Gość: Bea IP: 213.227.67.* 24.02.04, 12:23 Szukam domku dla 4 osób w Mrzeżynie na dwa tygodnie od 15.08.2004, czy ktoś mógłby mi coś polecić?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polmar Re: Domek w Mrzeżynie IP: *.siemysl.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 17:33 Zapraszam na stronę www.polmar.lda.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Domek w Mrzeżynie 28.03.04, 00:03 Podam Ci namiary ale na kwatere przwatna. Irena Slusarczyk al. tysiaclecia 10 tel (0-91)3866222. Siostra tej Pani robi domowe posiki, a ja znam druga jej siostre. W razie czego pisz na priv. Sorrz za literki ale cos mi sie stalo z klawiatura. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.mamuska Re: Domek w Mrzeżynie 01.07.04, 18:58 Kwatery nie znam i nie polecę ale znam dobrą smażalnię w Mrzeżynie - taka super smażalnia ryb - nazywa się "U Rybaka" jest zaraz przy poczcie i posterunku policji. POLECAM z czystym sumieniem bo lepszej nie znalazłam!!!!! Mają tam najlepsze rybki na wybrzezu od Kołobrzegu, aż po Międzyzdroje. A wcale nie jest droga. Zawsze jest pyszna i świeża! No i jest troszkę atrakcji dla dzieci - koło sterowe do pokręcenia, tratwa taka prawdziwa ze statków w której można poskakać itp. Super sprawa! Ja się tam wybieram w sierpniu :) Odpowiedz Link Zgłoś