IP: *.zlawies-wielka.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 16:50
Gdzie w Toruniu można w taka pogodę pograć w tenisa ? Balon albo hala , tylko
nie mówcie, że na Wiśle koło teatru, bo ceny tam są jak w Warszawie. Chyba ,
że coś się zmieniło. Jakaś alternatywa ?
pozdrawiam z okolic Torunia
Obserwuj wątek
    • Gość: zorientowany korty w toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 17:16
      korty w toruniu:

K.S. Start Wisła, Al. Solidarności 3, tel. 655 53 60, 655 53 70
      OSIR, Bażyńskich 9/17, tel. 660 62 47
      Kort, Świętopełka 15/23, tel. 623 05 85, 605/ 563 560
      TTT Real, Mazowiecka, tel. 611 63 86

i jeszcze gdzies koło toru rallycrossowego (podobno najwieksze)
      • Gość: paweł Re: korty w toruniu IP: *.zlawies-wielka.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 20:02
        A cenowo gdzie najlepiej ?
        • Gość: cd Re: korty w toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:05
          wszedzie podobnie
          • Gość: paweł Re: korty w toruniu IP: *.zlawies-wielka.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 21:40
            skoro podobnie to gdzie najlepiej ?
            i ile to znaczy podobnie ? jakie sa średnie ceny ?
            (dawno nie grałem w tenisa w Toruniu, wiec pewnie stawki sie pozmieniały )
            • Gość: paweł Re: korty w toruniu IP: *.zlawies-wielka.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 08:57
              To jeszcze raz ja. Nikt nie gra z was w tenisa ? Powiedzcie, gdzie najlepiej
              cenowo i ogolnie wrunki itd. Szczegolnie interesujacy jest dla mnie ten kort
              kolo toru rally cross- moze ktos zna ?
              • Gość: a czemu ten? a czemu ten? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 09:45
                a czemu ten?

a tak wogóle to musisz obdzwonic, albo samemu pojechac i obejrzec...
                • Gość: paweł Re: a czemu ten? IP: *.zlawies-wielka.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 13:37
                  Bo podobno najwieksze, wiec moze maja jakies sytemy znizek, zniski klubowe etc.
                  Gralem w roznych miastach i wiem, ze nie ma to jak dobra rada grajacych, bo
                  wszystkiego na pierwszy rzut oka nie widac. Stad ponawiam pytanie do grajacych.
                  Gdzie najlepiej? A ktorych kortów unikać ?
                  • Gość: jive Re: a czemu ten? IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 20:39
                    CZESC POSZUKUJE KOGOS Z TORUNIA DO GRANIA W TENISA!! gg-2313530
                    • Gość: navy Re: a czemu ten? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:42
                      ostatnio tego samego szukał Paweł ze ZłejWsi Wielkiej, obecnie mieszkaniec
                      Torunia. Może sie spikniecie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka