Dodaj do ulubionych

nowe radio????

IP: 192.168.20.* 30.03.02, 15:58
Hej !!! Czy kto słyszał o jakims nowym radiu, ( radiostacji), ktore ma powstać
w Toruniu???? Mieszkam tu ( tzn. pod Toruniem) od niedawna ale cos
słyszałem.Jeśli ktos cos wie, to czekam na forum....
Obserwuj wątek
    • b3ut Re: nowe radio???? 30.03.02, 16:11
      toruńskie radio nie ma luzu
      • robert_wl Re: nowe radio???? 30.03.02, 16:12
        Radio Eska Toruń.
        • Gość: sławoj Re: nowe radio???? IP: 192.168.20.* 30.03.02, 16:39
          robert_wl napisał(a):

> Radio Eska Toruń.

Ach, więc Eska! Dzięki, wiem , że takich "Esek" jest pełno w całym kraju. Ciekawe
          co to bedzie za radio, może wreszcie cos do słuchania, bo te, ktore są, to- cóż
          nie za bardzo....A kiedy rusza???
          • robert_wl Re: nowe radio???? 30.03.02, 16:47
            Miało ruszyć w marcu, ale skoro termin nie został dotrzymany, może ruszy w
            kwietniu. Program będzie miało mniej-więcej taki sam jaki ma Eska z Warszawy,
            której możesz słuchać także w Toruniu i okolicach. Ten sam muzyczny repertuar,
            te same wiadomości i niektóre reklamy, inni prezenterzy + info lokalne.
            • Gość: sławoj Re: nowe radio???? IP: 192.168.20.* 30.03.02, 17:16
              Aha, czyli "iles tam hitów na godzinę"- po co mi takie radio, przeciez każdy ma
              magnetofon czy kompakt. Kolejna stacja , a raczej szafa grająca- po co to komu?
              • robert_wl Re: nowe radio???? 30.03.02, 17:22
                Hehehe, ale mnie o to nie pytaj.
                • Gość: Krzyżak Re: nowe radio???? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 19:50
                  Sprzątałe dzisiaj swój samochód .Włączytłem pierwsza stacje.O trzeciej słysze
                  wiadomości ,ale jakies dziwne.Nibo Radio Toruń ,ale bez przery o ESCE.
                  Takie sobie........
                  • Gość: sławoj Re: nowe radio???? IP: 192.168.20.* 30.03.02, 20:15
                    Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Sprzątałe dzisiaj swój samochód .Włączytłem pierwsza stacje.O trzeciej słysze
                    > wiadomości ,ale jakies dziwne.Nibo Radio Toruń ,ale bez przery o ESCE.
                    > Takie sobie........

Krzyżaku, czy to znaczy, że słuchałes w radiu Torun o radiu Eska?? - czy ja mam
                    kłopoty z percepcją? Jak to - jedno radio gada o drugim? Aha i co n.p. mówili???
                    • Gość: Malina Re: nowe radio???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 11:11
                      Sprawa jest bardzo prosta. Właścicielem Radia Toruń jest ta sama firma, co
                      Radia Eska Toruń. Biura, studia itd. będą w tym samym miejscu, tylko d'je i
                      serwisy lokalne inne, no i muzyka. Radio Toruń dla starszych, a Eska Toruń dla
                      młodszych. Eska Toruń rusza 2 kwietnia, ale nie spodziewajacie się niczego
                      dobrego - sama kaszanka muzyczna, 10 hitów jeden po drugim, najwięcej muzyki w
                      mieście - tak co 10 minut będzie mówił prezenter - nic innego nie pozwolą mu
                      powiedzieć - taki format, pogoda i trochę nienajlepszego lotu wiadomości -
                      tyle, a oprócz tego "Britnej Spirs" i "SzaraoKonnor" i inne bzdety. Nic
                      mądrego. Przy okazji Wesołego Alleluja!
                      • Gość: kicia Re: nowe radio???? IP: 192.168.20.* 31.03.02, 16:42
                        Gość portalu: Malina napisał(a):

> Sprawa jest bardzo prosta. Właścicielem Radia Toruń jest ta sama firma, co
                        > Radia Eska Toruń. Biura, studia itd. będą w tym samym miejscu, tylko d'je i
                        > serwisy lokalne inne, no i muzyka. Radio Toruń dla starszych, a Eska Toruń dla
                        > młodszych. Eska Toruń rusza 2 kwietnia, ale nie spodziewajacie się niczego
                        > dobrego - sama kaszanka muzyczna, 10 hitów jeden po drugim, najwięcej muzyki w
                        > mieście - tak co 10 minut będzie mówił prezenter - nic innego nie pozwolą mu
                        > powiedzieć - taki format, pogoda i trochę nienajlepszego lotu wiadomości -
                        > tyle, a oprócz tego "Britnej Spirs" i "SzaraoKonnor" i inne bzdety. Nic
                        > mądrego. Przy okazji Wesołego Alleluja!

O Jezu!!! Zaimponowałaś(eś) mi Malino!!! A skąd u Ciebie taka wiedza n.t.
                        nowego radia??? Jestem pod dużym wrażeniem! A może wiesz coś więcej, n.p. kto je
                        będzie tworzył i t d..?
                        • Gość: Malina Re: nowe radio???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 09:08
                          Nie wiem kto je będzie tworzył, ale słyszałem wiele Esek w całym kraju i
                          wszystkie są takie same, beznadziejnie nudne i bez grosza ambicji. A co do
                          własności i innych wiadomości na temat tego przedsiewzięcia - wystarczy trochę
                          ucho przyłożyć w jedną stonę, a potem w drugą i już wszystko wiesz.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka