Dodaj do ulubionych

Podróże kształcą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 21:42
Jak nie masz o czym pisac to milcz starcze piszacy nedzne artykuly do
zdradzieckiego szmatławca
Obserwuj wątek
    • Gość: Unita W. Re: Podróże kształcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:19
      Pan jest z miasta czy z miasteczka.
      • Gość: maciej Re: Podróże kształcą IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 16.02.05, 01:01
        Panie Filar troche powsciagliwosci. Dla wiekszosci pana krajan 180 euro to
        niekiedy wiecej niz miesieczna pensja.A z tymi cenami porównywalnymi to pan
        myli sie!!!Ile Pan placi np. za filizanke kawy w restauracji w szwajcarii?
        • Gość: nemo Re: troche rozsadku macieju.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:12
          180 euro to ok. 720 zl. Aby otrzymac taka kwote netto nalezy zarabiac nieco
          ponizej 1000 zl na miesiac brutto. Przecietna pensja w kuj-pomie to ok. 2000
          PLN.
          A ty napisales, ze " Dla wiekszosci pana krajan 180 euro to
          > niekiedy wiecej niz miesieczna pensja "
          Jaka piekna bzdura..;-)))
          • Gość: Sarna Re: troche rozsadku macieju.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:11
            Gość portalu: nemo napisał(a):

> 180 euro to ok. 720 zl. Aby otrzymac taka kwote netto nalezy zarabiac nieco
            > ponizej 1000 zl na miesiac brutto. Przecietna pensja w kuj-pomie to ok. 2000
            > PLN.
            > A ty napisales, ze " Dla wiekszosci pana krajan 180 euro to
            > > niekiedy wiecej niz miesieczna pensja "
            > Jaka piekna bzdura..;-)))

Może dla ciebie to piękna bzdura, ale ja pracuję od 8 lat i moja pensja wynosi
            920 zł brutto, netto jest to ok 650 zł, co ty na to? dodam, że pracuję w jednym
            z toruńskich szpitali jako personel średni. A wiem, że są osoby mające jeszcze
            niższą pensję.
    • Gość: smartstuff Po co ten stres, Panie Dres!... IP: *.raj.homelinux.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 01:23
      ..."przeciez dla zagubionych owieczek miejsce sie znajdzie"..a ja, niczym Twoj
      pasterz Cie poprowadze...wracaj wiec na Czaty cogito..tam taka nomenklatura jak
      Twoja powszechną sie stala,a i przyjaciol znajdziesz bez liku!:)
      • Gość: Cogito q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:02
        Filar to kundel mi nie trzeba argumentow wystarczy jeden fakt : pisze do
        wyborczej, gazety gorszej niz "NIE", bo tworzacej pozory czyli
        falszywej=zydowkiej=michnikowskiej
        • Gość: jb Re: q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 07:25
          To co w takim ty robisz na portalu wyborczej? piszesz na jej forum, podbijając
          jej statystyki. I to calkiem za darmo. No normalnie jakiść masonski komuch...

;-)
          • Gość: mgh Re: q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:00
            a tam ..masonki komuch - zwykly idiota z tego cogito. to wszystko..
    • Gość: kaszeba Re: IP: *.sympatico.ca 20.02.05, 03:53
      Dziekuje Panu Profesorze, ze znowu odnalazlem Pana felietony. Bylo mi nijok
      kiedym przeczytal Panskie pozegnanie w Nowosciach.
      Jo tez zes skraja bom Kaszeba ale z wyboru bylem (sic)torunczykiem.
      Teraz tutaj ale iji tam. Bo zem tam dorastal jak i Pan. Z radoscia czekam na
      Pana lokalne ale kosmopolityczne mysli. A multos annos Panie Profesorze.
      Jendruch
      • Gość: anankhe@vp.pl Re: IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 22.02.05, 10:15
        Bardzo się cieszę, że pisze Pan cykliczne felietony właśnie w GW, gdyż jestto
        jedyna codzienna gazeta, którą czytam od początku jej istnienia. Dzięki temu
        mogę co tydzień czytać pańskie felietony, które są mi bliskie.
    • Gość: LEGO ARA PREZESEM CYRKU W BUDOWIE!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 06.03.05, 20:30
      W SIEDZIBIE TO DAWNO NIEBYŁ, powinien być prezesem starych pierników
    • Gość: lupus Dziwne,jak została plebejska inteligencja!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 06.03.05, 20:33
    • Gość: Man Re: Podróże kształcą IP: *.petrus.com.pl 07.03.05, 17:03
      Kształcą-niewątpliwie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka