radca Re: Wyrowiński prezydentem Torunia 31.08.02, 21:07 Jasiu, Jasiu , Jasiu ...... Czyz to nie jest wesole ? ( teraz tylko pytanie - co mialem na mysli ?) radca ps. oj moze sie lepiej ugryze w jezyk ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +krotki Re: Wyrowiński prezydentem Torunia IP: 217.96.43.* 31.08.02, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Wyrowiński prezydentem Torunia 31.08.02, 21:29 Bedac ostatnio w Bydgoszczy mialem te okazje,ze Pan Jan przywital sie rowniez i zemna - w czasie witania sie z grupa osob. Mialem rowniez te okazje poznac Pana Jana z bliska - na zywo. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Wyrowiński prezydentem Torunia IP: 217.96.43.* 31.08.02, 21:25 szkoda - nie ma szans - bo komuch wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wyrowiński prezydentem Torunia- jestem za IP: 217.96.43.* 01.09.02, 10:14 Jestem jak najbardziej za Janem Wyrowińskim. Jako parlamentarzysta dał się poznać jako człowiek pracowity i rozsądny. W mojej prywatnej opinii byłby najlepszym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: Wyrowiński prezydentem Torunia- jestem za 01.09.02, 13:15 Człowiek to sensowny i niegłupi, wystarczająco też reprezentacyjny dla miasta. Nie zostawia samochodu w miejscach zabronionych. Słowo "moralność" to jak mniemam pojęcie znane mu nie tylko ze slownika poprawnej polszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Wyrowiński prezydentem Torunia- jestem za 01.09.02, 16:16 To prawda , Jan Wyrowinski to polityk rozsadny.Jest rowniez uczciwym i prawym czlowiekiem.Nie jest takim,ktory wykorzystuje wladze dla osiagania wlasnych korzysci.Wydaje mi sie,ze Pan Jan Wyrowinski jest przyszlym Prezydentem Torunia. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Wyrowiński prezydentem Torunia IP: 212.160.129.* 02.09.02, 10:28 Ciekawe czy ma takią samą słabość do młodych ministrantów jak jego brat kanonik chwilowo w kościelnym odosobnieniu , znaczy pierdlu. W końcu pedofilia ma częściowo podłoże genetyczne. uszanowania P Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: Wyrowiński prezydentem Torunia 02.09.02, 16:56 Gość portalu: Paweł napisał(a): > > Ciekawe czy ma takią samą słabość do młodych ministrantów jak jego brat kanonik > > chwilowo w kościelnym odosobnieniu , znaczy pierdlu. W końcu pedofilia ma > częściowo podłoże genetyczne. > O a to jakaś nowa teoria? Problematyka psychogennego uwarunkowania zaburzeń jest jednym z głównych tematw mojej pracy naukowej. Nigdzie nie natrafiłam na stwierdzenie o związku między pedofilią a genetyką. Możesz mi przybliżyć źródło, autora, publikacje?? Zaiste niesłychane.... Odpowiedz Link Zgłoś