Dodaj do ulubionych

Co dalej z Multikinem na Sobieskiego?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:24
Obserwuję, że wrzawa medialna przycichła, ale co z samym multikinem, bedzie czy nie? Liczyłam, że jak będa dwa multikina to bedzie konkurencja i bilety beda tańsze, a teraz co? Wie ktos jak wyglada sprawa?
Obserwuj wątek
    • Gość: cinek Re: torunianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:17
      no jak?! nie bedzie 2 multikina?? bedziecie mieli tylko tyle co bydgoszcz?? tak nie moze byc !
      :-)
      • hlrussia cinek 29.01.05, 22:20
        ale z ciebie palant. naprawde taka durnota z ciebie czy to tylo owczy ped? zal
        mi ciebie. bydgoszczanin
        • Gość: cinek hirussia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:52
          sila argumentow mnie powalila!!! jestem przytloczony.
          widziales moze na koncu mojego posta taki znaczek :-) !!!
          czy slepy moze jestes? a moze nie wiesz co znaczy??
          • hlrussia Re: hirussia 29.01.05, 22:56
            jestes jedynie ochlapem. skoncz juz bo zal czasu na czytanie. mam nadzieje, ze
            jestes w stanie odnalezc w slowniku wyrazow obcych(dla ciebie) slowo argument.
            I jescze jedno. kulturalny(tez slownik)czlowiek nie wcina sie w prywatna
            rozmowe.
            • Gość: cinek Re: hirussia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:21
              buhahaha, prywatna rozmowa na otwartym forum dyskusyjnym!!! no swietnie, tak polecasz te slowniki, a sama nie korzystasz.
              i znowu 0 argumentow, tylko "jestes ochlapem" hehe sie nawet wysililas jak na jednokomorkowca!
              • hlrussia Re: hirussia 29.01.05, 23:24
                jestem pod wrazeniem cinek. wiesz juz ze jednokomorkowiec piszemy przez o z
                kreska. teraz tylko jeden krok do literki m i dowiesz sie jak piszemy
                mozg...ppolecam nauke. to swietna zabawa a propos argumentow(slownik, mowisz o
                argumentach w stylu mnendy?? no fakt. nie umiem argumentowac.
                • Gość: cinek Re: hirussia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:37
                  i znowu nic konstruktywnego. wkolko proste brednie w stylu tyfusow???
                  (jest takie cos jak netykieta, przeczytaj ja sobie i na jutro strescisz co tam pisza o bledach ort, styl itp.)
                  kazdy z nas zauwaza wiele bledow w postach, ale nikt sie nie podnieca tak jak ty. moze to twoj sposob na orgazm, chlop cie nie zaspokaja??
                  aha, to streszczenie to na ocene, wiec sie postaraj!
                  • hlrussia Re: hirussia 29.01.05, 23:46
                    netykieta??? to znaczy, ze mozna sie osmieszac robiac blesy na poziomie 5 nie
                    przepraszam moje dzieci SZOSTEJ klasy podstawowki? no to teraz pojechales:)))
                    taaak....ja uznaje to raczej za nieuctwo a nie twoja NETYKIETE/ kon by sie
                    usmial. ale ale. skoro nie masz zaciecia do nauki to pociesze z ochota.
                    Wystarczy duzo czytac i jesli masz pamiec wzrokowa to samo po jakims czasie
                    wejdzie do glowy; oczywiscie nalezaloy cos z literatur pieknej(I DLA PEWNOSCI
                    DODAM ZE NIE CHODZI TU O PIEKNA OKLADKE)
                    • Gość: cinek Re: hirussia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:56
                      czyli nie odrobisz zadania domowego?! no szkoda glabie (dobrze napisalem?)
                      bedzie pala do dzienniczka i dzwonie do rodzicow. no chyba ze nie wiesz gdzie szukac i sie wstydzisz przyznac. pewnie jestes prosta tyfuska, starej daty, wychowanej na ksiazkach i moze nawet informacjach o komputerze ODRA I dochodzacych do twojej rodzinnej wsi - zwanej powszechnie toruniem.
                      nie chce mi sie juz gadac z toba, wiec bede odpisywal tylko wybiorczo na twoje zaczepki (tak, tak to ty zaczelas ze mna)
                      obys miala zle sny torunski tyfusie
                      • hlrussia cinek 29.01.05, 23:59
                        ja spie zawsze doskonale. nie miewam zlych snow. jedynie frustraci je miewaja.
                        nie sadze zebys znal takie pojecie. a co do glaba to rzeczywiscie napisales
                        poprwanie. zapewne tak dlugo nie odpisywales ze wzglesu na to ze nie chciales
                        budzic dzieci i jedynie cicho pogrzebales w jakims tornistrze.
                        PS
                        nie stuknales dziecku kredek???
                        • Gość: lech Re: cinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 00:03
                          to sie rosyjskie nasienie rozplenilo!! a z czerwona flaga tez chodzisz!!!???
                          • hlrussia Re: cinek 30.01.05, 00:06
                            Cinek? zmieniles przezwisko i piszesz ze slownikiem w reku? To jescze ci
                            zostalo troche wstydu? Eee. nie wierze. No to pocieraj, pocieraj:))))))))
                            • Gość: lech Re: cinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 00:09
                              warta sie zmienila ruska kolchoznico! rece precz od cinka torunsko-ruski szpiegulcu!
                              • hlrussia olo. biedactwo ty 30.01.05, 17:32
                                zakochanie jakies w tym calym cinku? no nie lam sie. jest twoj. plec pewnie nie
                                ma znaczenia, co? uczucie to uczucie.he he
                • Gość: olo Re: hirussia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 00:12
                  a ty co? nauczycielka polskiego w nauczaniu poczatkowym?
                  bys sie wstydzila taki nick miec, te ruskie swinie nas przez lata okupowaly a ty afiszujesz sie nickiem russia!!!
                  • Gość: kolabor wszyscy IP: *.torun.mm.pl 30.01.05, 00:33
                    Dyskusja luźno związana z tematem, dużo błędów językowych dobiegających ze
                    wszystkich stron, słaba argumentacja i nieumiejętność przedstawienia swoich
                    racji. Ogólna ocena rozmowy...dajmy na to: "dwója na szynach".

Do Torunianki: rzeczywiście coś nam przycichła sprawa drugiego multikina, po
                    tylu zawirowaniach jakie wokół niego panowały. I w sumie przeważnie nie wiadomo
                    chyba czy takowe powstanie w końcu czy nie. Ja jestem za i zgadzam się z tezą,
                    że mogłoby to tylko wyjść na korzyść klientom tychże placówek w Toruniu. Poza
                    tym każda inwestycja w naszym mieście cieszy... pozdrawiam
                    • Gość: CINEK Re: wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 09:33
                      Gość portalu: kolabor napisał(a):

> Dyskusja luźno związana z tematem, dużo błędów językowych dobiegających ze
                      > wszystkich stron, słaba argumentacja i nieumiejętność przedstawienia swoich
                      > racji. Ogólna ocena rozmowy...dajmy na to: "dwója na szynach".

JAK WIEKSZOSC ROZMOW NA TORUNSKIM FORUM ;-)

> chyba czy takowe powstanie w końcu czy nie. Ja jestem za i zgadzam się z tezą,
                      > że mogłoby to tylko wyjść na korzyść klientom tychże placówek w Toruniu. Poza
                      > tym każda inwestycja w naszym mieście cieszy... pozdrawiam

2 MULTIKINO NA PEWNO WYSZLO BY WAM, BOKIEM, POMYSL IDIOTYCZNY. NO POMYSLCIE DRODZY TORUNIANIE (NIE TYFUSY-BO TA ODMIANA TORUNIAN NIE MYSLI) NIE UTRZYMA SIE ANI JEDNO, ANI DRUGIE MULTI.
                      • Gość: Walec Re: wszyscy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 17:19
                        Normalnie oczom nie wierze. Prawdziwy TYFUS z krwi i kości (cinek) nazywa
                        tyfusami KRZYŻAKÓW!
    • maciej-d Re: Co dalej z Multikinem na Sobieskiego? 30.01.05, 15:24
      KINO NA SOBIESKIEGO TO TYLKO PRZYKRYWKA DLA CENTRUM HANDLOWEGO!! Jeśli by
      powstało , pewnie by miało najniższe ceny biletów - mogli by na kinie nie
      zarabiać, w końcu największe pieniądze będą robić na galerii handlowej. PS.
      Jakby co to na starówce są 3 kina…

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka