Dodaj do ulubionych

najlepsze kebaby

IP: *.petrus.com.pl 14.09.04, 15:56
gdzie mozna zjesc najlepsze kebaby w Toruniu i pizze?
Obserwuj wątek
    • Gość: emultka Re: najlepsze kebaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:01
      Kebaby - polecam Majorke na rubinkowie, jesli chodzi o pizze - osobiscie
      polecam Zebre :)
    • sine.ira Re: najlepsze kebaby 14.09.04, 16:10
      Nie polecam pizzy w Staromiejskiej, szczególnie dużej. Wszystkie składniki (których jest niewiele) są położone na środku, a po brzegach zostaje szeroki pas suchego ciasta, którego nie daje się zjeść. Nie wiem, czy tak ma wyglądać włoska pizza, ale ja już wolę Browarną.
    • Gość: michał Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 14.09.04, 16:18
      a kebaby ?
    • Gość: michał Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 14.09.04, 16:19
      a kebaby ,uwielbiam pikantne gdzie sa najlepsze?
      • sdb Re: najlepsze kebaby 14.09.04, 18:25
        najlepszy kebab jest na rogu Szewskiej(Kebabowej) i Szczytnej tylko ze dosc
        wczesnie go zamykaja. zaraz po nim najlepszy jest na Szewskiej(Kebabowej) po
        stronie Elizy- u dziewczyn, potem El Toro- na przeciwko po sasiedzku. Moja
        ulubiona pizza jest robiona w Browarnej.
        • Gość: michał Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 14.09.04, 21:04
          ten u dziewczyn,tam pojde,fajne sa laski?
        • beat Re: najlepsze kebaby 15.09.04, 08:41
          Ja też lubię te na rogu Szewskiej-tyle że ta buła chyba nie powinna się nazywać
          kebabem (wiem, czepaim się)
          ale obsługa w miarę sympaticzna no i na życzenie podwójną porcję sosu daje
          mmmniam
    • Gość: Fox Re: najlepsze kebaby IP: 62.183.50.* 14.09.04, 20:22
      Najlepsze kebaby( a raczej luula kebaby) sa w Soci na skrzyzowaniu ul
      Nabiereznoj i Budionnogo. No paaalce lizac. Polecam. A teraz to nawet kolejek
      nie ma i szbko(w miare) podaja!
      • Gość: michał Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 14.09.04, 21:02
        sorry ale chodzi mi o Torun,przyjechalem tu na pare dni
        • Gość: michał Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 15.09.04, 11:13
          Byłem wczoraj na szewskiej za Eliza rzeczywiscie pycha kebab,laski sympatyczne
          szczegolnie blondyneczka mila
    • Gość: michał Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 14.09.04, 21:30
      chyba wybiore sie do dziewczyn,przy Elizie .
      • Gość: adam Re: najlepsze kebaby IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.09.04, 21:48
        Rzeczywiście u dziewczyn przy Elizie są dobre ale obsługa jest strasznie
        niemiła.
        Zastanawiam się jak w dzisiejszych czasach takie niesympatyczne laski mogą
        pracować w takim punkcie.Chyba, że one są właścicielkami. Osobiście chodzę na
        róg Szczytnej - trochę gorsze ale za to bardziej sympatycznie i z tradycją!
        Magiczne miejsce. Pamiętam jeszcze za komuny jak był snack bar i dłuuugie
        zapiekanki - to były czasy.
        • Gość: michal Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 14.09.04, 22:18
          a ktora jest najgorzej niesympatyczna ,jezeli ja zobacze to nie skorzystam a
          moze przesadzasz
        • Gość: michal Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 14.09.04, 22:35
          mlode czy stare?
    • maciej-d Re: najlepsze kebaby 14.09.04, 23:49
      NIE BIERZCIE SOSÓW ITP. KUCHARZE SIĘ DO NICH .... ps. moje informacje pochodzą z
      kilku źródeł i są pewne.
      • Gość: 21 Re: najlepsze kebaby IP: *.39-131-66.mc.videotron.ca 15.09.04, 00:16
        Mekka na Szerokiej, jesli chodzi wam o kebab jak najbardziej zblizony do
        arabskiego oryginalu.
    • aalt Re: najlepsze kebaby 15.09.04, 09:33
      tez popieram rog Szewskiej i Szczytnej, pizza na browarnej
      widze jednak, ze w tytule powinienies dodac... i dziewczyny :))
    • Gość: michal Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 15.09.04, 11:15
      bylem wczoraj na szewskiej za eliza rzeczywiscie pycha kebaby ,obsluga mila
      szczegolnie ta blondyneczka
      • Gość: michu Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 15.09.04, 18:46
        stwierdzam szczerze ,ze najlepsze kebaby sa za Eliza i ze nigdzie takich nie
        jadłem
        • Gość: michu Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 15.09.04, 18:48
          tzn. ten u dziewczyn jak nazwaliscie,jak bede w Toruniu zawsze tam zawitam
          Michu
    • Gość: ja Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 15.09.04, 19:03
      W Metropolis jest najlepsza pizza a kebaby na szewskiej
      • Gość: dora Re: najlepsze kebaby IP: *.petrus.com.pl 17.09.04, 23:57
        najlepsze kebaby na szewskiej za Eliza,a pizza w Picolo
        • Gość: Kebab Re: najlepsze kebaby IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.09.04, 01:35
          Na rogu szewskiej i szczytnej kiedyś były dobre, a może nie miały po prostu
          konkurencji, teraz trochę smakuja jak ścinki z klopsów z mielonego mięsa z
          dodatkiem kapusty (ale muszę przyznac, że w zamierzchłych czasach były w tym
          miejscu faktycznie najlepsze na świecie zapiekanki). Podobnie beznadziejne
          papierowe w smaku są pseudotureckie z bydgoskiej firmy Instanbul donner na
          szczytnej, które koło prawdziwych tureckich nie leżały nawet.
          Faktycznie dla mnie też najlepsze są koło Elizy (są chyba z wieprzowiny) i El
          Toro (z drobiu), ale w zestawie lepsza jest shoarma z Mekki na Szerokiej
          (chociaż trzeba przyznac, że w stosunku do czasu bezpośrednio po otwarciu
          porcje się już mocno skurczyły).

Szkoda, że taki Toruń nie może się dorobić ani jednej prawdziwej knajpy,
          których pełno w innych miastach, prowadzonej przez Turków czy Arabów (kiedyś
          był Alladyn na Żeglarskiej na początku dobry, a później się spolszczył i posuł
          i na koniec zniknął)
          A arabskie, czy tureckie słodycze jak baklava to są dopiero smakołyki - w
          innych miastach Polski zdarzają się takie cukiernie, a u nas się ich chyba nie
          doczekamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka