Gość: snoop IP: *.podzegarem.pl 09.05.02, 16:22 zgodnie z obienica dla najwiekszych podgladaczy (robert Wiech :)) podaje adresik www.solarium.univega.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: big brother - solarium :)) IP: 217.97.134.* 09.05.02, 16:29 Gość portalu: snoop napisał(a): > zgodnie z obienica dla najwiekszych podgladaczy (robert Wiech :)) > podaje adresik <a href="http://www.solarium.univega.glt.pl"target="_blank">www. > solarium.univega.glt.pl</a> ej, ej! coś mi się zdaje, ze kuliega ciut się zagalopował z tytułami! nawet dwa do czterech ciutów!! no ale nic to - masz odpuszczone, boś umęczon pod edukacyjnym Piłatem... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: big brother - solarium :)) 09.05.02, 17:55 Na razie nic się nie dzieje, ale poczekamy ... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: big brother - solarium :)) IP: *.podzegarem.pl 09.05.02, 19:36 b3ut napisał(a): > o 19:34 nikogo nie ma :( chyba juz zamikniete ale wejdz sobie popoludniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: big brother - solarium :)) 09.05.02, 19:43 Ciekawa istota była przed godziną 19. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: big brother - solarium :)) IP: *.podzegarem.pl 09.05.02, 19:44 robert_wl napisał(a): > Ciekawa istota była przed godziną 19. podziel sie z nami sowimi przezyciami Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: big brother - solarium :)) 10.05.02, 10:47 Gość portalu: snoop napisał(a): > podziel sie z nami sowimi przezyciami Chyba raczej spostrzeżeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangood Re: big brother - solarium :)) IP: *.jeremi.pl 10.05.02, 11:42 Pieknie... Slicznie... Wlasnie jakas promieniejaca, czterdziestoletnia kobieta sie opalala... Perwersja hehehe. :P Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: big brother - solarium :)) 10.05.02, 15:17 Zaobaczcie teraz:)) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 21:10 fajnie laska wyciera lozko zachwile jaks dupcia sie polozy bo teraz tylko jakis facet smarzy jajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 22:12 ciekawe gdzie to jet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 19:52 polaczenie idzie z gdanska... ale w kodzie żrodłowym sa niemieckie adresy?! pozdrawiam Maciej D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 23:43 o 23.30 same smietniki postawili (oj oj zeby to klienci to widzieli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:12 Cholera wczoraj wieczorem wlaczylem za 5 dziesiata to akurat zdazylem zobaczyc jak babka podnosi z krzesla torebke i wychodzi a teraz- 10.10 i kubly mnie witaja. Coto jest? Do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:13 Hmmmm jakos poskutkowalo bo przyszla szefowa wlasnie i zabrala kubly :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: big brother - solarium :)) IP: *.podzegarem.pl 16.05.02, 10:16 Gość portalu: SDB napisał(a): > Hmmmm jakos poskutkowalo bo przyszla szefowa wlasnie i zabrala kubly :) I jak ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:20 Caly czas czekam na pierwsza szczesliwa klientke :) Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: big brother - solarium :)) 16.05.02, 10:23 o tej godzinie to się smaży jajecznicę a nie hmmm biust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: big brother - solarium :)) IP: 217.153.117.* 16.05.02, 10:20 a ja otwieram i są 4 szare kwadraty i pisze, że gotowe. Może coś źle robię - a też jestem ciekawa. Poradzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:24 A masz modem czy stale lacze? Cos czuje ze np. na modemie moze nie pojsc wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: big brother - solarium :)) IP: 217.153.117.* 16.05.02, 10:34 mam stałe łacze i ciągle nic , a naprawe dużo prób za mną. Help, ja też chcę się pośmiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:58 Jak masz stale to ja juz nie wiem. Ale moj kolega tez ma stale i tez nic nie ma. Nie mam pojecia o co chodzi. Poki co mamy klientke- nie mam mnie dla nikogo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: big brother - solarium :)) IP: *.podzegarem.pl 16.05.02, 10:26 Z jakiego lacza korzystasz ??? nie wiem co sie dzieje ale u mnie tez od czasu do czasu wyswietla kwardacikie szare alr rob odswiez to mysle ze pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:28 A tez macie prawy dolny prostokacik caly czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: big brother - solarium :)) 16.05.02, 10:29 Przeciez to jest aplet, nie trzeba go odświeżać. Ja mam modem i czasem się tak na moment dzieje jak u Myszy, ale wszystko zara poraca pod kontrolę. Moją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:31 COS PRZYSZLO!!!! ALE GADA PRZEZ TELEFON. KTO BY POMYSLAL- TELEFON W SOLARIUM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:32 Eeeeee ona tam tylko sprzatala :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziub Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:58 coś się zaczyna dziać:) nawet całkiem całkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D Re: big brother - solarium :)) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 20:00 Kumpel mi mowil o kamerach tego typu ktore sa w kaliforni ta jest z niemic wiec don dziela i szukajmy californi..., widzicie w 2 okienku kamere onie wiedza otym A JAK JEST KARTECZKA TO JEST WLACZONE ZDJECIE A NIE KAMERA BO: 194.97.52.132/cams/xinnen2.jpg Pozdrawiam Maciej D. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: big brother - solarium :)) 20.05.02, 17:08 Po tym co dzisiaj zobaczyłem, obiecałem sobie, że już więcej do tego solarium nie zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: big brother - solarium :)) IP: 198.138.227.* 20.05.02, 18:03 robert_wl napisał(a): > Po tym co dzisiaj zobaczyłem, obiecałem sobie, że już więcej do tego solarium > nie zajrzę. a coz takiego tam zobaczyles, diabla we wlasnej osobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: big brother - solarium :)) 20.05.02, 18:18 Żeby była całkowita jasność: Wiem, że do solarium chodzą nie tylko kobiety i nie tylko ładne kobiety (choć podobno brzydkich nie ma), więc byłem świadomy, że przypadkiem zobaczę coś, czego widzieć bym raczej nie chciał. A mimo to dziś doznałem wstrząsu. Po włączeniu podglądu oczom mym ukazał się widok gołego, grubego i owłosionego jak głowa Kopernika - faceta. Po tym powiedziałem sobie stanowczo- DOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: big brother - solarium :)) IP: 198.138.227.* 20.05.02, 21:16 robert_wl napisał(a): > Żeby była całkowita jasność: Wiem, że do solarium chodzą nie tylko kobiety i > nie tylko ładne kobiety (choć podobno brzydkich nie ma), więc byłem świadomy, > że przypadkiem zobaczę coś, czego widzieć bym raczej nie chciał. A mimo to dziś > > doznałem wstrząsu. Po włączeniu podglądu oczom mym ukazał się widok gołego, > grubego i owłosionego jak głowa Kopernika - faceta. Po tym powiedziałem sobie > stanowczo- DOŚĆ! nawet gdyby opalaly sie tam same piekne polskie dzierlatki to i tak szkoda czasu na zagadanie tam gdyz intenet roi sie od zdjec pieknych kobiet w dodatku wysokiej jakosci, wiec i tak jestem totalnie zaskocozny ze ktos tak zaglada, chyba ze ludzi przyciaga do tego solarium to samo co w przypadku plyt CD czyli niska jakosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB RATUNKU!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:54 nie moge wlezc na solarium bo przekierowuje mnie na strone glt.pl teraz to chyba zostaje mi isc skoczyc z mostu. Ludzie pomozcie!!! zrobcie cos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Tu już chyba się nie da nic zrobić. 21.05.02, 12:27 Chyba ktoś się zorientował, że jest podglądany i zabawa się skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Tu już chyba się nie da nic zrobić. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 12:42 *&%$^*)%(&^%$)(*^(*%%$^%@#$#*(#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Tu już chyba się nie da nic zrobić. IP: *.podzegarem.pl 21.05.02, 13:03 Gość portalu: SDB napisał(a): > *&%$^*)%(&^%$)(*^(*%%$^%@#$#*(#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( No niestety bedziesz SDB musial podgladac gdzie indziej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Tu już chyba się nie da nic zrobić. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 15:39 Buuuuuuuuu :( buuuuuuu!!! co ja teraz bede ogladal? buuuuuuu :( chlip! buuuuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D Re: Tu już chyba się nie da nic zrobić. RATUNKU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 18:42 co z naszym solarium ja juz be zniego nie moge zyc teraz tylko puszczaja zdjecia 194.97.52.132/cams/xinnen2.jpg jakiegos fagasa gdzie te kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! help help Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB ALLELUJA!!! :) :) :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 11:03 www.solarium.glt.pl dodano tylko dosc wulgarna otoczke ale o sednie pamietano :) hihihahahehehohohyhy :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś