Gość: Kosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:14 Ktos wie ile studentow pochodzi z bydgoszczy i okolic ?(mniej wiecej) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: UMK vs Bydgoszcz IP: 212.122.214.* 21.04.05, 23:40 No tak w toruniu studiuje wiecej ludzi z bydgoszczy niz tych z torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX Re: UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:55 Powinienes się cieszyć,że podnosi się poziom intelektualny Bydgoszczan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 08:33 Czy ktoś wie jak ta sytacja wygląda procentowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
zwyrodnialec1 ponad polowa!!! 21.06.05, 11:21 zabieramy miejsca torunczykow bo ci sie po prostu nie dostaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aparat_cyfrowy Re: ponad polowa!!! IP: *.spedpol.com.pl / *.spedpol.com.pl 21.06.05, 12:18 Jeszcze w latach 90-tych było to 15 do 20 %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba Re: ponad polowa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:53 pewnie cos 50% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: ponad polowa!!! IP: 193.26.211.* 21.06.05, 13:29 Nieprawda. Ambitniejsi torunczycy studiują w Wawie lub Poznaniu!Szczegolnie informatyka. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: ponad polowa!!! 21.06.05, 20:49 Moze ten kto pyta niech najpierw okresli co to znaczy "okolice" Bydgoszczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
kuj-pom kolejny złośliwy wątek bydgoszczan 21.06.05, 23:43 Czy to wam pomaga ? Podważając rangę i znaczenie UMK stajecie się śmieszni. Ilu bydgoszczan studiuje na UMK ? - pewnie dużo , nie wierzę w to , że teraz gdy będzie UKW wszyscy bydgoszczanie będą studiowali w swoim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aparat_cyfrowy Re: kolejny złośliwy wątek bydgoszczan IP: *.spedpol.com.pl / *.spedpol.com.pl 22.06.05, 10:18 Kolego, szans na to by "wszyscy" bydgoszczanie studiowali w Bydgoszczy nie ma żadnych. Nie podniecaj się zatem zbyt mocno bo to grozi wylewem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek B-czanie w T-niu to dowód na słabośc uczelni w B-c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:24 B-czanie w T-niu to dowód na słabośc uczelni w B-czy Jakos Tornianie nie garna sie na słynną Akademię Bydgoską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: B-czanie w T-niu to dowód na słabośc uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:32 Zawsze minie zastanawiała jedna rzecz skoro z bydgoskich stundetów żyje w toruniu około 10000 -15000 osób. Dlaczego tak się pluje na tym forum na ich miast0, firmy i na wszystko co się dzieje w bydgoszczy. Z drugiej strony może to dobrze spora część młodych ludzi ma dostęp do intenetu w tym i do tego forum i ci bardziej inteligentni zastanowią się czasem czy warto studiować w mieście którego mieszkańcy takie rzeczy wypisują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekk Re: B-czanie w T-niu to dowód na słabośc uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:36 A skad bierzesz 15.000 bydgoszczan na torunskich uczeniach????? Na moim roku w ,mojej grupie bylo 9 osob z Torunia, 3 z Gdanska, 2 z Poznania, 2 z Wroclawia, po kilka z okolicznych miast i chyba 2 z Bydgoszczy Wskaz mi w tym wątku plucie na twoje miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: B-czanie w T-niu to dowód na słabośc uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:38 Ja nie piszę że jest 15000 tyś studentów z bydgoszczy choć jest możliwe że jest ich około 10000 tyś - ja piszę wilman że około 15000 torunian żyje z tych studentów bezpośrednio lub pośrednio (czesne, akademiki, stancje, jedzenie, knajpy, prąd, woda itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: B-czanie w T-niu to dowód na słabośc uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:41 Wskazuje "Jakos Tornianie nie garna sie na słynną Akademię Bydgoską" Po za tym nie pisałem wyłacznie o tym wątku ale także o całym tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kuj-pom Re: B-czanie w T-niu to dowód na słabośc uczelni 22.06.05, 11:27 Znam torunian którzy studiują w Bydgoszczy i wcale nie cierpią z tego powodu. Mają wybór miasta , uczelni , poziomu , możliwości dostania się , powody są różne - a ewentualna niechęć do Bydgoszczy jest na ostatnim miejscu. Ktoś pisał , że 15 000 torunian żyje z bydgoskich studentów ; być może ale przecież jesteśmy w jednym województwie i powiązania między Bydgoszczą a Toruniem są i będą jeszcze większe ( dwumiasto )czy nam się to podoba czy nie.Czas skończyć z niechęcią i uprzedzeniami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: B-czanie w T-niu to dowód na słabośc uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:06 też tak uważam dlatego zastanawia mnie ta niechęć radosne podkreślanie potknięć bydgoszczy, nieustanne wykazywanie swojej wyższości Odpowiedz Link Zgłoś
kuj-pom Re: B-czanie w T-niu to dowód na słabośc uczelni 22.06.05, 12:14 balum napisał(a): > też tak uważam dlatego zastanawia mnie ta niechęć radosne podkreślanie potknięć > > bydgoszczy, nieustanne wykazywanie swojej wyższości Wina , jak zawsze leży po obu stronach . Bydgoszcz i Toruń są współstolicami tego województwa i powinny współpracować dla dobra Kujawsko - pomorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek temat zalozyl KOSA z Bydgoszczy, wiec to do niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:23 Gość portalu: balum napisał(a): > też tak uważam dlatego zastanawia mnie ta niechęć radosne podkreślanie potknięć temat zalozyl KOSA z Bydgoszczy, wiec to do niego pretensje o niechęć i tematy wykazujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek temat zalozyl KOSA z Bydgoszczy, wiec to do niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:23 Gość portalu: balum napisał(a): > też tak uważam dlatego zastanawia mnie ta niechęć radosne podkreślanie potknięć temat zalozyl KOSA z Bydgoszczy, wiec to do niego pretensje o niechęć i tematy wykazujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: temat zalozyl KOSA z Bydgoszczy, wiec to do n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:08 kosa się zapytał tylko ile studentów jest z bydgoszczy a ty sobie nie dorabiaj do tego ideologii Odpowiedz Link Zgłoś
kefass ponad polowa?!?!? no niezle 23.06.05, 12:09 powinnismy o nich dbac bo jak sie od nas odwroca to nasz uniwerek bedzie miec niezly kryzysik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akademia Brania Wieścisz kryzysik nad Brda? Ale AB juz teraz to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:11 Wieścisz kryzysik nad Brda? Ale AB juz teraz to cienizna. AB = Akademia Brania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: Wieścisz kryzysik nad Brda? Ale AB juz teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:24 To właśnie jeden z tych postów o których pisłame powyżej, ale piszcie dalej niż demograficzny nadchodzi wielkimi krokami Odpowiedz Link Zgłoś