Dodaj do ulubionych

big brother - solarium :))

IP: *.podzegarem.pl 09.05.02, 16:22
zgodnie z obienica dla najwiekszych podgladaczy (robert Wiech :))
podaje adresik www.solarium.univega.glt.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiech Re: big brother - solarium :)) IP: 217.97.134.* 09.05.02, 16:29
      Gość portalu: snoop napisał(a):

> zgodnie z obienica dla najwiekszych podgladaczy (robert Wiech :))
      > podaje adresik <a href="http://www.solarium.univega.glt.pl"target="_blank">www.
      > solarium.univega.glt.pl</a>

ej, ej!
      coś mi się zdaje, ze kuliega ciut się zagalopował z tytułami!
      nawet dwa do czterech ciutów!!

no ale nic to - masz odpuszczone, boś umęczon pod edukacyjnym Piłatem...
    • robert_wl Re: big brother - solarium :)) 09.05.02, 17:55
      Na razie nic się nie dzieje, ale poczekamy ... ;))
      • b3ut Re: big brother - solarium :)) 09.05.02, 19:35
        o 19:34 nikogo nie ma :(
        • Gość: snoop Re: big brother - solarium :)) IP: *.podzegarem.pl 09.05.02, 19:36
          b3ut napisał(a):

> o 19:34 nikogo nie ma :(

chyba juz zamikniete ale wejdz sobie popoludniu :))
          • robert_wl Re: big brother - solarium :)) 09.05.02, 19:43
            Ciekawa istota była przed godziną 19.
            • Gość: snoop Re: big brother - solarium :)) IP: *.podzegarem.pl 09.05.02, 19:44
              robert_wl napisał(a):

> Ciekawa istota była przed godziną 19.

podziel sie z nami sowimi przezyciami
              • robert_wl Re: big brother - solarium :)) 10.05.02, 10:47
                Gość portalu: snoop napisał(a):

> podziel sie z nami sowimi przezyciami

Chyba raczej spostrzeżeniami?
                • Gość: mangood Re: big brother - solarium :)) IP: *.jeremi.pl 10.05.02, 11:42
                  Pieknie... Slicznie... Wlasnie jakas promieniejaca, czterdziestoletnia kobieta
                  sie opalala... Perwersja hehehe. :P
                  • b3ut Re: big brother - solarium :)) 10.05.02, 14:27
                    ehhh teraz jest jakiś facet
                    • robert_wl Re: big brother - solarium :)) 10.05.02, 15:17
                      Zaobaczcie teraz:)) hihi
    • Gość: Maciej D Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 21:10
      fajnie laska wyciera lozko zachwile jaks dupcia sie polozy bo teraz tylko jakis
      facet smarzy jajka
      • Gość: kos Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 22:12
        ciekawe gdzie to jet
        • Gość: Maciej D Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 19:52
          polaczenie idzie z gdanska... ale w kodzie żrodłowym sa niemieckie adresy?!
          pozdrawiam Maciej D.
    • Gość: maras Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 23:43
      o 23.30 same smietniki postawili (oj oj zeby to klienci to widzieli)
      • Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:12
        Cholera wczoraj wieczorem wlaczylem za 5 dziesiata to akurat zdazylem zobaczyc
        jak babka podnosi z krzesla torebke i wychodzi a teraz- 10.10 i kubly mnie
        witaja. Coto jest? Do roboty!!!
        • Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:13
          Hmmmm jakos poskutkowalo bo przyszla szefowa wlasnie i zabrala kubly :)
          • Gość: snoop Re: big brother - solarium :)) IP: *.podzegarem.pl 16.05.02, 10:16
            Gość portalu: SDB napisał(a):

> Hmmmm jakos poskutkowalo bo przyszla szefowa wlasnie i zabrala kubly :)

I jak ???
            • Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:20
              Caly czas czekam na pierwsza szczesliwa klientke :)
              • b3ut Re: big brother - solarium :)) 16.05.02, 10:23
                o tej godzinie to się smaży jajecznicę a nie hmmm biust
    • Gość: mysz Re: big brother - solarium :)) IP: 217.153.117.* 16.05.02, 10:20
      a ja otwieram i są 4 szare kwadraty i pisze, że gotowe. Może coś źle robię - a
      też jestem ciekawa. Poradzcie
      • Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:24
        A masz modem czy stale lacze? Cos czuje ze np. na modemie moze nie pojsc wcale.
        • Gość: mysz Re: big brother - solarium :)) IP: 217.153.117.* 16.05.02, 10:34
          mam stałe łacze i ciągle nic , a naprawe dużo prób za mną. Help, ja też chcę
          się pośmiać :)
          • Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:58
            Jak masz stale to ja juz nie wiem. Ale moj kolega tez ma stale i tez nic nie
            ma. Nie mam pojecia o co chodzi. Poki co mamy klientke- nie mam mnie dla
            nikogo!!!
      • Gość: snoop Re: big brother - solarium :)) IP: *.podzegarem.pl 16.05.02, 10:26
        Z jakiego lacza korzystasz ???
        nie wiem co sie dzieje ale u mnie tez od czasu do czasu
        wyswietla kwardacikie szare alr rob odswiez to mysle ze pomoze
        • Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:28
          A tez macie prawy dolny prostokacik caly czarny?
        • b3ut Re: big brother - solarium :)) 16.05.02, 10:29
          Przeciez to jest aplet, nie trzeba go odświeżać. Ja mam modem i czasem się tak
          na moment dzieje jak u Myszy, ale wszystko zara poraca pod kontrolę. Moją
          • Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:31
            COS PRZYSZLO!!!! ALE GADA PRZEZ TELEFON. KTO BY POMYSLAL- TELEFON W SOLARIUM?
            • Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:32
              Eeeeee ona tam tylko sprzatala :(
              • Gość: dziub Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:58
                coś się zaczyna dziać:)
                nawet całkiem całkiem:)
    • Gość: Maciej D Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 20:00
      Kumpel mi mowil o kamerach tego typu ktore sa w kaliforni ta jest z niemic wiec
      don dziela i szukajmy californi..., widzicie w 2 okienku kamere onie wiedza
      otym A JAK JEST KARTECZKA TO JEST WLACZONE ZDJECIE A NIE KAMERA BO:
      194.97.52.132/cams/xinnen2.jpg Pozdrawiam Maciej D.
      • robert_wl Re: big brother - solarium :)) 20.05.02, 17:08
        Po tym co dzisiaj zobaczyłem, obiecałem sobie, że już więcej do tego solarium
        nie zajrzę.
        • Gość: polonus Re: big brother - solarium :)) IP: 198.138.227.* 20.05.02, 18:03
          robert_wl napisał(a):

> Po tym co dzisiaj zobaczyłem, obiecałem sobie, że już więcej do tego solarium
          > nie zajrzę.

a coz takiego tam zobaczyles, diabla we wlasnej osobie :)
          • robert_wl Re: big brother - solarium :)) 20.05.02, 18:18
            Żeby była całkowita jasność: Wiem, że do solarium chodzą nie tylko kobiety i
            nie tylko ładne kobiety (choć podobno brzydkich nie ma), więc byłem świadomy,
            że przypadkiem zobaczę coś, czego widzieć bym raczej nie chciał. A mimo to dziś
            doznałem wstrząsu. Po włączeniu podglądu oczom mym ukazał się widok gołego,
            grubego i owłosionego jak głowa Kopernika - faceta. Po tym powiedziałem sobie
            stanowczo- DOŚĆ!
            • Gość: polonus Re: big brother - solarium :)) IP: 198.138.227.* 20.05.02, 21:16
              robert_wl napisał(a):

> Żeby była całkowita jasność: Wiem, że do solarium chodzą nie tylko kobiety i
              > nie tylko ładne kobiety (choć podobno brzydkich nie ma), więc byłem świadomy,
              > że przypadkiem zobaczę coś, czego widzieć bym raczej nie chciał. A mimo to dziś
              >
              > doznałem wstrząsu. Po włączeniu podglądu oczom mym ukazał się widok gołego,
              > grubego i owłosionego jak głowa Kopernika - faceta. Po tym powiedziałem sobie
              > stanowczo- DOŚĆ!
              nawet gdyby opalaly sie tam same piekne polskie dzierlatki to i tak szkoda czasu
              na zagadanie tam gdyz intenet roi sie od zdjec pieknych kobiet w dodatku wysokiej
              jakosci, wiec i tak jestem totalnie zaskocozny ze ktos tak zaglada, chyba ze
              ludzi przyciaga do tego solarium to samo co w przypadku plyt CD czyli niska
              jakosc :)
    • Gość: SDB RATUNKU!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:54
      nie moge wlezc na solarium bo przekierowuje mnie na strone glt.pl teraz
      to chyba zostaje mi isc skoczyc z mostu. Ludzie pomozcie!!! zrobcie cos!!!
      • robert_wl Re: Tu już chyba się nie da nic zrobić. 21.05.02, 12:27
        Chyba ktoś się zorientował, że jest podglądany i zabawa się skończyła.
        • Gość: SDB Re: Tu już chyba się nie da nic zrobić. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 12:42
          *&%$^&#*)%(&^%$)(*^(*%%$^%@#$#*(#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
          • Gość: snoop Re: Tu już chyba się nie da nic zrobić. IP: *.podzegarem.pl 21.05.02, 13:03
            Gość portalu: SDB napisał(a):

> *&%$^&#*)%(&^%$)(*^(*%%$^%@#$#*(#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

No niestety bedziesz SDB musial podgladac gdzie indziej :)))
            • Gość: SDB Re: Tu już chyba się nie da nic zrobić. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 15:39
              Buuuuuuuuu :( buuuuuuu!!! co ja teraz bede ogladal? buuuuuuu :( chlip! buuuuu :(
          • Gość: Maciej D Re: Tu już chyba się nie da nic zrobić. RATUNKU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 18:42
            co z naszym solarium ja juz be zniego nie moge zyc teraz tylko puszczaja
            zdjecia 194.97.52.132/cams/xinnen2.jpg jakiegos fagasa gdzie te
            kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! help help
    • Gość: SDB ALLELUJA!!! :) :) :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 11:03
      www.solarium.glt.pl dodano tylko dosc wulgarna otoczke ale o sednie
      pamietano :) hihihahahehehohohyhy :) :) :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka