IP: *.torun.mm.pl 13.02.05, 13:31
interesuje mnie stały dostęp do netu w Toruniu, co polecacie???na razie mam
net z kablówki, ale ten jest dość drogi, znacie inne wyjście (dobry a przy
tym nie wyciągający zbyt dużo kasy z sakiewki) za wskazówki z góry dzięki:))
aaa mam tel. z netii, ale czy to dobre rozwiązanie???
Obserwuj wątek
    • Gość: zarek Re: INTERNET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:14
      tylko neostrada.
      • Gość: tepsofob PROWOKACJA ?? IP: *.petrus.com.pl 13.02.05, 22:33
        Chyba cie #$%%^ #z ta neostrada !!! Po pierwsze gosc nie jest naiwny i jest w
        Netii a po drugie to Neostrada to syf taki sam jak syficzna jest firma ktora ja
        sprzedaje. A co do meritum to powiedz jakie masz lacze ile placisz bo moze tylk
        Ci sie wydaje ze drogo. Ostatnio konkurencja jest bardzo duzo i trzeba byc
        skonczonym desperatem zeby sie tepsie w lapy pakowac. TEPSO - GIN POCZWARO !!!
        • Gość: bezkonserwantów Re: PROWOKACJA ?? IP: *.torun.mm.pl 14.02.05, 00:41
          płacę 130zł razem z kablem, a ostatnio czytałam,że netia oferuje stały dostęp
          za 55zł, tylko zastanawiam się czy wraz z niską ceną nie łczy się też taka sama
          jakość:) a co do neostrady; odkąd ma właśnie ją moja kuzynka, pieprzy się
          wszystko z telefonem, a ci z tepsy byli wielokrotnie wzywani, ale najwyraźniej
          sobie to olewają, bo nie interweniowali:((
          • Gość: tepsofob Re: PROWOKACJA ?? IP: *.petrus.com.pl 14.02.05, 10:29
            130 zl to rzeczywiscie dosc drogo. Widac jednak ze jestes powaznym czlowiekiem
            skoro z gory skreslas TPSA:-) Netia moze nie jest idealna ale na pewno nie jest
            taka syfizcna jak TP SA. 55zl to niezla cena ale dowiedz sie:
            - czy jest to umowa na okreslony minimalny czas (np. czesto 12 miesiecy) cos jak
            z komorkami - jakie sa koszty i czas jej wypowiedzenia
            - ile kosztuje przylaczenie
            - jak predkosc lacza w obie strony
            - czy sa limity przesylu danych (chyba netia ich nie wprowadzila)
            - poszukaj jeszcze innych mozliwosci, jest np. internet radiowy, mozna w kilka
            osob sie skrzyknac
            - a najlepiej niech twoja spoldzielnia zapowie ze "demonopolizuje" rynek
            kablowek i nagla twoj operator otrzezwieje, tak byl z Rubinkowem i Petrusem,
            mieli wszystko w nosie, ale jak tylko spoldzielnia zaczela sie pienic to nagle
            poprawili oferte kanalow, zrobili internet (bardzo tanii), co kilka miesiecy
            gratis podwyzszaja predkosc lacza - bylo 128kb teraz juz jest 256kb za ta sama
            stawke (nie cene z powodu VATu):-)
    • Gość: Kuba Re: INTERNET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:32
      W Toruniu jest tylu providerów internetowych, że głowa boli:) jak powyżej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka