myszata2905 24.01.14, 08:07 Witam czy miał ktoś do czynienia z Panią Sędzią Ireną Mleczko?sprawa o rozwód bez orzekania o wiinie plus wniosek odebranie praw rodzicielskich ojcu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proost Re: Sąd Okręgowy Toruń 25.01.14, 13:38 Boisz się, że przegrasz? Rozwód bez orzekania o winie i odebranie praw już trąci kombinatorstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
monika198529 Re: Sąd Okręgowy Toruń 25.01.14, 13:54 Zauważyłam że wszyscy na tym forum są bardzo podejrzliwi..myślę że rozwód bez orzekania o winie chodzi pewnie o nie wyciąganie brudów na świat a to jest co innego niżpozbawienie ojca praw do dziecka jedno i drugie nie ma ze sobą nic wspolnego bo mąż może wobec żony okazać się zadystą w wobec dziecka kochającym tatą a odebranie praw nie jest proste więc forumowiczka ma wobec tego jakieś "ale" i zaraz wam podpada to kominatorstwem Odpowiedz Link Zgłoś
red.bmx Re: Sąd Okręgowy Toruń 10.02.14, 12:48 Dość dawno temu tez miałem rozwód. Rozprawa /druga/ trwała 20 minut. Z żoną uzgoniliśmy: Dziecko u Ciebie, bez orzekania o winie /czyli wyciągania budów/ bez podziału majatku czyli mieszkania/ Do dzis utrzymujemy kontakty choć oboje mamy nowych partnerów. Rozwieźć się można w "cywilizowany sposób". Oby u Ciebie było podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: Sąd Okręgowy Toruń 19.02.14, 03:37 red.bmx napisał: > Dość dawno temu tez miałem rozwód. > Rozprawa /druga/ trwała 20 minut. > Z żoną uzgoniliśmy: > Dziecko u Ciebie, > bez orzekania o winie /czyli wyciągania budów/ > bez podziału majatku czyli mieszkania/ > Do dzis utrzymujemy kontakty choć oboje mamy nowych partnerów. > Rozwieźć się można w "cywilizowany sposób". > Oby u Ciebie było podobnie. red.bmx. Ty nie jesteś jakimś prostakiem i trollem, jak cię kiedyś oceniałem. Dlaczego tak ostro walczysz z bydgoszczanami i ich aspiracjami? Masz swoje przejścia, masz doświadczenie życiowe. Nie jesteś bezrozumnym kibolem. Może jest jakiś punkt, gdzie można znaleźć porozumienie? Może jakoś się dogadamy? Może znajdziemy jakąś ścieżkę porozumienia? Odpowiedz Link Zgłoś