Dodaj do ulubionych

świat pupila

02.04.15, 21:39
W piątek 27 marca w godzinach rannym między 9 a 10 pewien mieszkaniec Kościelnej Wsi jadący czerwonym Fordem Fiestą wiózł ze sobą małego białego psa rasy nieznanej. Kierował się samochodem w stronę Osięcińskiego skwerku po czym zaparkował na parkingu znajdującym się tuż przy nim. Zaraz po zaparkowaniu pojazdu kierowca wraz ze swoim pasażerem udał się na spacer w stronę kiosku. Zaciekawiony jego pupilkiem obserwowałem bacznie cóż ta zwierzyna poczyni i ku mojemu zdziwieniu ta mała bestia załatwiła swoją grubszą potrzebę tuż przy naszym kiosku. Właściciel nie wzruszony czynem pupila przyprowadził go na smyczy z powrotem do pojazdu i odjechał. Zdumiały całą tą sytuacją nie wiedziałem co powiedzieć więc, DRODZY MIESZKAŃCY OSIĘCIN ORAZ OKOLIC APELUJĘ!!! sprzątajcie po swoich pupilach oraz miejcie oko na tego Pana.
Obserwuj wątek
    • basia_1975 Re: świat pupila 03.04.15, 13:07
      To masz Pan/Pani problem. Ja natomiast mieszkam w takim miejscu, że jak ma ktoś do wyrzucenia opróżnione butelki po różnego rodzaju alkoholach to po prostu wrzuca do mojego ogródka Zastanawiam się nad zamontowaniem monitoringu na swojej posesji i wtedy się poświęcę: odniosę butelki temu, kto je wrzuci do mojego ogródka. DRODZY MIESZKAŃCY OSIĘCIN APELUJĘ!!! Przestańcie bałaganić na czyichś posesjach!
      • kwiatek100395 Re: świat pupila 12.04.15, 11:23
        zanim panie autorze tego postu zacznie pan wymagac czystosci od ludzi z psami to niech pan zacznie tez wymagac czystosci od siebie i innych, ponieważ ciekawa jestem dlaczego akurat psie odchody kolo kiosku pana interesują a nie lezace na ulicach butelki po piwach, puszki, lub inne tego typu smieci. w moim ogrodku niestety rowniez leza śmieci i tutaj pan jakos nie interweniuje...to pana nie boli, bo to przeciez ni pana ogrodek prawda? moi sasiedzi rowniez nie sprzataja po swoim pupilku i co? moze pan napisze apel na plocie w osięcinach? irytują mnie tacy ludzie jak pan, ponieważ doskonale znam wlasciciela tego pupila i akurat co do jego dbalosci o czystosc nie mam żadnych zastrzezen, a jesli pan skory jest do oceniania ludzi po jednym takim incydencie to gratuluje :)
        • kwiatek100395 Re: świat pupila 12.04.15, 11:24
          aha...i oko to ja moge miec na pana :)
    • kwiatek100395 Re: świat pupila 12.04.15, 11:30
      aha i jeszcze jedno, bezpanskie psy rownież zostawiają swoje odchody wszedzie i niech pan sie zajmie tymi psami a nie cudzymi. pozdrawiam i życze miłego dnia, bez odbioru :)
      • obs.obs Re: świat pupila 15.04.15, 21:24
        Sprawa tyczyła się miejsca publicznego a nie prywatnych ogródków. Posesja to sprawa prywatna i nie wnikamy tu kto co ma zajmijmy się miejscem publicznym droga inteligencjo społeczna. Za takie czyny pupila w miastach dają mandaty a chyba nikt nie chciałby w takie gówno wdepnąć. Tej osobie tak broniącej tego Pana proponuję iść posprzątać po tym psie. A tak na marginesie odpowiadającym proponowałbym cofnąć się do szkoły podstawowej poprawić ortografie.... Pozdrawiam :D
        • dziewczyna-z-naprzeciwka Re: świat pupila 24.04.15, 14:07
          Widzę, że ktoś tu nie ma na prawdę co robić, tylko obserwować innych ;) bezpłatny osięciński monitoring. Czy to na prawdę jest taki wielki problem żeby pisać o tym na forum?
          Dobra rada - niech każdy siebie pilnuje, bo w czyimś oku widzą drzazgę, a w swoim belki nie dostrzegają. :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka