Dodaj do ulubionych

regionalne media

25.03.14, 15:09

Jak myślicie czy w tym województwie mamy regionalne media czy tylko bydgoskie ? Ostatnimi czasy śledzę audycje w Radiu Pik oraz TV Bydgoszcz i po pierwsze wszyscy politykierzy którzy są zapraszania to Bydgoscy klakierzy. W obliczu takiej nagonki medialnej ze strony mediów podobno regionalnych uważam że Marszałek powinien zaprzestać finansowania tego badziebia.
Obserwuj wątek
    • naubyd Re: regionalne media 25.03.14, 18:43
      hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha dżizas dawno tak się nie uśmiałem hahahahahahahhahahahahahahahahahhahahah
      • chriss44 Re: regionalne media 25.03.14, 19:27
        Czy masz jakieś argumenty czy będziesz zachowywał się jak idiota. Twoje hahaha to jest właśnie wszystko co możesz powiedzieć.
        • naubyd Re: regionalne media 25.03.14, 21:53
          a co można odpowiedzieć na tak kretyński wpis propagandowy w którym obraca się wszystko jak kota ogonem. dopiero podniosłem się a Ty znowu mnie rozśmieszasz?
          • chriss44 Re: regionalne media 26.03.14, 14:23
            Propagandowy ? To jest oczywiste że media te nie są regionalne tylko wyłącznie Bydgoskie. A całe to larum z Zitem to dowód na to.
            • naubyd Re: regionalne media 26.03.14, 20:26
              dobra. Nie czytam już tego wątku, bo można pęknąc ze śmiechu. Propaganda w waszych wpisach jak za Urbana.
              • chriss44 Re: regionalne media 27.03.14, 17:57
                Chyba jak za Gierka albo Bieruta może. Coś z tym Urbanem to ci trochę nie wyszło.
                • naubyd Re: regionalne media 27.03.14, 18:49
                  Wyszło bardzo dobrze. Tak było za Urbana. Każdy widział jak jest, wystarczyło wyjrzeć za okno, ale w TV było pięknie a winni byli wywrotowcy i RWE.
        • dawid.be Re: regionalne media 26.03.14, 06:52
          On nie ma nic do powiedzenia. To jest bydgoski troll.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka