Gość: Sarenka IP: 213.76.129.* 06.08.02, 14:58 A ja sie pytam: co sie stalo ze "starymi" forumowiczami? Brakuje tekstów SDB, Radcy, Wiecha, Roberta_wl. Kochani, co z wami? Sezon ogórkowy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaskółka Re: starzy forumowicze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 15:17 Wprawdzie nie zostałam oficjalnie mianowana rzeczniczką SDB, ale mogę Was zapewnić, że najpierw w odmęcie remontów nie miał czasu, a ni, że tak poowiem, przestrzennych szans, by dostać sie do komputera, a teraz delektuje się zasłuzonym odpoczynkiem na łonie natury. :-) Ale wróci, o czym z czystym sumieniem i całą pewnością zawiadamiam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: starzy forumowicze IP: 217.97.134.* 06.08.02, 15:20 Gość portalu: Sarenka napisał(a): > A ja sie pytam: co sie stalo ze "starymi" forumowiczami? Brakuje tekstów SDB, > Radcy, Wiecha, Roberta_wl. > Kochani, co z wami? Sezon ogórkowy?? ja żyję, ale zarobiony jestem.... ;)) pozdr. W. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: starzy forumowicze 07.08.02, 10:14 Do tego stopnia pochłonęły mnie własne sprawy i obowiązki, że mój kontakt z forum ograniczyłem tylko do czytania wpisów innych. Jednak niebawem powinno tu być mnie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: starzy forumowicze IP: 213.76.129.* 07.08.02, 13:22 Wiech zarobiony..., SDB na łonie Natury... Robert_Wl pewnie się zakochał... Radca pewnie ma ważniejsze sprawy... Lato nie wróci! Przyjdzie pażdziernik, a wraz z nim szara toruńska rzeczywistość, będzie mniej czasu na forum, nie wspominając o broffarkach. Poczekajmy na nieobecnych (ciałem i duchem) i pokaszczorkujmy znowu trochę, co? Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: starzy forumowicze 08.08.02, 09:51 Gość portalu: Sarenka napisał(a): > Robert_Wl pewnie się zakochał... Sarenka, ludzie w tym wieku już się nie zakochują. Moje serce mogłoby tego nie wytrzymać ;)) > Lato nie wróci! Przyjdzie pażdziernik, a > wraz z nim szara toruńska rzeczywistość, będzie mniej czasu na forum, nie > wspominając o broffarkach. A kto w Ciebie tyle pesymizmu wtłoczył, co? Październik też ma swoje uroki, ale teraz zamiast zaprzątać sobie głowę jesienią, ciesz się kolejnym pięknym dniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: starzy forumowicze IP: 217.97.134.* 09.08.02, 08:42 robert_wl napisał: > Gość portalu: Sarenka napisał(a): > > > > Lato nie wróci! Przyjdzie pażdziernik, a > > wraz z nim szara toruńska rzeczywistość, będzie mniej czasu na forum, nie > > wspominając o broffarkach. > > A kto w Ciebie tyle pesymizmu wtłoczył, co? Październik też ma swoje uroki, > właśnie, tym bardziej, że październik miesiącem oszczędzania... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: starzy forumowicze 07.08.02, 11:45 Gość portalu: Sarenka napisał(a): > A ja sie pytam: co sie stalo ze "starymi" forumowiczami? Brakuje tekstów SDB, > Radcy, Wiecha, Roberta_wl. > Kochani, co z wami? Sezon ogórkowy?? Droga Sarenko Okolo 2 tygodni mialem dostep do komputera tylko sporadycznie- urlop. Obecnie juz bede mial wiecej czasu,aby uczestniczyc w dyskusjach.Ja rowniez nie moge sie juz doczekac,aby porozmawiac czyt.popisac - ze starymi znajomymi. pozdrawiam Cie sredecznie oraz wszystkich forumowiczow torunskich radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: staszukam sarenki kto mi moze pomoc IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 11:57 szukam sarenki pilniepotzrbna sprawa rubinkowa, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: szukam sarenki kto mi moze pomoc IP: 213.76.129.* 07.08.02, 13:16 Gość portalu: magda napisał(a): > szukam sarenki pilniepotzrbna sprawa rubinkowa, jeśli to mnie szukasz droga Magdo,podczas wakacji korzystam z konta przyjaciółki, która wyjechała do Szwecji.. Mozesz pisac: sophia_millson@wp.pl Pozdrawiam Sarenka Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: szukam sarenki kto mi moze pomoc 08.08.02, 18:50 ciekawy jestem,czy jeszcze sie kiedys bedziemy mieli okazje spotkac ? Mysle o calej grupie z Torunia,ktorzy byli na spotkaniu w Kaszczorku. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: szukam sarenki kto mi moze pomoc 08.08.02, 22:03 b3ut napisał: > całej nie było :( moze nastepnym razem uda sie spotkac cala grupe ? :) pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: szukam sarenki kto mi moze pomoc 09.08.02, 08:23 radca napisał: > ciekawy jestem,czy jeszcze sie kiedys bedziemy mieli okazje spotkac ? > Mysle o calej grupie z Torunia,ktorzy byli na spotkaniu w Kaszczorku. > > pozdrawiam > radca Okazji z pewnością będzie wiele, ale nie wiadomo, czy zechcemy je wykorzystać. Na mnie w każdym razie można liczyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: starzy forumowicze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.08.02, 13:31 Jeeeeesteeeeeeeem!!!!!!! Ale od jutra znowu mnie nie bedzie :( czy zdajecie sobie sprawe ile przez was mam roboty z nadrabianiem forumowych aktualnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum SDB, Radca, Robert, Wiech, Beut itd 15.08.02, 16:59 Gość portalu: SDB napisał(a): > Jeeeeesteeeeeeeem!!!!!!! Ale od jutra znowu mnie nie bedzie :( czy zdajecie > sobie sprawe ile przez was mam roboty z nadrabianiem forumowych aktualnosci? Kochani koniecznie musimy sie spotkac. Radco, ostatnio spotkaliśmy się w Toruniu w Jazzgodzie, choc bylo niewiele osob, to pare bylo, szkoda, ze ciebie zbraklo ;) SDB, gdzie wybierasz sie tym razem? i na jak dlugo? Beut, mam nadzieje, ze sie spotkamy. Wiech, Robert.....;))) Wyjezdzam na ten weekend, ale moze by tak zarezerwowac wstepnie piątek 23.008 ?? Kaszczorek?? Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: SDB, Radca, Robert, Wiech, Beut itd 15.08.02, 17:08 da sie zrobic Sarenko, żebym tylko na jelenia nie wyszedl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: SDB, Radca, Robert, Wiech, Beut itd IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.08.02, 20:40 Hmmmm jakby to powiedziec... jade sobie do Karpacza na okolo tydzien. Z tego co wiem to Wiech chyba podskoczyl na pizze do Italii. Czyli ekipa troche w rozsypce ze tak powiem. Rozmawialem dzis ze Snoopem, on tez ma ochote sie spotkac :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SDB, Radca, Robert, Wiech, Beut itd 15.08.02, 21:21 Super pomysl :) Lecz ja jestem daleko.Lecz planuje przyjazd na 29 i 30 sierpnia.Planowane jest przekazanie dalszej pomocy dla dzieci z Domu Dziecka w Gniewkowie.Rowniez w tym okresie jest planowane ognisko. pozdrawiam Was Przyjaciele radca ps. ja mam do Was okolo 1000 kilometrow :) Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: SDB, Radca, Robert, Wiech, Beut itd 16.08.02, 13:50 Tak tak, Wiech jest w Italii, karmi gołębie. Z tego, co wynika, możemy liczyć na obecność: Roberta_Wl, Beuta, Snoopiego, Radcy (??), Mnicha. Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
doka1 Re: SDB, Radca, Robert, Wiech, Beut itd 22.08.02, 11:25 Co prawda zalozylas Sarenko osobny wateczek o tym temacie ale moze potwierdzmy jeszcze ten piatek??? Mogie przyjsc? bedzie kto? pozdroffki Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: SDB, Radca, Robert, Wiech, Beut itd 26.08.02, 16:56 Czy ktoś zna odpowiedzi na następujące pytania: 1. co się dzieje z SDB 2. Kiedy wraca Wiech 3. Dlaczego snoop nie pojawil się w Kaszczorku' 4. Czy bede miała okazję poznać Beuta? 5. Czy na kolejne spotkanie mogą przyjechać forumowicze z innych miast? 6. Jak długo zamierza pracować dzisiaj i w zwiazku z tym nie udzielac sie spolecznie Robert_wl? ..... Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: SDB, Radca, Robert, Wiech, Beut itd 26.08.02, 16:59 Robert_Wl ma przecież robotę w IDOLU. Przecież każdy wie że to Leszczyński Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: SDB, Radca, Robert, Wiech, Beut itd 26.08.02, 20:44 Acha.. NAPRAWDE??? Ale wcale nie jest podobny... Może to jednak Kuba Wojewódzki?? Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: SDB, Radca, Robert, Wiech, Beut itd 26.08.02, 22:14 Nie wiem o jakim IDOLU piszę Beut, ale praca pochłonęła mnie dziś aż do popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
doka1 Re: SDB, Radca, Robert, Wiech, Beut itd 27.08.02, 08:58 NO wlasnie czas by sie dowiedzic kto kiedy wracy aby godnie chlebem i piwem przywitac... Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: SDB, Radca, Robert, Wiech, Beut itd 27.08.02, 15:25 doka1 napisała: > NO wlasnie czas by sie dowiedzic kto kiedy wracy aby godnie chlebem i piwem > przywitac... JUŻ MY WAM ZGOTUJEMY POWITANIE!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś