Dodaj do ulubionych

Chciałem być marynarzem - wywiad z doc. Markiem...

IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.12.04, 22:21
Ble, ble, ble... A może Pani redaktor choć jedno trudne pytanie bu zadała
interlokutorowi? W końcu czytalnicy chyba zaczeli czytać ten wywiad nie
dlatego, że pan Orkiszewski zasłynął oryginalnością przemyśleń
egzystencjalnych, tylko dlatego że jest główną osobą w bardzo poważnym
konflikcie. Wiec może zapytać jakim jest kapitanem. Chcą z nim ludzie pływać
czy nie? Zszedł mu ktoś z pokładu w czasie rejsu czy też moze nie mogli z nim
się rozstać. Mozna zapytać czemu odszedł z Poznania z Bydgoszczy. Jak widzi
konflikt w szpitalu. Jakie z tego wyciągnął wnioski itd... Szkoda gadać na
takie dziennikarstwo rodem z "Przyjaciółki".
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Chciałem być marynarzem - wywiad z doc. Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 23:24
      za darmo i ma kare kosic forse a nie robic rzeczy pod publikę,KONKURENCJE SZLAG
      TRAFIAL .
      • Gość: GM Re: Chciałem być marynarzem - wywiad z doc. Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 01:10
        Dr Orkiszewski to groteskowa i jednocześnie tragiczna postać. Jego postępowanie
        często budzi podejrzenia , czy nie powinien on być pacjentem u kolegi lekarza
        innej specjalizacji.
    • Gość: wb39 Re: Chciałem być marynarzem - wywiad z doc. Marki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.12.04, 09:26
      Ale na opłatek poszedł i opóścił barykadę. Taki brak wyobraźni, he he.
      • Gość: gość do wb39 Re: Chciałem być marynarzem - wywiad z doc. Marki IP: *.wlan.pl 24.12.04, 10:39
        a o ortografii to słyszałeś mądralo wstyd!!!!!!!!!!!!
    • Gość: a Re: Chciałem być marynarzem - wywiad z doc. Marki IP: *.wlan.pl 24.12.04, 10:38
      Niedobrze mi się robi jk ludzie którzy nie mają pojęcia o czym piszą
      przedevwszystkim pan potaplaj się wypowiada Nudzi ci się kkretynie czy jesteś
      kuzynem Kurowskiego,pomóż lepiej matce do wigilii a nie p[iszesz ble,ble,blei
      skończ najpierw zawodówkę zanim wypowiesz się na forum o człowieku który ratuje
      dzieci
      IDIOTO
    • gpostek Re: Chciałem być marynarzem - wywiad z doc. Marki 25.12.04, 13:09
      Chciałbym bardzo podziękować Pani Redaktor Natalii Waloch za ten wywiad.
      Jego wymowa na tle tego co mieliśmy okazję przeżywać w szpitalu w wyniku
      zaplanowanej i skazanej na "sukces" Wigilii z udziałem naszych zdesperowanych
      panów dyrektorów , jest najlepszym obrazem, tłem , dowodem na to z jacy ludzie
      są najbardziej predysponowani do pełnienia funkcji kierowniczych w szpitalu.
      Wszak przykład idzie z góry.
      Grzegorz Postek, Lekarz, Oddział ITi PN, Woj.Szpital Dziecięcy, Toruń.
      • Gość: Rodzic Re: Chciałem być marynarzem - wywiad z doc. Marki IP: *.hipernet.ras.pl 26.12.04, 20:35
        Panie doktorze G.Postek -
        - Dziękuję Panu za słowa poparcia dla docenta Orkiszewskiego.
        Czytałem wielokrotnie Pana wypowiedzi - przepełnione prawdą, krytyką złego i
        wiarą w dobro. Dziękuję bardzo. Jak widać dobrzi lekarze nie boją się podpisać
        pod swoimi wypowiedziami. Ci, którzy podobno uważają, że docent Orkiszewski
        jest konfliktowy (itp. bzdety) NIGDY się nie podpisali...

Pani redaktor - podziękowania za znakomity artykuł.
    • Gość: matka Re: Chciałem być marynarzem - wywiad z doc. Marki IP: *.wlan.pl 26.12.04, 11:43
      Jestem dumna, że mogłam poznać osobiście takiego Wielkiego Człowieka.
      • Gość: matka Re: Chciałem być marynarzem - wywiad z doc. Marki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 17:29
        ja rownierz szkoda tylko dzieci ktore czekaja na niego i przez chamstwo moze
        stac im sie krzywda
    • Gość: iskra Re: Chciałem być marynarzem - wywiad z doc. Marki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:51
      Szanownya Pani/ Panie. (tlko jedno zdanie dlatego tak złożone)
      Z treści tekstu zamieszczonego przez osobę Pani / Pana wynika, że z IP podpiętego pod ATR Bydgoszcz, ktoś o poziomie IQ równym dyrekcji szpitala a może nawet samego marszałka Achramowicza, nie ukrywając, że dysponuje pewną wiedziedzą, która może pochodzić tylko ze wspomnianych wyżyn inelektualnych i osób schlebiajacych owym mocodawcom, stosuje retorykę wpisującą się w poziom przytocznych postaci.
      PS Wiele zdrowia.

• Gość: gosc Re: Chciałem być marynarzem - wywiad z doc. Marki IP: *.hipernet.ras.pl 27.12.04, 14:59
      Do "Potapiej" i jej/jego wpypowiedzi:

Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać
      wszelkie wątpliwości.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka