Dodaj do ulubionych

Kujawsko-pomorska bryndza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:06
W tym województwie pod wodzą Bydgoszczy to tylko marazm! nic sie nie dzieje.
Ludzie chleją więcej jak dawniej, klepią biedę,a roboty jak nie było tak nie
ma! żadnych perspektyw
Obserwuj wątek
    • a_weirdo Re: Kujawsko-pomorska bryndza 27.02.05, 00:53
      > żadnych perspektyw

Nie masz pracy ani perspektyw? Współczuję. Mam nadzieję, że ci się poprawi. Jak masz tyle wolnego
      czasu, to może poucz się - to się przyda.

Pozdrawiam
      • Gość: Dyrektor Re: Kujawsko-pomorska bryndza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 11:21
        Ciesz sie frycu,że jeszcze masz robote.To też może się zmienic!
        • Gość: bleee Re: Kujawsko-pomorska bryndza IP: 195.85.209.* 27.02.05, 11:23
          Co dyrektorze, prezesury sie zachciewa?? To może wystartujesz w wyborach i
          wyniesiesz toruniewo tam gdzie chcialo do Gdańska. Po co nam taka bryndza
          torunska w kuj-pom.
        • a_weirdo Re: Kujawsko-pomorska bryndza 27.02.05, 11:36
          > Ciesz sie frycu,że jeszcze masz robote.

Cieszę się, mój drogi, że mam robotę.

> To też może się zmienic!

Oczywiście, nawet wiem, kiedy się zmieni. W czerwcu się zwolnię, żeby pojechać na długie wakacje i aż
          do listopada nie będę miał pracy.

Pozdrawiam
          • Gość: ethanak Re: Kujawsko-pomorska bryndza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:09
            Nie miałbym takiej wesołej miny.Przecież zawsze możesz sie spodziewac ,ze
            ktorys z zaufanych kumpli Cie zakapuje jak to u Was bywa.Zwyczajnie może
            powiedziec ,ze jestes gejem lub czyms takim...czasami dodac może ze chodza
            plotki ze masz nieslubne dziecko z dziwka i do tego jestes chory.
            Oczywiscie nie zycze Ci tego ,ale możesz dostac zdrowego kopniaka i wówczas nie
            tylko ze nie pojedziesz na wakacje,ale możesz przestac w ogóle pisac bo nie
            bedzie Ci zwyczajnie na to stac.

A swoja drogą,dobrze się chyba juz nie czujesz bo z tego co wiem z Kodeksu
            Pracy,nie ma tak długich urlopów wypoczynkowych.
            Koncząc zyczę mnie oglądania komiksów.
            • a_weirdo Re: Kujawsko-pomorska bryndza 27.02.05, 12:19
              > A swoja drogą,dobrze się chyba juz nie czujesz bo z tego co wiem z Kodeksu
              > Pracy,nie ma tak długich urlopów wypoczynkowych.

To czytaj, co napisałem. Z powodu braku tak długich urlopów - najpierw się zwolnię z pracy, potem
              pojadę na wakacje, a po powrocie zatrudnie się w innej. Takie życie...

Reszty bzdur nie chce mi się komentować ani na nie odpowiadać.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka