Gość: Pan Prawda IP: *.hipernet.ras.pl 04.01.05, 23:45 encyklopedia.pwn.pl/39231_1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan prawda Re: stolica???? IP: *.hipernet.ras.pl 04.01.05, 23:47 sorki, pan prawda nie zauwazyl watku zalozonego przez felusia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: stolica???? IP: *.petrus.com.pl 04.01.05, 23:54 a co Wy tak nagle gremialnie encyklopedie czytać zaczęliście? I nie dość, że czytacie to jeszcze innym polecacie? Bardzo pozytywne działanie. Ale zajrzyj też do innej prawdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: stolica???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 00:19 bardzo przyjemna lektura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: stolica???? IP: *.petrus.com.pl 05.01.05, 00:22 jasne! Ale czemu tak jednocześnie rzuciliście się do czytania tego samego? Macie napisać jakieś wypracowanie? Skoro tak lubicie czytać encyklopedie to zajrzyj jeszcze tu, szczególnie pierwsza tabelka i to co przed nią: www.xasa.com/wiki/pl/wikipedia/w/wo/wojewa_dztwo.html Miłej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: stolica???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 00:54 Jakoś mnie lektura tego nie pociąga. Nie to co lektura encyklopedii PWN. Ach jak się zaczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: stolica???? IP: *.petrus.com.pl 05.01.05, 10:35 > Jakoś mnie lektura tego nie pociąga. Nie to co lektura encyklopedii PWN. Ach > jak się zaczytałem. rozumiem:) Ale encyklopedia nie jest lekturą zakazaną abyś po nocach ją musiał czytać. Poczytaj jeszcze parę razy w ciągu najbliższych dni, bo później, jak zaczniemy wskazywać niezgodności z faktami poprawią własne błędy i ... nie będzie co czytać. Pozdrowienia dla wszystkich czytelników encyklopedii i słowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: stolica???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 00:30 > a co Wy tak nagle gremialnie encyklopedie czytać zaczęliście? Chyba winien jestem ja. Dla zainteresowanych - wątek "Lotnisko w Bydgoszczy !" na bydgoskim forum. Nigdy nie rozumiałem tego sporu i nie zdawałem sobie sprawy z konsekwencji moich działań. Cieszcie się, że encyklopedyści nie przeszli jeszcze do roczników statystycznych, bo wtedy was dopiero zasypią... ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: stolica???? IP: *.petrus.com.pl 05.01.05, 00:36 > Chyba winien jestem ja. Ależ trudno tu mówić o winie! Toż to zasługa Twoja, że chłopcy do czytania się zabrali i to encyklopedii. Nagrodę powinieneś dostać za wspieranie czytelnictwa;) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: stolica???? 05.01.05, 01:58 Gość portalu: mi napisał(a): > Cieszcie się, że encyklopedyści nie przeszli > jeszcze do roczników statystycznych, bo wtedy was dopiero zasypią... ;) Przecież wielkie batalie na dane statystyczne są na obu forach na porządku dziennym :) (a wy macie tylko tyle żeliwnych pokryw od studzienek w przeliczeniu na szkołę podstawową! ale co z tego, jak wy macie najmniej drzew iglastych na bezrobotnego w regionie!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: stolica???? IP: *.tvgawex.pl 05.01.05, 11:09 Faktem jest że torunianka nie jest osobą kompetentną Jeśli Stawia TAKIE IDIOTYCZNE PYTANIE do BYdgoszczan" : Co wy tak odrazu encyklopedie czytacie??" ZAWSZE sie czyta jak sie chce czegoś dowiedzieć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: stolica???? IP: *.petrus.com.pl 05.01.05, 12:51 Faktem jest postawienie pytania. Natomiast czy ktokolwiek jest kompetentny to nie sprawa faktu lecz oceny. Nie można być tak po prostu "osobą kompetentną" bo takich nie ma. Można mieć pewne kompetencje, a innych nie. Co do pytania nie zdziwiło mnie to, że czytacie, tylko że TYLU BYDGOSKICH FORUMOWICZÓW jedną książkę czyta w tym samym czasie. A jakieś inne książki też czytacie???? Nie było Was widać w bydgoskim wątku literackim;) Pozdrowienia dla czytających, którzy chcą się czegoś dowiedzieć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: stolica???? IP: *.hipernet.ras.pl 05.01.05, 12:58 encyklopedia.pwn.pl/42652_1.html <oto kolejny przyklad> ...torunianko nie przejmuj sie...starowke i uniwerek macie w dalszym ciagu... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: stolica???? IP: *.petrus.com.pl 05.01.05, 13:03 > encyklopedia.pwn.pl/42652_1.html <oto kolejny przyklad> ...torunianko > nie przejmuj sie...starowke i uniwerek macie w dalszym ciagu... ;-) Na Twój przykład już odpowiedziałam. Tu jest link. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=19124566&a=19137908 Dzięki za pozostawienie nam szczególnie starówki. Rozumiem, że Was starocie nie interesuje. A teraz macie czas na naukę czytania encyklopedii. Wrócę tu za jakiś czas i sprawdzę czegoście się nauczyli:) Odpowiedz Link Zgłoś