Gość: cogito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 21:42 Jak nie masz o czym pisac to milcz starcze piszacy nedzne artykuly do zdradzieckiego szmatławca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Unita W. Re: Podróże kształcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:19 Pan jest z miasta czy z miasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Podróże kształcą IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 16.02.05, 01:01 Panie Filar troche powsciagliwosci. Dla wiekszosci pana krajan 180 euro to niekiedy wiecej niz miesieczna pensja.A z tymi cenami porównywalnymi to pan myli sie!!!Ile Pan placi np. za filizanke kawy w restauracji w szwajcarii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: troche rozsadku macieju.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:12 180 euro to ok. 720 zl. Aby otrzymac taka kwote netto nalezy zarabiac nieco ponizej 1000 zl na miesiac brutto. Przecietna pensja w kuj-pomie to ok. 2000 PLN. A ty napisales, ze " Dla wiekszosci pana krajan 180 euro to > niekiedy wiecej niz miesieczna pensja " Jaka piekna bzdura..;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarna Re: troche rozsadku macieju.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:11 Gość portalu: nemo napisał(a): > 180 euro to ok. 720 zl. Aby otrzymac taka kwote netto nalezy zarabiac nieco > ponizej 1000 zl na miesiac brutto. Przecietna pensja w kuj-pomie to ok. 2000 > PLN. > A ty napisales, ze " Dla wiekszosci pana krajan 180 euro to > > niekiedy wiecej niz miesieczna pensja " > Jaka piekna bzdura..;-))) Może dla ciebie to piękna bzdura, ale ja pracuję od 8 lat i moja pensja wynosi 920 zł brutto, netto jest to ok 650 zł, co ty na to? dodam, że pracuję w jednym z toruńskich szpitali jako personel średni. A wiem, że są osoby mające jeszcze niższą pensję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartstuff Po co ten stres, Panie Dres!... IP: *.raj.homelinux.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 01:23 ..."przeciez dla zagubionych owieczek miejsce sie znajdzie"..a ja, niczym Twoj pasterz Cie poprowadze...wracaj wiec na Czaty cogito..tam taka nomenklatura jak Twoja powszechną sie stala,a i przyjaciol znajdziesz bez liku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cogito q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:02 Filar to kundel mi nie trzeba argumentow wystarczy jeden fakt : pisze do wyborczej, gazety gorszej niz "NIE", bo tworzacej pozory czyli falszywej=zydowkiej=michnikowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 07:25 To co w takim ty robisz na portalu wyborczej? piszesz na jej forum, podbijając jej statystyki. I to calkiem za darmo. No normalnie jakiść masonski komuch... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgh Re: q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:00 a tam ..masonki komuch - zwykly idiota z tego cogito. to wszystko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszeba Re: IP: *.sympatico.ca 20.02.05, 03:53 Dziekuje Panu Profesorze, ze znowu odnalazlem Pana felietony. Bylo mi nijok kiedym przeczytal Panskie pozegnanie w Nowosciach. Jo tez zes skraja bom Kaszeba ale z wyboru bylem (sic)torunczykiem. Teraz tutaj ale iji tam. Bo zem tam dorastal jak i Pan. Z radoscia czekam na Pana lokalne ale kosmopolityczne mysli. A multos annos Panie Profesorze. Jendruch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anankhe@vp.pl Re: IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 22.02.05, 10:15 Bardzo się cieszę, że pisze Pan cykliczne felietony właśnie w GW, gdyż jestto jedyna codzienna gazeta, którą czytam od początku jej istnienia. Dzięki temu mogę co tydzień czytać pańskie felietony, które są mi bliskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGO ARA PREZESEM CYRKU W BUDOWIE!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 06.03.05, 20:30 W SIEDZIBIE TO DAWNO NIEBYŁ, powinien być prezesem starych pierników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus Dziwne,jak została plebejska inteligencja!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 06.03.05, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Re: Podróże kształcą IP: *.petrus.com.pl 07.03.05, 17:03 Kształcą-niewątpliwie Odpowiedz Link Zgłoś