Gość: Dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:06 W tym województwie pod wodzą Bydgoszczy to tylko marazm! nic sie nie dzieje. Ludzie chleją więcej jak dawniej, klepią biedę,a roboty jak nie było tak nie ma! żadnych perspektyw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_weirdo Re: Kujawsko-pomorska bryndza 27.02.05, 00:53 > żadnych perspektyw Nie masz pracy ani perspektyw? Współczuję. Mam nadzieję, że ci się poprawi. Jak masz tyle wolnego czasu, to może poucz się - to się przyda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor Re: Kujawsko-pomorska bryndza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 11:21 Ciesz sie frycu,że jeszcze masz robote.To też może się zmienic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Kujawsko-pomorska bryndza IP: 195.85.209.* 27.02.05, 11:23 Co dyrektorze, prezesury sie zachciewa?? To może wystartujesz w wyborach i wyniesiesz toruniewo tam gdzie chcialo do Gdańska. Po co nam taka bryndza torunska w kuj-pom. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kujawsko-pomorska bryndza 27.02.05, 11:36 > Ciesz sie frycu,że jeszcze masz robote. Cieszę się, mój drogi, że mam robotę. > To też może się zmienic! Oczywiście, nawet wiem, kiedy się zmieni. W czerwcu się zwolnię, żeby pojechać na długie wakacje i aż do listopada nie będę miał pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanak Re: Kujawsko-pomorska bryndza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:09 Nie miałbym takiej wesołej miny.Przecież zawsze możesz sie spodziewac ,ze ktorys z zaufanych kumpli Cie zakapuje jak to u Was bywa.Zwyczajnie może powiedziec ,ze jestes gejem lub czyms takim...czasami dodac może ze chodza plotki ze masz nieslubne dziecko z dziwka i do tego jestes chory. Oczywiscie nie zycze Ci tego ,ale możesz dostac zdrowego kopniaka i wówczas nie tylko ze nie pojedziesz na wakacje,ale możesz przestac w ogóle pisac bo nie bedzie Ci zwyczajnie na to stac. A swoja drogą,dobrze się chyba juz nie czujesz bo z tego co wiem z Kodeksu Pracy,nie ma tak długich urlopów wypoczynkowych. Koncząc zyczę mnie oglądania komiksów. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kujawsko-pomorska bryndza 27.02.05, 12:19 > A swoja drogą,dobrze się chyba juz nie czujesz bo z tego co wiem z Kodeksu > Pracy,nie ma tak długich urlopów wypoczynkowych. To czytaj, co napisałem. Z powodu braku tak długich urlopów - najpierw się zwolnię z pracy, potem pojadę na wakacje, a po powrocie zatrudnie się w innej. Takie życie... Reszty bzdur nie chce mi się komentować ani na nie odpowiadać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś