Gość: emka IP: *.torun.mm.pl 05.09.04, 22:17 Gdzie w Toruniu można dostać używane podręczniki szkolne. Może ktoś sie orientuje? Chodzi mi o cos w typie antykwariatu ale inne propozycje też chetnie przyjmę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calineczka1 Re: używane podręczniki 07.09.04, 15:58 A jakich potrzebujesz? Ja mam do sprzedania rozne do LO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: używane podręczniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:48 co tam podreczniki - TV3 w Toruniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: używane podręczniki IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.09.04, 19:11 Ja chętnie sprzedam za symboliczną opłatę podręczniki do IV klasy szkoły podstawowej. Moje dziecko samo tego nie zrobi, a ja nie potrafię ich po prostu wyrzucić na śmietnik. Zainteresowanym podam maila do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: używane podręczniki IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 21:10 Chodzi mi konkretnie o druga klase gimnazjum ale juz mam prawie wszystkie. Mimo tego jak ktos zna antykwariat to prosze o podanie. A co do mamy szóstoklasistki to jęsli nie uda Ci sie sprzedać to zostaw w domu bo często sie przydaja hna jakies referaty itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: używane podręczniki IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.09.04, 16:42 I pewnie tak zrobię. Ale póki co ponawiam apel - mam podręczniki do IV klasy szkoły podstawowej. Chętnie przekażę je w inne ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: używane podręczniki IP: *.petrus.com.pl 09.09.04, 22:06 a ja potrzebuje do klasy v podrecznik z anglika Odpowiedz Link Zgłoś