Dodaj do ulubionych

Jestem przerażona

IP: *.spray.net.pl 21.05.05, 12:55
brakiem fajnych, przytulnych, miłych i prosto urządzonych - z jakim takim
gustem - kwater nad morzem.
Fajny domek z zewnątrz a w środku tandeta - jak by ktoś nazbierał z
okolicznych śmietników ohydne wersalki, zwaliste kanapy przykryte narzutami z
końca lat 50 -tych...brrr...

jak znacie jakieś miłe i przytulne kwatery do których aż chce się jechać to
dawajcie namiary...(fajne kwatery to nie znaczy za 50 zł za osobę...)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Jestem przerażona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:42
      no niestety wlasnie te "fajne" kwatery w sezonie oczywiscie zaczynaja sie od 50
      zl wzwyz..
      • lukaszww Re: Jestem przerażona 22.05.05, 05:51
        Wszystko zależy od tego jaki ma być standard. Raczej wątpliwe jest jeśli ktoś chce mieć łazienkę i telewizor w pokoju i oczekuje, że zapłaci 30zł. Te czasu już dawno się skończyły. A co się tyczy owych "standardów" kwater, to z roku na rok zamiast być lepiej to jest gorzej. Jakość nie idzie w parze z ceną. Ostatnio w końcu zmobilizowałem się i postanowiłem poszukać czegoś na wakacje. Cena wynosiła 40 zł, do plaży (ponoć) 50m, ogólnie full wypas. Poprosiłem właściciela o wysłanie zdjęć, odebrałem i .... przeraziłem się :). Pokoje w stylu "Witajcie złote czasy PRL". Do plaży było trochę więcej niż 50m, ale za to właściciel "pocieszył" mnie, że obok do mu jest zaraz smażalnia. Dziękuję za taki rarytas, żeby przez cały urlop siedzieć w "zapachach" smażonej ryby :)

• idealni Re: Jestem przerażona 22.05.05, 19:17
          duzo fajnych wnetrz, www.toscania info lub www.alexandia.pl no ale cena pewnie
          Cie odstraszy. Osobiscie nie wyobrazam sobie, gdybym miala kogos wpuscic w
          takie wnetrza za 30 zl. Nie wszyscy szanuja cudze rzeczy, a przeciez to
          wszystko kosztuje...
    • Gość: przerażona Re: Jestem przerażona IP: *.spray.net.pl 22.05.05, 19:37
      nie zgadzam się!!!

gust czy też elementarne poczucie estetyki nie ma nic wspólnego z kasą wsadzoną
      w urządzenie pokoju...nie chodzi o to żeby drogo ale żeby było ładnie -
      przytulnie i miło...

no ale generalizując - Polacy są z tym trochę na bakier niestety
      • idealni Re: Jestem przerażona 23.05.05, 19:47
        sa gusta i gusciki
        kwatera.ustka.pl/index.php?z=oferujemy
        www.domrybaka.pl/
        www.apartament.usteckie.info/
        www.slowackiego.pl/
        www.irys.usteckie.info/index.php
        tu masz duzy wybor kwater www.abcwypoczynku.pl/
    • Gość: przerażona Re: Jestem przerażona IP: *.spray.net.pl 23.05.05, 08:45
      No to odezwijcie się "kwaterciarze":-)

szukam pokoju od Wladysł na wschód...
      :-)
    • Gość: MILA Re: Jestem przerażona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:29
      A ja mam mieszkanie zadbane i miłe za 25-30 zł/osoba. Meble nie są najnowsze,
      ale są ładne. Wersalki nówki. Kuchnia i łazienka - kafelki. Zapraszam do Helu.
      Mila. 0 50 50 10 846
    • pokojemaja Re: Jestem przerażona 23.05.05, 17:39
      Zapraszam do Charbrowa k/Łeby, pokoje z łazienkami, tv, aneks kuchenny, parking
      i miejsce do grilowania.
      "MAJA" Pokoje Gościnne
      www.maja.net.pl
      0-606 87 31 53
    • mrfx Re: Jestem przerażona 23.05.05, 18:24
      Hmmm, przecież w Internecie jest całe mnóstwo ofert z fotografiami pokojów
      wewnątrz. Można obejrzeć przed wybraniem kwatery czy gust właściciela jest
      podobny do Twojego, bo gusta różne są i trudno o nich dyskutować ;-)
      • lukaszww Re: Jestem przerażona 23.05.05, 19:42
        mrfx napisał:

> Hmmm, przecież w Internecie jest całe mnóstwo ofert z fotografiami pokojów
        > wewnątrz. Można obejrzeć przed wybraniem kwatery czy gust właściciela jest
        > podobny do Twojego, bo gusta różne są i trudno o nich dyskutować ;-)

Ze zdjęciami powiadasz. Po przyjeździe na miejsce okazuje się, że są to pokoje za 60 zł, a te co niby ładne miały być jak na zdjęciu, oczywiście są ale w piwnicy :)
    • Gość: realistka Nie przesadzasz? IP: 81.210.116.* 24.05.05, 09:00
      To chciałabyś za pół darmo, w luksusie i jeszcze ślicznie?
      Pewnie przez te dwa tygodnie Twoje poczucie estetyki cierpiałoby katusze,
      gdybyś pomieszkała w "niestylowym" wnętrzu. Zwłaszcza, że na urlopie większość
      czasu spędza się na zewnątrz...
    • lukaszww Re: Jestem przerażona 24.05.05, 12:34
      Nie mówię, że ma być luksus niewiadomo jaki. Chodziło mi o to, że na zdjęciach i to co mi właściciel powiedział przez tel. całkowicie odbiegało od tego co zobaczyłem na miejscu.
      • Gość: zytka Re: Jestem przerażona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:25
        to co cię spotkało- to oszustwo ,

ja skorzystałam z propozycji umieszczonej na stronie pensjonatu - właściciele
        wysłali foto pokoju, który zarezerwowałam - po przyjeżdzie nie było
        niespodzianek :))
    • wojtusia Re: Jestem przerażona 24.05.05, 13:57
      Po pierwsze nie będę " dawać " komuś kto nie potrafi poprosić żadnych namiarów.
      Po drugie, kiedy ostatnio ktoś wielkimi literami odradzał pewien pensjonat
      tylko dlatego, że do morza było strasznie daleko ( 300 m !! ) nic nikomu nie
      radzę. A już teksty, że to Polacy tak mają pisane przez rodaków otwierają mi
      nóż w kieszeni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka