Dodaj do ulubionych

Po meczu Apatora/Adriany z Unią Tarnów

IP: 194.74.105.* 06.09.05, 12:28
Zabik sie podnieca, ze Puszak i Andy zrobili tyle punktow (ze coraz lepiej
jezdza), a gosc ktory relacjonowal w radiu jeszcze bardziej, ze Puszak
wyrasta na lidera.
A prawda jest taka, i wszyscy o tym wiedza, z Unia odpusila mecz, zeby nie
bylo jakis kontuzji w kontekscie finalu. Im wystarczylo zdobyc te 30 punktow.
Gdyby to byla walka na maxa, podejrzewam a nawet jestem pewny, ze Puszak i
Andy razem nie zdobyliby 5 punktow.

Cieniasy niech ida do I i II ligi, a nie ich podbudowuja ze sa tacy
wspaniali. Jeszcze gotowi w to uwierzyc.

Kibic z Torunia
Obserwuj wątek
    • Gość: Aleks Re: Po meczu Apatora/Adriany z Unią Tarnów IP: *.tvk.torun.pl 06.09.05, 13:55
      Gościu, po cholere się powtarzasz. Krzyczysz do 2 tematów te same farmazony. Ty
      i tobie podobni są z zespołem tylko wtedy, kiedy ten święci triumfy. Jakbyś
      interesował się żużlem dłużej niż od tego lata, to wiedziałbyś że w
      przedsezonowych prognozach Apator miał bronić się przed spadkiem, a nie walczyć
      o medale. Zamiast innych wyzywać od cieniasów spójrz na siebie i pomyśl czego
      ty wielkiego dokonałeś profesjonalisto.
      • Gość: jaca Re: Po meczu Apatora/Adriany z Unią Tarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:30
        Zgadzam sie- mial wlczyc o medale- ale dzieki dwóm oszustwom sedziow
        decydujacych w dwóch meczach o koncowym wyniku, Apator dostal 5 dużych pkt do
        tabeli- gdyby nie to bylby 5. po rundzie zasadniczej.

Ciagle faworytem jest wlokniarz w meczach o brąz - a Dziennikarze z wyborczej
        nie moga sie pogodzic z tym ze to tez Polonia byla w niedziele taka dobra a nie
        tylko Wlokniarz taki zly.

I to bezsensowne gdybanie- gdyby Zabik cos tam....
        Albo sugerowanie- gdyby Apator tak wysoko nie przegral w Tarnowie , mialby
        szanse wejsc do finalu- zabawne :)))

Ale z koleji gdyby Unia Tarnow nie odpuscila (jak ktos juz powiedzial) wygralaby.

Dziennikarz ktory pisal ten artykul jest bardzo niekonsekwentny- Wlokniarz jest
        niby slaby bo wysoko przegral na wyjezdzie.
        Co wiec z Apatorem ktory jeszcze wyzej przegral swoj ostatni mecz wyjazdowy ?

No i jeszcze warto by bylo zauwazyc ze te 47:42 Wlokniarza u siebie z Polonia to
        byl wynik wielkiego pecha czestochowskiej druzyny.
        • Gość: Aleks Re: Po meczu Apatora/Adriany z Unią Tarnów IP: *.petrus.com.pl 06.09.05, 15:26
          > Zgadzam sie- mial wlczyc o medale- ale dzieki dwóm oszustwom sedziow
          > decydujacych w dwóch meczach o koncowym wyniku, Apator dostal 5 dużych pkt do
          > tabeli- gdyby nie to bylby 5. po rundzie zasadniczej.

Jeśli już mamy sobie wytykać niesprwiedliwości, to chyba nic nie przebije tej,
          że BTŻ jako nowy klub żużlowy w Polsce, powinien jak każdy inny rozpoczynać
          rywalizację od II ligi. I żadnym wytłumaczeniem jest fakt przejęcia CZĘŚCI
          długów po Polonii. Gdyby to miało miejsce w normalnym kraju, historia z
          pewnością potoczyłaby sie inaczej. I masz rację - to tylko bezsensowne gdybanie.
          A jednak życzę sąsiadom zza miedzy złotego medalu, bo uważam że w pełni sobie
          na niego zasłużyli postawą w tym sezonie.
          • Gość: jaca Re: Po meczu Apatora/Adriany z Unią Tarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:01
            Racja- w koncu nawet 5. miejsce ktore zajeliby bez sedziowskich przekretow po
            rundzie zasadniczej to i tak wiecej niz sie spodziewano- dla mnie osobiscie byl
            to zespol na 7.- 8. miejsce.

Z BTZ tez faktycznie prawda.
      • Gość: Adix Re: Po meczu Apatora/Adriany z Unią Tarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:11
        Ja nie jestem z zespolem kiedy swieci sukcesy to po pierwsze.
        Ja wogole z nimi nie jestem, bo zal mi sluchac i ogladac taka zenade.

Niech pokaza klase z wlokniarzem i wygraja oba mecze. Wtedy pogadamy. Wspomnisz
        me slowa znawco speedwaya.
        • Gość: Aga Re: Po meczu Apatora/Adriany z Unią Tarnów IP: *.petrus.com.pl 06.09.05, 18:34
          Jeśli żenadą nazywasz fakt zajęcia przez Apaptor (ze składem który skazywano na
          porażkę sezonu) 2 miejsca po rundzie zasadniczej, to może powiedź czego
          oczekiwałeś - może samych wygranych i złota? Puszak miał być wsparciem dla
          zespołu, a jednak często robił więcej punktów niż zawodnik drugiej linii.
          Doprawdy kibicem to Ty chłopie nie jesteś. Jak komuś mecz nie wyjdzie to źle, a
          jak zdabywa punkty to też jest zły - po co kogoś pochwalić jak można zawsze
          objechać. Fajne podejście. Ty pewnie jesteś mistrzem świata w tym co robisz...
          • Gość: jaca Re: Po meczu Apatora/Adriany z Unią Tarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:45
            Gość portalu: Aga napisał(a):

> Jeśli żenadą nazywasz fakt zajęcia przez Apaptor (ze składem który skazywano na
            > porażkę sezonu) 2 miejsca po rundzie zasadniczej, to może powiedź czego
            > oczekiwałeś

To nie bylo do mnie ale sadze ze to 2. miejsce to rzeczywiscie żenada, tyle że
            ze strony sedziow- 2 ich ewidentne oszustwa w kluczowych momentach dwoch meczow
            daly wlasnie to 2. miejsce zamiast 5. - o czym juz pisalem.
        • Gość: Aleks Re: Po meczu Apatora/Adriany z Unią Tarnów IP: *.tvk.torun.pl 06.09.05, 19:07
          > Ja nie jestem z zespolem kiedy swieci sukcesy to po pierwsze.
          > Ja wogole z nimi nie jestem, bo zal mi sluchac i ogladac taka zenade.

Aha, czyli ty z tych, którzy choć w temacie nie siedzą, to jednak znają się
          doskonale. Przypominasz mi pewnego dziadka, którego kilka lat temu spotkałem w
          kolekturze. Kupowałem tam bilet na mecz, po czym ów dziadek stojący za mną ze
          zdziwieniem spytał czy tu też można kupić bilety. Kiedy usłyszał odpowiedź
          twierdzącą, odpowiedział: Eeeee, na cieniasów szkoda pieniędzy. Dla ciekawości
          dodam, że Apator był wtedy liderem w tabeli i kilka tygodni później wywalczył
          tytuł mistrza Polski. Dziadek też był ekspertem który z góry zakładał, że
          wszystko jest czarne i złe.
          Wiele klubów w Polsce może sobie tylko pomarzyć o walce o brązowy medal. Dla
          jednego jest to żednada, dla kogoś innego powód do dumy i radości.

> Niech pokaza klase z wlokniarzem i wygraja oba mecze. Wtedy pogadamy.
          > Wspomnisz me slowa znawco speedwaya.

Po pierwsze. Klasę już pokazali wchodząc do półfinałów. Ciebie pewnie sam awans
          do finału by nie zadowolił, jeśli byłby przegrany.
          Po drugie. Nie mamy o czym gadać, nawet jakby rozgromili Włókniarz na ich
          torze. To nie Apator jest faworytem tego dwumeczu i nikt normalny nie będzie
          robił tragedii ani tym bardziej wieszał psów na chłopakach, że przegrali
          rywalizację z ekipą, w której poza młodzieżowcami, każdy jeden jest w stanie
          spokojnie wygrywać z naszymi liderami.
          Po trzecie. Nie czuję się znawcą speedwaya.
    • Gość: Marek Re: Po meczu Apatora/Adriany z Unią Tarnów IP: *.asta-net.com.pl 06.09.05, 20:08
      Ja już chyba piąty raz proszę, a chyba nikt mnie nie słucha - PROSZĘ POZBYĆ SIĘ
      PANA CRUMPA. Szkoda pieniędzy i nerwów! Powtarzam jeszcze raz - PROSZĘ POZBYĆ
      SIĘ PANA CRUMPA - czy ktoś mnie słyszy ?!?!
      • Gość: Uniafan Re: Po meczu Apatora/Adriany z Unią Tarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:35
        Po co wasze swary głupie. Każdy wie,że Apator to dziady, podobnie jak Polonia,
        którą rozjedziemy już w Tarnowie. Tylko Wielka Unia Tarnów się liczy!!!
        • Gość: Stachu Bóza Racing Re: Po meczu Apatora/Adriany z Unią Tarnów IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.09.05, 00:30
          Jestem całym sercem za Apatorem, ale w finale będe kibicował Polonii, chociażby
          dlatego,że nie trawie takich buraków jak Ty, pewnych siebie i zadufanych w
          sobie. Może i juniorów macie lepszych, ale nie sadzę zeby druga linia Tarnoffa
          dała rade Krzyzaniakowi i Robackiemu i Sawinie, bedziesz jeszcze załował swoich
          słow kwestia czasu tarnowska pomyjo pozostaje rozgryzienie waszego toru i
          dziwnych opon...
          • Gość: jojo dobrze gadasz aleks IP: *.server.ntli.net 07.09.05, 12:39
            polfinaly dla apatprka w tym slkladzie to jest wieslki sukces...gdzie juz to napisalem..to chyba najwieksza niespodzianka w polskim zuzlu w ostatnim dziesiecioleciu!!!!
            przeciez z takim teoretycznie- slabym skladem powinni dostac baty od wszystkich,,..naawet od lotosu i zielonki!!!
            a chlopaki wygrali z unia,mam nadzije pokaza lwi pazur zczestochowa...
            tego im zycze
            a na idiotow ktorzy pisza o zenadzie szkoda slow i nerwow.bo koles nie do konca pewno rozumie slowo zenada.ty jestes zenada buraku!!!!
            • Gość: Adix Do Aleksa i Jojo IP: 194.74.105.* 07.09.05, 16:52
              Przepraszam, ze tak napisalem. Juz wiecej nie bede - obiecuje. Zachowalem sie
              jak gowniarz. Nie chce byc burakiem...
              APATOR The besciaki - moze byc???

Pozdrawiam
        • Gość: torunianin WielkaUnia???A ile to złotych medali DMP zdobyła.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:49
          ... ona, co? I która jest w klasyfikacji wszechczasów?
          O wielkości świadczy historia i tradycja. Wielka to może być Barca, Milan itp.
          (w piłce).
          Bądźcie w czołówce przez min. 15 lat, a potem piszcie o swojej wielkości.

• Gość: Uniafan Re: WielkaUnia???A ile to złotych medali DMP zdob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:07
            Wielka Unia Tarnów zdobyła jeden złoty medal DMP, a praktycznie to już dwa,
            więc o ile się nie mylę, tyle samo co apator. W następnym sezonie już was
            przegonimy, cieńkie bolki.
            • sdb Re: WielkaUnia???A ile to złotych medali DMP zdob 10.09.05, 01:59
              1986 1990 2001 ze o srebrnych i brazowych nie wspomne
              • Gość: fan a polonii to unia do piet nie siega,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 15:46
                wielce pewni zlota krzykacze z tarnowa pamietajcie ze polonia ma juz 7 tytulow
                a apator ma trzy . wy tylko jeden wiec gdzie wam do kujawsko-pomorskich druzyn?
                • Gość: Uniafan Re: Unia jest wielka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 17:40
                  apator trzy??? Może i tak. W takim razie w następnym sezonie dogonimy was
                  tyfuski, a za pięć latek bydgoskich tyfusków. Nastaje era Wielkiej Unii Tarnów
                  i nic na to nie poradzicie cieniaski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka