Dodaj do ulubionych

Ciekawostka zoologiczna

IP: 212.160.129.* 03.09.02, 14:27

Jak donosi część toruńskich brukowców kandydaturę Jana Wyrowińskiego na
prezydenta Torunia przynosi nam partyjna większość z bydgoskiej Platformy
Obywatelskiej. Ciekawostka jest o tyle ciekawsze ,że to właśnie Bydgoszcz
chce w toruńskim ratuszu tego gościa. Czyżby to była nagroda za "waleczność"
przy nowym podziale administracyjnym kraju ? Zresztą Jan W cieszy się
poparciem ludzi których wyganiał z UW w czasie gdy zostawał wiceszefem klubu
parlamentarnego UW z namaszczenia Gieremka - profesora-szefa-nieudacznika. W
takim razie musi być to kolejna nagroda , tym razem za spóźnienie w
przesiadce do PO . Ciekawe jak czują się wyborcy Jana głosujący właśnie na
niego w ostatnich wyborach a nie na kandydatów Platformy Obywatelskiej.
P
Obserwuj wątek
    • sarenka_forum Re: Ciekawostka zoologiczna 03.09.02, 16:28
      Diagnoza psychologa klinicznego po przeczytaniu twojego postu zabrzmiała:
      tendencje paranoidalne.
      Ale szukaj dalej, może wywęszysz jeszcze niejedną fikcyjną aferę.

Powodzenia

• sailusjen Re: Ciekawostka zoologiczna 03.09.02, 17:04
      nie wiem dlaczego, drogi Pawle, kandydatura J. Wyrowińskiego na prezydenta
      Torunia wywołuje w tobie tyle agresji, że musisz tego pana obrażać i opluwać
      już na trzecim z kolei wątku (chyba, że się pomyliłem i atakujesz go jeszcze
      intensywniej), niewątpliwie możesz komentować jego poczynania, ale zamiast
      wypisywać takie bzdury jak tutaj zabierz się lepiej do jakiejś konstruktywnej i
      uzasadnionej krytyki (jeżeli chcesz w ogóle o tym rozmawiać, bo może wolisz
      wstukiwać jedynie głupie komentarze, których, nawiasem mówiąc, mało kto chce
      tutaj słuchać)
      • Gość: Wldemar Re: Ciekawostka zoologiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 17:17
        sailusjen napisał:

> nie wiem dlaczego, drogi Pawle, kandydatura J. Wyrowińskiego na prezydenta
        > Torunia wywołuje w tobie tyle agresji, że musisz tego pana obrażać i opluwać
        > już na trzecim z kolei wątku (chyba, że się pomyliłem i atakujesz go jeszcze
        > intensywniej), niewątpliwie możesz komentować jego poczynania, ale zamiast
        > wypisywać takie bzdury jak tutaj zabierz się lepiej do jakiejś konstruktywnej
        i
        >
        > uzasadnionej krytyki (jeżeli chcesz w ogóle o tym rozmawiać, bo może wolisz
        > wstukiwać jedynie głupie komentarze, których, nawiasem mówiąc, mało kto chce
        > tutaj słuchać)

Ciekawe czy za opluwanie i obrażanie uważasz to że wysuwają jego kandydaturę
        mieszkańcy Bydgoszczy czy może to że był szefem klubu UW albo członkiem UW.
        Jeżeli tak to musisz mieć takie same zdanie o Janie W jak ja. Też za chańbiące
        uważam członkostwo UW albo poparcie bydgoszczaków w pogoni za korytem
        prezydenta Torunia.
        W takim razie pozdrawiam serdecznie
        Waldemar
        • sarenka_forum Re: Ciekawostka zoologiczna 03.09.02, 17:26
          Kolego Waldemarze
          widze ze nie brakuje ci energii i zacietrzewienia. Ciekawe czy to dlatego, że
          jesteś frustratem? Założyłbyś jeszcze 15 wątków opluwających Jana W. i tak byś
          nie osiągnął zaspokojenia.
          Z ciebie to dopiero ciekawostka zoologiczna.
          • Gość: Waldemar Re: Ciekawostka zoologiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 17:31
            sarenka_forum napisała:

> Kolego Waldemarze
            > widze ze nie brakuje ci energii i zacietrzewienia. Ciekawe czy to dlatego, że
            > jesteś frustratem? Założyłbyś jeszcze 15 wątków opluwających Jana W. i tak
            byś
            > nie osiągnął zaspokojenia.
            > Z ciebie to dopiero ciekawostka zoologiczna.

Koleżanko syrenko , nie jesteś w stanie mnie obraźić ani zniechęcić do pisania
            PRAWDY o miśku Janku W , moim ulubieńcu i faworycie w wyścigu miernot do koryta.
            Całuski , Twój Waldek
            • radca Re: Ciekawostka zoologiczna 03.09.02, 17:39
              Gość portalu: Waldemar napisał(a):

> Koleżanko syrenko , nie jesteś w stanie mnie obraźić ani zniechęcić do
              pisania
              > PRAWDY o miśku Janku W , moim ulubieńcu i faworycie w wyścigu miernot do
              koryta
              > .
              > Całuski , Twój Waldek

Waldemarze

Piszesz o "PRAWDZIE " ? Czyz nie sa rozne poczucia tzw. "PRAWDY " ?
              Twoja "prawda " jest "prawda i tylko prawda " ?
              To zapewne "prawda,ze chcesz mowic prawde i tylko prawde ".
              chcesz ? ale nie zawsze to wychodzi ? - "prawda " ? czy sie pomylilem
              z "prawda " ?

pozdrawiam
              radca
              • Gość: Waldemar Re: Ciekawostka zoologiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 17:52

No dobrze Panie Radco. Proszę o odpowiedź na pytanie :
                ....gdzie napisałem nieprawdę ?
                Waldek
                • radca Re: Ciekawostka zoologiczna 03.09.02, 17:58
                  Gość portalu: Waldemar napisał(a):

>
                  > No dobrze Panie Radco. Proszę o odpowiedź na pytanie :
                  > ....gdzie napisałem nieprawdę ?
                  > Waldek

Waldemarze

Napisanie "nieprawdy " - nie zawsze jest jest odwrotnoscia "prawdy "

pozdrawiam
                  radca
        • sailusjen Re: Ciekawostka zoologiczna 03.09.02, 18:01

> Ciekawe czy za opluwanie i obrażanie uważasz to że wysuwają jego kandydaturę
          > mieszkańcy Bydgoszczy

??????? jaki sens ma to zdanie ?????

czy może to że był szefem klubu UW albo członkiem UW.
          > Jeżeli tak to musisz mieć takie same zdanie o Janie W jak ja. Też za

chańbiące ???????????????????????

> uważam członkostwo UW albo poparcie bydgoszczaków w pogoni za korytem
          > prezydenta Torunia.
          > W takim razie pozdrawiam serdecznie
          > Waldemar

Waldemarze, wiem, że język polski nie należy do najłatwiejszych, ma trudną
          ortografię i zawiłą gramatykę, niemniej wypadałoby się go w końcu nauczyć
          szczególnie gdy chce się publicznie w nim wypowiadać. Wybacz, ale nie widzę
          sensu w kontynuowaniu rozmowy z kimś kto nie potrafi poprawnie formułować
          swoich myśli, proponuję zabrać się ostro do nauki, a nie tracić czas na
          wypisywaniu bredni.
          • Gość: Waldemar Re: Ciekawostka zoologiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 18:13

To jest argument.Tak , byk zrobiłem duży. Tylko co to ma wspólnego z
            osiągnięciami Janka w działaniach na rzecz Torunia. A czytał Pan kiedykolwiek
            netykietę ? Oj niepoprawny Pan jest Panie Saluj..coś tam. Na błędy nie zwraca
            się uwagi .....no chyba że innych argumentów brakuje , wtedy zabieramy łopatkę
            oraz grabki , kopiemy babeczki kolegi i idziemy z płaczem do domu.Proszę mi
            wybaczyć nie wiedziałem że Pan taki wrażliwy.
            pozdrawiam Waldek
          • krotki Re: Ciekawostka zoologiczna 03.09.02, 22:07
            sailusjen napisał:

>
            > >
            >
            > Waldemarze, wiem, że język polski nie należy do najłatwiejszych, ma trudną
            > ortografię i zawiłą gramatykę, niemniej wypadałoby się go w końcu nauczyć
            > szczególnie gdy chce się publicznie w nim wypowiadać. Wybacz, ale nie widzę
            > sensu w kontynuowaniu rozmowy z kimś kto nie potrafi poprawnie formułować
            > swoich myśli, proponuję zabrać się ostro do nauki, a nie tracić czas na
            > wypisywaniu bredni.

Już raz z niejakim galbą popadłem w spór czy błedy literowe, ort. czy
            stylistczne mają wpływ na istotę sporu. Dla nie mających innych arhumentów z
            pewnością tak. Czepianie się cudzych błedów - zresztą wyszło galbie bokiem jak
            w rok później przypadkiem trafołem na jego post z błedami - i teraz jakoś uznał
            że ma prawo się wypowiadać z błedami. Ty odbierasz prawo głosu popełniającym
            je - po pierwsze pamiętaj nie wszyscy wychowali sie "na klawiaturze", w moich
            czasch uczono pisania atramentem!!! i nigdy nie będę biegle pisal na
            klawiaturze, i co dlatego nie mam prawa wypowiadać się na forum - bo Tobie to
            przeszkadza!!!
            Chcesz dokopać Waldemarowi zrób to merytorycznie a nie w ten sposób - o ile
            potrafisz!!
            • sarenka_forum Re: Ciekawostka zoologiczna 04.09.02, 17:31
              Krotki, zaczynasz mnie zadziwiac i to wcale nie pozytywnie. Widzisz, sa tacy
              ludzie (nie chcialabym uzywac okreslenia wyższa półka) ktorzy w kazdym typie
              komunikacji zwracaja uwage na bledy. Ja tez naleze do ludzi, ktorym robi sie
              zle na widok tak potwornych bledow stylistycznych jakie popelnia tamten gosc na
              W.
              Nie zwrociles uwagi na to, że to de facto on nie ma nic konkretnego do
              powiedzenia (konkretnego znaczy logicznego) a jego jedynym celem jest
              rozpoczynanie konfliktow?
              Ja na samym poczatku chcialam rzeczowo z nim porozmawiac, ale po kilku tak
              prostackich postach uznalam ze nie ma to zadnego sensu.
              • Gość: Waldemar Re: Ciekawostka zoologiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 19:42

Na wyższej półce przebywasz w areszcie czy w kurniku ? Zaraz , jak to się
                nazywa ? Megalomania ( czyli mania wyższości wiejski buraczku ) to sie nazywa.
                ........ale jaja , syrenka z wyższej półki ...chle chle chle. Byle wiecej
                takich prymitywów wśród agitatorów Jasieńka ! Elyta z UW już się doczekała 3%
                poparcia w zamian za pogardę dla innych poglądów. Kilku z nich czegoś to
                nauczyło , tych z wyższych półek ( chle chle chle ) niestety nie. Niestety dla
                Jasieńka.
                pozdrawiam wyższą półkę ( chle chle chle ) Twój Waldek
              • Gość: krotki Re: Ciekawostka zoologiczna IP: 217.96.43.* 04.09.02, 20:46
                sarenka_forum napisała:

> Krotki, zaczynasz mnie zadziwiac i to wcale nie pozytywnie.

spoko -przeżyję to

Widzisz, sa tacy
                > ludzie (nie chcialabym uzywac okreslenia wyższa półka) ktorzy w kazdym typie
                > komunikacji zwracaja uwage na bledy.

ha ha "bledy" a nie "błędy" - nie tłumacz że nie masz alt bo piszesz "półka"

i Ty się mienisz za wyższą półkę

Ja tez naleze do ludzi, ktorym robi sie
                > zle na widok tak potwornych bledow

znowu to samo - mnie też skręca ale ze śmiechu

stylistycznych jakie popelnia tamten gosc na
                >
                > W.

> Nie zwrociles uwagi na to, że to de facto on nie ma nic konkretnego do
                > powiedzenia (konkretnego znaczy logicznego)

a słuszałaś, że zdanie w sensie logicznym stwierdza fakt - prawidziwy lub nie
                popęłniasz błąd zestawiająć konkret i tzw. "logikę" - obojętnie co pod nią
                podciągasz

a jego jedynym celem jest
                > rozpoczynanie konfliktow?
                > Ja na samym poczatku chcialam rzeczowo z nim porozmawiac, ale po kilku tak
                > prostackich postach uznalam ze nie ma to zadnego sensu.

Pozdrawiam
                macie inne poglądy i to wszystko!!! na forum o to zreszą chodzi!!
            • Gość: Waldemar Re: Ciekawostka zoologiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 19:49

A Ty krotki uważaj z kim dyskutujesz ! Bo Cię elyta z wyższej półki ( chle chle
              chle ) zwali .
              pozdr
              W
    • sailusjen Re: Ciekawostka zoologiczna 04.09.02, 21:30
      Waldemarze, sam chyba przyznasz, że starałem się z tobą rozmawiać poważnie,
      niestety zawiodłem się, jesteś chamskim parweniuszem i prostackim trefnisiem,
      co udowadniasz każdym swoim postem i niestety rozmawiać się z tobą nie da.
      Pieprzysz głupoty, obrażasz brutalnie wszystkich dookoła, na wszelkie argumenty
      odpowiadasz pseudocynicznym bełkotem. I to nie jest, jak pisze Krotki, starcie
      dwóch postaw, bo ty nie masz niestety żadnych poglądów, możesz przedstawiać
      jedynie kretyńskie plotki, bezpodstawne oskarżenia etc. Nie odpowiadaj mi
      tylko, że nie mam żadnych konkretów więc atakuję twoją osobę, bo to pierwszy
      argument ad hominem na jaki tutaj sobie teraz pozwalam. Owszem zwróciłem uwagę
      na twoją składnię i ortografię, ale wierz mi, nie zawsze mam szansę obserwować
      na żywo takie przypdki, dlatego wywołało to we mnie naturalne zadziwienie i
      zainteresowanie oraz zaowocowało tamtym postem. Nie odmawiam nikomu prawa do
      pisania na forum, mi to po prostu przeszkadza w rozumieniu postów, aha i czym
      innym jest robienie błedów, a czym innym nieumiejętność poprawnego
      przekazywania informacji.
      • Gość: Waldemar Re: Ciekawostka zoologiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 21:50
        sailusjen napisał:

> Waldemarze, sam chyba przyznasz, że starałem się z tobą rozmawiać poważnie,
        > niestety zawiodłem się, jesteś chamskim parweniuszem i prostackim trefnisiem,
        > co udowadniasz każdym swoim postem i niestety rozmawiać się z tobą nie da.
        > Pieprzysz głupoty, obrażasz brutalnie wszystkich dookoła, na wszelkie
        argumenty
        >
        > odpowiadasz pseudocynicznym bełkotem. I to nie jest, jak pisze Krotki,
        starcie
        > dwóch postaw, bo ty nie masz niestety żadnych poglądów, możesz przedstawiać
        > jedynie kretyńskie plotki, bezpodstawne oskarżenia etc. Nie odpowiadaj mi
        > tylko, że nie mam żadnych konkretów więc atakuję twoją osobę, bo to pierwszy
        > argument ad hominem na jaki tutaj sobie teraz pozwalam. Owszem zwróciłem
        uwagę
        > na twoją składnię i ortografię, ale wierz mi, nie zawsze mam szansę
        obserwować
        > na żywo takie przypdki, dlatego wywołało to we mnie naturalne zadziwienie i
        > zainteresowanie oraz zaowocowało tamtym postem. Nie odmawiam nikomu prawa do
        > pisania na forum, mi to po prostu przeszkadza w rozumieniu postów, aha i czym
        > innym jest robienie błedów, a czym innym nieumiejętność poprawnego
        > przekazywania informacji.

Wybacz mi bo nie wiedziałem co czynię , po prostu nie zauważylem na jakiej
        wysokiej siedzisz gałęzi.
        Twój Waldzio
        PS. Chciałem oczywiście napisać półce a nie gałęzi. Za bład jeszce raz
        przepraszam Jego Wysokość Półkową

• Gość: BRUM Re: Ciekawostka zoologiczna IP: *.bham.ac.uk 05.09.02, 18:05
          To prawda Waldek, jestes najwzyczajniej "Kiepski". Satasz sie byc elokwentny
          ale nie zmienia to faktu, ze cala twoja argumentacja to wiadro pomyj. Jak
          kogos/czegos nienawidzisz to napisz to wprost, a nie udawaj madrale.
          BRUM
          • Gość: Waldemar Re: Ciekawostka zoologiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 19:02
            Gość portalu: BRUM napisał(a):

> To prawda Waldek, jestes najwzyczajniej "Kiepski". Satasz sie byc elokwentny
            > ale nie zmienia to faktu, ze cala twoja argumentacja to wiadro pomyj. Jak
            > kogos/czegos nienawidzisz to napisz to wprost, a nie udawaj madrale.
            > BRUM

Wybacz BRUM , już nie będę.Powaliłeś mnie żelazną logiką wypowiedzi oraz
            zdecydowaną i konsekwntną postawą wynikającą z niezmiernie silnego charakteru.
            Poddaję się. Pokazuję Ci swój brzuszek i możesz mnie pogryźć a później wdrapać
            sie kilka gałązek/półek wyżej.
            Twój na zawsze Waldzio
          • Gość: Waldemar Re: Ciekawostka zoologiczna IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 19:07

Musisz jeszcze uważać na serenke bo Cię zdegraduje na niższą półkę za babole
            jakie popełniasz przy pisaniu.
            W
            • Gość: krotki no właśnie sarenko IP: 217.96.43.* 07.09.02, 10:34
              coś zamilkłas jak czarno na białym ukazano Ci twe błedy, które pokazują na
              jakiej półce przebywasz.
              Acha a może jest inaczej, błedy licżą się ale tylko u innych, a Ty to zupełnie
              co innego no nie????

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka