Gość: qwertyztarnowa IP: *.ny-newyorkc0.sa.earthlink.net 07.08.05, 00:58 czy jeszcze istnieje? pijalem tam ok 38 lat temu.kto ja pamieta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwertyztarnowa Re: "POD MODRYM FARTUSZKIEM" herbaciarnia IP: *.ny-newyorkc0.sa.earthlink.net 07.08.05, 16:57 musze byc dinozaurusem bo juz nikt tego nawet nie pamieta Odpowiedz Link Zgłoś
pumex3 Re: "POD MODRYM FARTUSZKIEM" herbaciarnia 07.08.05, 17:33 Istnieje, mozesz znowu zajrzec :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: "POD MODRYM FARTUSZKIEM" herbaciarnia IP: *.petrus.com.pl 07.08.05, 17:42 Jak będę miała chwilę czasu na taki wypad, to zajrzę tam i napiszę jak sytuacja wygląda z tą herbaciarnią. Na razie zaparzyłam sobie zieloną we własnej filiżance:) Pozdrawiam niedzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "POD MODRYM FARTUSZKIEM" herbaciarnia IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.08.05, 17:57 torunianka kiedy tam bedziesz? Napijemy sie razem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: "POD MODRYM FARTUSZKIEM" herbaciarnia IP: *.petrus.com.pl 07.08.05, 19:11 :)) Świetna propozycja. będę jak tylko poczuję pragnienie, a będę daleko od domu. Pamiętaj, bądź wtedy punktualnie, bo nie będę czekać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertyztarnowa Re: "POD MODRYM FARTUSZKIEM" herbaciarnia IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 08.08.05, 02:48 dziekuje za odpowiedz bywalem tam w 1968 lub 1969 Europa jest piekna ze swojemi tradycjami jest to jeszcze jeden powod aby tam zawitac Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: "POD MODRYM FARTUSZKIEM" herbaciarnia 08.08.05, 15:10 Fantasci - nie robcie jaj. Pod Modrym Fartuchem to nie jest zadna herbaciarnia. To jest niestety jeden z niewielu lokali w ktorym przez lata nic nie poprawilo sie na lepsze - jest calkowicie bez glowy prowadzony... Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: "POD MODRYM FARTUSZKIEM" herbaciarnia 10.08.05, 20:03 Tam to się kieeedyś chodziło na dobrego rislinga. Herbatkę to się pijało rzaaadko. Odpowiedz Link Zgłoś