Dodaj do ulubionych

Apator-Adriana liderem ekstraklasy!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:37
Bydgoszcz gratuluje Toruniowi zwycięstwa. Brawo 3 mecz w roli skazanego na
pożarcie wygrywa Apator w cuglach. APATOR "Czarnym koniem" rozrgywek AD
2005! Pozazdrościć juniorów. Oby nie poszli w ślady wrocławskiej młodzieży.
Obserwuj wątek
    • Gość: Robak Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.szpital-bielany.torun.pl 24.04.05, 22:10
      Rewelacja gratulacje dla Apatora potwierdza się stara prawda nazwiska nie
      jeżdżą, liczy się wola walki. Tak trzymać
    • Gość: OLO BRAWO KRZYŻAKI.GRATULACJE OD TYFUSÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:29
      PRZY TAK JEZDŻĄCYCH JUNIORACH PIERWSZĄ CZWÓRKĘ MACIE PEWNĄ
    • Gość: maciej Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 24.04.05, 22:39
      Brawo, pisałem kiedyś, ze to nie jest słaby zespół. Wielkie gratulacje, za
      tarnów przede wszystkim i dzisiaj zielona góre!!!!
      • michutor Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! 24.04.05, 22:43
        teraz przed Apatorem bardzo ciezki mecz z Gdanskiem
        do torunia przyjedzie az 3 wychowankow
        bedzie ciezko... na bonusa nie licze... aby tylko wygrali
        choc 46-44, osobiscie bede na tym meczu wiec mam nadzieje
        ze chlopaki beda jezdzic z takim zaangazowaniem jak dotychczas

pozdr
    • michutor Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! 24.04.05, 22:58
      Gość portalu: kibic Polonii napisał(a):

> Bydgoszcz gratuluje Toruniowi zwycięstwa. Brawo 3 mecz w roli skazanego na
      > pożarcie wygrywa Apator w cuglach. APATOR "Czarnym koniem" rozrgywek AD
      > 2005! Pozazdrościć juniorów. Oby nie poszli w ślady wrocławskiej młodzieży.

Torun gratuluje Bydgoszczy. Jak tak dalej pojdzie to moze spotkamy sie jezcze
      w pierwszej 6, czego sobie i innym zycze.Pomorze gora!
      • Gość: gorgon Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.torun.mm.pl 25.04.05, 01:00
        A moze wielki final Apator - Polonia?
        To moze malo realne, ale za to jakie pieknie marzenia...:-)
        • a_weirdo Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! 25.04.05, 01:05
          > A moze wielki final Apator - Polonia?

Przyjadę, jak będzie... :-) Z dowolnego miejsca na świecie... Mam odłożone pieniądze na bilet :)

Nie wiem tylko, czemu mówią, że to kibice żużla się nie lubią, gdy właśnie widać, że to najbardziej
          zaprzyjaźnione grupy...

Pozdrawiam
          • Gość: kolabor Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.torun.mm.pl 25.04.05, 01:35
            heh, no derby w finale to by było zbyt piękne :P
            ale ja przed sezonem obstawiałem, i obstaję przy tym w dalszym ciągu, że Apator
            z Polonią spotkają się w dwumeczu o trzecie miejsce... to już całkiem realne :)

jednak póki co droga do tego daleka. Hurraoptymizm zapanował w Toruniu, bo
            powody są do radości rzeczywiście. Trzeba jednak w każdym meczu potwierdzać
            swoją wartość, bo liga w tym sezonie jest nieprawdopodobnie wyrównana i
            wszystko zdarzyć się może. Początek obiecujący. Oby tak dalej. A jak jeszcze
            Mariusz się 'obudzi' i młody Jaguś się wczuje to może być całkiem wesoło :)

teraz Gdańsk... wielka szansa na kolejne 2 punkty. I oby one zostały w Toruniu

gratulacje też dla Polonii. Wiedziałem, że będzie wygrana, ale że Wrocław
            taki 'pojazd' dostanie to się nie spodziewałem :)

pozdr
            • Gość: endi Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: 213.77.6.* 25.04.05, 07:53
              Gratulacje dla Apatora(znowu od Polonii).
              • Gość: Magda z Krakowa Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 25.04.05, 08:06
                Gratulacje dla Apatora Agriany Toruń.
                POzdrowienia dla wszystkich kibiców zużla śle MAgda z Krakowa
    • Gość: Wojtekh Gratulacje z Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:23
      Hihih no to już się nie martwię, że nasi polegli u Was :). Trzymajcie się tak
      dalej. Będziemy razem łoić kluby spoza regionu :)).
      • Gość: Cogito23 Do Wojtekh IP: 80.51.206.* 25.04.05, 09:12
        Bardzo mi sie podoba na wspolne lanie druzyn z poza naszego regionu. Jeszcze
        raz wielkie brawa dla naszych Aniolow.
    • Gość: Polonista Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:45
      To sie porobilo. To forum trzeba zarchiwizowac i do muzeum gdzies oddac. Przylaczam sie do gratulacji. Macie rewelacyjna druzyne.
      • Gość: iks Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:48
        Mecz w Zielonce byl wspanialy, emocjonujacy, a najwazniejsze wygrany przez
        Apatora. Dramaturgia moznaby obdzielic kilka meczy a 3 ostatnie wyscigi to po
        prostu POEZJA. Najpierw Adrian przez 4 kolka odpiera ataki N.Pedersena, potem
        niemal do konca ASmith nie pozwalal mu wygrac. Te 2pkt przesadzily losy meczu
        bo bylo oczywiste, ze Crump z Jagusiem nie przegraja podwojnie. Super jezdzi
        ta "najslabsza druzyna w lidze". Ale zlosliwym glupio
        • Gość: Zielonogórzanin Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.04.05, 12:07
          Gratuluję Toruniowi i mam nadzieję, że zdobędziecie medal w tym roku. Mecz w
          Zielonej Górze był bardzo emocjonujący i o to chodzi. Może Falubaz się
          podniesie, jeśli nie, będę Wam kibicował do końca, pokazaliście charakter.

Ps. Ignorujcie złośliwców z Gorzowa, którzy cieszą się z cudzego nieszczęścia
          (śmierć Kurmanka, poważna kontuzja Okonia, itp.)
          • Gość: iks Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:34
            Wiesz, ludzie naigrawajacy sie z cudzych nieszczesc nie zasluguja na zwracanie
            na nich uwagi. Mile natomiast jest, ze jako kibic druzyny pokonanej gratulujesz
            zwyciezcom. Dzieki takim postawom sport jest piekny. Pozdrawiam
          • Gość: cecon Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:36
            gratulacje z Częstochowy,podoba mi sie mlody sklad Apatora ale na wyjezdzie w
            innych miastach raczej nie wygracie bo Puszak i Smith musieliby zrobic punkty a
            ja jakos w nich nie wierze.Przy tak wyrownanej lidze zwyciestwo na wyjezdzie to
            cenna (choc uwazam ze Zielonka ma najslabsza druzyne)zaliczka wiec zasluzenie
            jestescie na pierwszym miejscu
            • Gość: Szrek Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:22
              Dlaczego Cecon tak dyskryminujesz Zielonkę. O Apatorze też "eksperci" (choćby
              bydgoscy) opowiadali, że spadnie a tymczasem przewodzi. Tegoroczna Eliga jest
              wyrównana i sypnie jeszcze niejedną sensacją. Ja trzymam kciuki za Toruń
              • Gość: cecon Re: Szrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:47
                bo mam takie zdanie ze bez Okonia do 6 sie nie zalapia.Nikogo nie dyskryminuje
                ale w takim skladzie na wyjezdzie nie wygraja meczu a jak u siebie jeszcze cos
                przegraja to beda na dole tabeli.Nikomu zle nie zycze,pozdrawiam
    • Gość: Www Uwaga! Hau hau IP: 195.117.253.* 25.04.05, 15:26
      Odszczekuje wszystkie moje nieprzychylne wpisy o Apatorze Toruń. Szacunek i
      zwracam honor. Pomorze rulez.
      • Gość: młody z torunia Re: Uwaga! Hau hau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:46
        To jest poprostu bajka. Oby tak dalej!! Pozdrowienia dla Zielonej za walke.
        Wiadomo, ze brak Okonia moze odbić się na pozycji, ale dacie rade!! Do kibiców
        APATORA - WIDZIMY SIĘ 1 maja na stadionie!!
    • Gość: majkel Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.nat.ino.tvknet.pl 26.04.05, 13:48
      Ręce same składają się do oklasków.Każde zwycięstwo przybliża Apatora do upragnionego celu:utrzymania się w e-lidze.Narazie jest super,ale nie popadałbym w euforię.W zeszłym roku Anioły też rozpoczęły sezon z wysokiego c.Jednak jako kibic Apatora cieszę się bardzo,chłopaki pokazują charakter.
    • Gość: kaska Re: Apator-Adriana liderem ekstraklasy! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 27.04.05, 18:52
      APATOR ADRIANA TORUŃ najlepszy zespol w polsce,mozecie nam tylko pozazdroscic:)
      tak trzymac krzyzaki!!kibicka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka