Gość: sławoj IP: 192.168.20.* 30.03.02, 15:58 Hej !!! Czy kto słyszał o jakims nowym radiu, ( radiostacji), ktore ma powstać w Toruniu???? Mieszkam tu ( tzn. pod Toruniem) od niedawna ale cos słyszałem.Jeśli ktos cos wie, to czekam na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sławoj Re: nowe radio???? IP: 192.168.20.* 30.03.02, 16:39 robert_wl napisał(a): > Radio Eska Toruń. Ach, więc Eska! Dzięki, wiem , że takich "Esek" jest pełno w całym kraju. Ciekawe co to bedzie za radio, może wreszcie cos do słuchania, bo te, ktore są, to- cóż nie za bardzo....A kiedy rusza??? Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: nowe radio???? 30.03.02, 16:47 Miało ruszyć w marcu, ale skoro termin nie został dotrzymany, może ruszy w kwietniu. Program będzie miało mniej-więcej taki sam jaki ma Eska z Warszawy, której możesz słuchać także w Toruniu i okolicach. Ten sam muzyczny repertuar, te same wiadomości i niektóre reklamy, inni prezenterzy + info lokalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławoj Re: nowe radio???? IP: 192.168.20.* 30.03.02, 17:16 Aha, czyli "iles tam hitów na godzinę"- po co mi takie radio, przeciez każdy ma magnetofon czy kompakt. Kolejna stacja , a raczej szafa grająca- po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: nowe radio???? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 19:50 Sprzątałe dzisiaj swój samochód .Włączytłem pierwsza stacje.O trzeciej słysze wiadomości ,ale jakies dziwne.Nibo Radio Toruń ,ale bez przery o ESCE. Takie sobie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławoj Re: nowe radio???? IP: 192.168.20.* 30.03.02, 20:15 Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > Sprzątałe dzisiaj swój samochód .Włączytłem pierwsza stacje.O trzeciej słysze > wiadomości ,ale jakies dziwne.Nibo Radio Toruń ,ale bez przery o ESCE. > Takie sobie........ Krzyżaku, czy to znaczy, że słuchałes w radiu Torun o radiu Eska?? - czy ja mam kłopoty z percepcją? Jak to - jedno radio gada o drugim? Aha i co n.p. mówili??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: nowe radio???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 11:11 Sprawa jest bardzo prosta. Właścicielem Radia Toruń jest ta sama firma, co Radia Eska Toruń. Biura, studia itd. będą w tym samym miejscu, tylko d'je i serwisy lokalne inne, no i muzyka. Radio Toruń dla starszych, a Eska Toruń dla młodszych. Eska Toruń rusza 2 kwietnia, ale nie spodziewajacie się niczego dobrego - sama kaszanka muzyczna, 10 hitów jeden po drugim, najwięcej muzyki w mieście - tak co 10 minut będzie mówił prezenter - nic innego nie pozwolą mu powiedzieć - taki format, pogoda i trochę nienajlepszego lotu wiadomości - tyle, a oprócz tego "Britnej Spirs" i "SzaraoKonnor" i inne bzdety. Nic mądrego. Przy okazji Wesołego Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: nowe radio???? IP: 192.168.20.* 31.03.02, 16:42 Gość portalu: Malina napisał(a): > Sprawa jest bardzo prosta. Właścicielem Radia Toruń jest ta sama firma, co > Radia Eska Toruń. Biura, studia itd. będą w tym samym miejscu, tylko d'je i > serwisy lokalne inne, no i muzyka. Radio Toruń dla starszych, a Eska Toruń dla > młodszych. Eska Toruń rusza 2 kwietnia, ale nie spodziewajacie się niczego > dobrego - sama kaszanka muzyczna, 10 hitów jeden po drugim, najwięcej muzyki w > mieście - tak co 10 minut będzie mówił prezenter - nic innego nie pozwolą mu > powiedzieć - taki format, pogoda i trochę nienajlepszego lotu wiadomości - > tyle, a oprócz tego "Britnej Spirs" i "SzaraoKonnor" i inne bzdety. Nic > mądrego. Przy okazji Wesołego Alleluja! O Jezu!!! Zaimponowałaś(eś) mi Malino!!! A skąd u Ciebie taka wiedza n.t. nowego radia??? Jestem pod dużym wrażeniem! A może wiesz coś więcej, n.p. kto je będzie tworzył i t d..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: nowe radio???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 09:08 Nie wiem kto je będzie tworzył, ale słyszałem wiele Esek w całym kraju i wszystkie są takie same, beznadziejnie nudne i bez grosza ambicji. A co do własności i innych wiadomości na temat tego przedsiewzięcia - wystarczy trochę ucho przyłożyć w jedną stonę, a potem w drugą i już wszystko wiesz.! Odpowiedz Link Zgłoś