Gość: turysci IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 06.07.05, 17:54 KIEDY INWESTACJA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakub_lauder Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 07.07.05, 07:03 Wtedy kiedy bedzie inwestor :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: 213.25.208.* 07.07.05, 07:57 Jest bardzo potrzebny toruńskim biznesmenom i ich rodzinom.To miejsce,gdzie mozna sie szybko zregenerować i nabrać nowych sił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekk Wiem, ze rozmawiano z 3 inwestorami - takie rozmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 08:01 Wiem, ze rozmawiano z 3 inwestorami - takie rozmowy musza byc ciche. Jesszcze nikomu nie udaly sie negocjacje w swietle jupiterow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: 213.25.208.* 07.07.05, 08:02 Powinien być zlokalizowany w śródmiesciu Torunia,to najlepsza lokalizacja i dla turystów i dla toruńskich biznesmenów. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 07.07.05, 12:16 Dla lotnikow z Lufthansy tez byloby najlepiej gdyby bylo to na Starowce. Moze w miejscu Muzeum Sztuki Wspolczesnej? Odpowiedz Link Zgłoś
gromoslaw.grzmolinski Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 08.07.05, 01:15 jakub_lauder napisał: > Dla lotnikow z Lufthansy tez byloby najlepiej gdyby bylo to na Starowce. Moze w > > miejscu Muzeum Sztuki Wspolczesnej? Bredzisz. Za lokalizacją w centrum przemawia ekonomia. Rejon Cinema City,przyszłego Muzeuk Sztuki,Starego Miasta jest najlepszy z prostej przyczyny,że takie centra turystyczno-kulturalno-rozrywkowe powinny być skumulowane w jednym miejscu ze wzgledu na wzajemną bliskość,możliwość odwiedzenia takich obiektów jednego dnia przez turystów i mieszkańców. Aqwa Park w Śródmiesciu podniesie gamę usług turystyczno-rekreacyjnych w obrębie Starego Miasta i Śródmieścia,co zrobi go jeszcze bardziej atrakcyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulis Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:38 Wezcie do tego Zydowicza to cos wyjdzie z tego.Inni tylko supermarkety i stacje benzynowe umia popierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.07.05, 18:26 Dziwi mnie jedno, dlaczego odpowiadacie na wątek napisany i kontynuowany przez bydgoskich oszołómów? Maja radochę że dajecie sie wciągnąć w dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 09.07.05, 18:30 Gość portalu: ja napisał(a): > Dziwi mnie jedno, dlaczego odpowiadacie na wątek napisany i kontynuowany przez > bydgoskich oszołómów? Maja radochę że dajecie sie wciągnąć w dyskusję Wiesz, przewrażliwienie przewrażliwieniem ale wasze przypisywanie Bydgoszczy wszystkich oszołomów forumowych to już zatrąca o lekką paranoję... :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 18:41 przepraszam ze sie wtrace. czy aqua park w ratuszu to tez oszolomostwo moze? ja sobie wypraszam. to dobry pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 09.07.05, 19:04 Gość portalu: lajkonik napisał(a): > przepraszam ze sie wtrace. > czy aqua park w ratuszu to tez oszolomostwo moze? > ja sobie wypraszam. to dobry pomysl. Ja od pomysłów abstrahuję, czasem są lepsze czasem do bani, chodzi mi o autora (w tym przypadku patryjotę-idyjotę z *.mcbone.net). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.07.05, 19:43 To nie paranoja a prosba o nieodpisywanie na watki pisane setny raz przez jakiegos bydgoskiego idiote Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 09.07.05, 20:47 Gość portalu: ja napisał(a): > To nie paranoja a prosba o nieodpisywanie na watki pisane setny raz przez > jakiegos bydgoskiego idiote Paranoją jest to że twierdzisz że dany idiota jest bydgoski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.07.05, 21:04 A wg Ciebie skad ten idiota (tu sie zgadzamy) jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 10.07.05, 00:29 Gość portalu: ja napisał(a): > A wg Ciebie skad ten idiota (tu sie zgadzamy) jest? To jest taki gatunek nazywany przeze mnie roboczo "patryjota-idyjota na emigracji". Ten konkretnie egzemplarz siedzi na tej emigracji w Niemczech, a gdzie się urodził to cholera jedna tylko wie. Natomiast jego afekt do Torunia jest prawdopodobnie szczery, tylko że nie widzę powodu dla którego miałoby to jakoś negatywnie na Toruń rzutować. :> Z innych takich egzemplarzy na bydgoskim forum jest niejaki QVQ (nadaje z USA, uważa że jest protoruński i nie lubi Bydgoszczy) i był taki jeden co też nadawał z USA pod różnymi nickami, wygłaszał różne antysemickie teorie i propagował powołanie Wolnego Miasta Bydgoszczy, transrapid do Berlina i inne takie chore pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: 213.25.208.* 09.07.05, 22:17 To wspaniały relaks po cięzkim tygodniu,pełna regeneracja,wspaniałe sa zjezdżalnie,bicze wodne i inne bajery,a dla strudzonych codzienna pracą to idealne miejsce,aby nabrac świerzych sił. Odpowiedz Link Zgłoś