Dodaj do ulubionych

Internet LTE

01.01.16, 18:06
Dzień dobry !
Zwracam się z uprzejma prośba do osób które korzystają na terenie naszej gminy z internetu LTE
Proszę podzielcie się swoim doświadczeniami jak Wam działa internet ( prędkość) czy stosujecie anteny do router-ów . Jeśli macie też doświadczania z internetem radiowym tez proszę o opinie .
Dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • doktorzyca1 Re: Internet LTE 09.08.16, 21:56
      Jak dla mnie to internet mobilny z orange i jestem zadowolony. Predkosc ok cena przyzwoita ja wzialem pakiet sredni ale z tego co kojarze to jak bylem w salonie orange na Warszawskiej 16.to mi facet mowil ze internet jest chyba od 10 zl w jakiejs laczonej ofercie, wiec spoko. Polecam
    • aaaz3 Re: Internet LTE 14.08.16, 15:08
      Witam,
      Korzystam z radiowego z BTK z Piotrkowa - prędkość 15 Mb i raczej nie narzekam. Testowałem LTE z Plusa i ,niestety, porażka totalna. Prędkość 4 Mb momentami spadająca do 0,5 Mb!. Siła sygnału bardzo dobra więc nie stosowałem anteny jednak jakość słabiutka i stąd ta prędkość, do tego ok. 200 PING. W Osięcinach i okolicach z LTE musimy się jeszcze wstrzymać.
    • artekas Re: Internet LTE 01.04.23, 13:48
      Montaż anten LTE Warszawa przyśpiesza Intetnet i zainstaluje router na kartę sim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka