Dodaj do ulubionych

AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ???

IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 06.07.05, 17:54
KIEDY INWESTACJA !!!
Obserwuj wątek
    • jakub_lauder Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 07.07.05, 07:03
      Wtedy kiedy bedzie inwestor :P
      • Gość: **** Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: 213.25.208.* 07.07.05, 07:57
        Jest bardzo potrzebny toruńskim biznesmenom i ich rodzinom.To miejsce,gdzie
        mozna sie szybko zregenerować i nabrać nowych sił.
        • Gość: darekk Wiem, ze rozmawiano z 3 inwestorami - takie rozmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 08:01
          Wiem, ze rozmawiano z 3 inwestorami - takie rozmowy musza byc ciche. Jesszcze
          nikomu nie udaly sie negocjacje w swietle jupiterow
        • Gość: **** Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: 213.25.208.* 07.07.05, 08:02
          Powinien być zlokalizowany w śródmiesciu Torunia,to najlepsza lokalizacja i dla
          turystów i dla toruńskich biznesmenów.
          • jakub_lauder Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 07.07.05, 12:16
            Dla lotnikow z Lufthansy tez byloby najlepiej gdyby bylo to na Starowce. Moze w
            miejscu Muzeum Sztuki Wspolczesnej?
            • gromoslaw.grzmolinski Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 08.07.05, 01:15
              jakub_lauder napisał:

> Dla lotnikow z Lufthansy tez byloby najlepiej gdyby bylo to na Starowce. Moze
              w
              >
              > miejscu Muzeum Sztuki Wspolczesnej?

Bredzisz.
              Za lokalizacją w centrum przemawia ekonomia.
              Rejon Cinema City,przyszłego Muzeuk Sztuki,Starego Miasta jest najlepszy z
              prostej przyczyny,że takie centra turystyczno-kulturalno-rozrywkowe powinny być
              skumulowane w jednym miejscu ze wzgledu na wzajemną bliskość,możliwość
              odwiedzenia takich obiektów jednego dnia przez turystów i mieszkańców.
              Aqwa Park w Śródmiesciu podniesie gamę usług turystyczno-rekreacyjnych w
              obrębie Starego Miasta i Śródmieścia,co zrobi go jeszcze bardziej atrakcyjnym.
              • Gość: kulis Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:38
                Wezcie do tego Zydowicza to cos wyjdzie z tego.Inni tylko supermarkety i stacje
                benzynowe umia popierac.
    • Gość: ja Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.07.05, 18:26
      Dziwi mnie jedno, dlaczego odpowiadacie na wątek napisany i kontynuowany przez
      bydgoskich oszołómów? Maja radochę że dajecie sie wciągnąć w dyskusję
      • ka_zet Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 09.07.05, 18:30
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Dziwi mnie jedno, dlaczego odpowiadacie na wątek napisany i kontynuowany przez
        > bydgoskich oszołómów? Maja radochę że dajecie sie wciągnąć w dyskusję

Wiesz, przewrażliwienie przewrażliwieniem ale wasze przypisywanie Bydgoszczy wszystkich oszołomów
        forumowych to już zatrąca o lekką paranoję... :>
        • Gość: lajkonik Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 18:41
          przepraszam ze sie wtrace.
          czy aqua park w ratuszu to tez oszolomostwo moze?
          ja sobie wypraszam. to dobry pomysl.
          • ka_zet Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 09.07.05, 19:04
            Gość portalu: lajkonik napisał(a):

> przepraszam ze sie wtrace.
            > czy aqua park w ratuszu to tez oszolomostwo moze?
            > ja sobie wypraszam. to dobry pomysl.

Ja od pomysłów abstrahuję, czasem są lepsze czasem do bani, chodzi mi o autora (w tym przypadku
            patryjotę-idyjotę z *.mcbone.net).
        • Gość: ja Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.07.05, 19:43
          To nie paranoja a prosba o nieodpisywanie na watki pisane setny raz przez
          jakiegos bydgoskiego idiote
          • ka_zet Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 09.07.05, 20:47

> To nie paranoja a prosba o nieodpisywanie na watki pisane setny raz przez
            > jakiegos bydgoskiego idiote

Paranoją jest to że twierdzisz że dany idiota jest bydgoski.
            • Gość: ja Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.07.05, 21:04
              A wg Ciebie skad ten idiota (tu sie zgadzamy) jest?
              • ka_zet Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? 10.07.05, 00:29

> A wg Ciebie skad ten idiota (tu sie zgadzamy) jest?

To jest taki gatunek nazywany przeze mnie roboczo "patryjota-idyjota na emigracji". Ten konkretnie
                egzemplarz siedzi na tej emigracji w Niemczech, a gdzie się urodził to cholera jedna tylko wie.
                Natomiast jego afekt do Torunia jest prawdopodobnie szczery, tylko że nie widzę powodu dla którego
                miałoby to jakoś negatywnie na Toruń rzutować. :>

Z innych takich egzemplarzy na bydgoskim forum jest niejaki QVQ (nadaje z USA, uważa że jest
                protoruński i nie lubi Bydgoszczy) i był taki jeden co też nadawał z USA pod różnymi nickami,
                wygłaszał różne antysemickie teorie i propagował powołanie Wolnego Miasta Bydgoszczy, transrapid do
                Berlina i inne takie chore pierdoły.
    • Gość: ***** Re: AQUAPARK-TORUN KIED INWESTYCJA ??? IP: 213.25.208.* 09.07.05, 22:17
      To wspaniały relaks po cięzkim tygodniu,pełna regeneracja,wspaniałe sa
      zjezdżalnie,bicze wodne i inne bajery,a dla strudzonych codzienna pracą to
      idealne miejsce,aby nabrac świerzych sił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka