Dodaj do ulubionych

Cenzura Kopcewicz Mc Butelka?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 01:08
Jestem oburzona wyrzuceniem z forum kulturalnie zadawanych o rozliczenie
14000 zl ktore otrzymal p, Kopcewicz uzywjacy Niku Mc Butelka na promocje
torunskich muzykow z Gribojedowa i Sofy. To jest niedopuszczalne aby Wyborcza
ktora nalezy szanowac za to co zrobila dla tego bysmy zyli w kraju prawdy i
otwartosci w sprawach publicznych, kasowala pytania niewygodne dla ludzi
ktorzy wzieli spoleczne pieniadze i nie chca sie rozliczyc z ich
wydatkowania. WYBORCZA CENZURUJE? Nie dlatego ze uzyto slow niecenzuralnych
tylko ze uzyto slow NIEWYGODNYCH? WRACA KOMUNA???
Obserwuj wątek
    • Gość: prof Wyborcza cencuruje sprawa Mc Butelka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 01:29
      Dobry Wieczor.Niedawno kupilem komputer. Jestem starej daty, Gapie sie na te
      rozmowy i bez emocji widze ze jest Mc Butelka(mowia Kopcewicz syn rektora UMK)
      ktory zajmuje sie sprzedawaniem muzyki.Widze ze jest kaja ktora pyta na co
      Kopcewicz wydal pieniadze (14000 zl-pisala o tym Wyborcza)ktore dostal od
      Miasta na promocje jakichs tam muzykow zwanych Grigojebow iSofa. Ze strony
      p.Kopcewicza sa inwektywy , ze strony kaji pytania stanowcze ale kultiralnie
      wypowiadane. Bylem kibicem. Bylem ciekaw czy p.Kopcewicz odpowie uczciwie i
      wiarygodnie. Niestety zamiast tego co powinno zamknac dyskusje - rzeczowej
      odpowiedzi zobaczylem jakis belkot p. Kopcewicza, a co gorsze usunieto pytania
      kaji i jeszcze czasem wtorujasego jej wowo. Gazeta Wyborcza boi sie pytan o to
      na co poszly nasze pieniadze ????????? Nie moge w to uwierzyc . Co na to ADAM
      MICHNIK?
      • telek_ Re: Wyborcza cencuruje sprawa Mc Butelka 22.10.04, 08:46
        Przy okazji wycinania bluzgów wycięto niewygodne nazwiska?!?!?!
    • Gość: Gość Re: Cenzura Kopcewicz Mc Butelka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 01:47
      Brawo kaja! Musimy mieć odwagę mówić głośno o tym, że unas się żle dzieje.
      Toruń to jeden szwindel. Złodziej złodzieja złodziejem popycha. Ludzie z
      wyższym wykształceniem nie mają honoru i ambicji. Kochają władzę.
      • Gość: kaja Re: Cenzura Kopcewicz Mc Butelka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 02:03
        Gosciu dzieki.Aleapeluje o spokoj i rozwage. Nie wszyscy sa zlodzieje i
        oszusci,wierz mi nie wszyscy.Zreszta wiesz to. Klasa wyksztalconych jest
        sfrustrowana,inni tez. Ale arogancja z ktora niektorzy podchodza do innych,
        POGARDA I pewnosc swoich racji,swej sily jest zabojcza dla mlodych...Tacy Jak
        Kopcewicz pewni siebie , bezkarni, plujacy na innych toooo prawdziwa zaraza.
        Musimy o tym zaczac mowic bo w miejsce komuny wejda rzady emocjonalnej
        pseudoburzuazji. Wiesz o czym mowie o tym ze on uwaza luzi za gorszych i
        glupszych od siebie , wierzy ze kontakt z Dubowikiem ,z ludzmiktorzy maja
        troche pieniedzy daje mu bezpieczenstwo.Mlodzi z Gribojedowa sa sto razy wiecej
        warci niz wszystkie jego gesty i teksty .ALE NADE WSZYSTKO NIECH SIE POKI CO
        ROZLICZY Z KASY KTORA NIWIADOMO NA JAKICH ZASADACH DOSTAL OD MIASTA OD
        GRABOWSKIEGO! A potem pytajmy o inne jego "kontrakty".Bo w tym lustrze to
        niestety pan panie Mc B...
        • Gość: McButelka Burza w szklance wody IP: *.pec.torun.pl 22.10.04, 09:57
          Heh - co za sfora spuszczona ze smyczy... Nie mam zamiaru tu się tłumaczyć z
          czegokolwiek… Już to mówiłem. Nie dociera to do świadomości?

• telek_ Mentalność nigeryjska 22.10.04, 09:59
            Właśnie - tATUŚ i jego znajomi: urzędasy oraz prezesowie bankrutujących
            przedsiębiorstw załatwią bezkarnośc złodziejowi.
            • Gość: Ania Re: Mentalność nigeryjska IP: *.internet.org.pl 22.10.04, 23:47
              To ciekawa ze przez te nagonke przewija sie ciagle ta sama osoba. Moze Pani nam
              wytlumaczy, co Pania kieruje? Jezeli nie jest Pani w stanie swoich zarzutow
              udowodnic, to moze to sie naprawde skonczyc dla Pani w sadzie.
              • Gość: kaja mentalnosc uczciwego obywatela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:03
                Nie wiem Aniu czy w hasle okreslilas swoja mentalnosc? Ja na wszelki wypadek
                podalam wlasna ktora powinna ci uzmyslowic dlaczego to robie. Nie lubie
                kretactwa, arogancji i wywyzszania sie. Kopcweicz gardzi podatnikami bo nie
                chce powiedziec dlaczego dostal 14000 zl od Miasta i na co je wydal. Nikogo nie
                oczerniam. Poprostu grzecznie i w przeciwienstwie do ciebie i p. Kopcewicza
                kulturalnie pytam jako podatnik na co sa wydawane nasze podatnikow z Torunia
                pieniadze?
          • Gość: kendziel Re: Burza w szklance wody IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 22.10.04, 18:40
            A ja już nie wysłucham żadnej twojej piosenki, mam cie w dupie.
            • Gość: Ania Re: Burza w szklance wody IP: *.internet.org.pl 23.10.04, 15:45
              Mysle ze Kopcewicz ma cie tez w dupie, i mu nie zalezy zebys sluchal jego
              piosenek, za glupi jestes.
              • Gość: wowo Re: Burza w szklance wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:17
                Aniu jestes na tym samym poziomie niekultury jak Kopcewicz. Co cie z nim laczy?
                A moze to pan panie Kopcewicz? Prosze o niezasmiecanie forum wulgaryzmami. Kto
                gzie kogo ma albo(?) Aniu kto w kim bywa to jego sprawa. Faktem jest (a o fakty
                Kopcewicz sie dopomina) zawiodl jako czlowiek ktory cos mowi z estrady. Widac
                ze klamie a to moze budzic niesmak i powodowac ze ludzie beda chcieli go
                sluchac! Aniu nioe wyrazaj sie jak mezczyzni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka