Dodaj do ulubionych

Przeciwko molochom powstańmy

06.09.02, 16:11
Zakładam związek przeciwników globalizacji miasta Torunia. Protestuję
przeciwko Aqua Parkom, nowym stadionom, Multikinie i przeciwko kolejnym
supermarketom oraz fastfoodom.
Chcę więcej muzyki jazzowej, dobrego teatru, ochrony zabytków, galerii
sztuki, nowych kierunków na UMK.
Obserwuj wątek
    • humanior Re: Przeciwko molochom powstańmy 06.09.02, 18:57
      proponuję stworzyć sobie nowe państwo i tam wyprawiać co ci się tylko podoba.
      Zyjesz w społęczeństwie i jesteś jednostką społeczną. Zwróć uwagę nim się znowu
      odezwiesz
    • Gość: ania Re: Przeciwko molochom powstańmy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 20:06
      ...sarenko........powiedz mi czy jedno wyklucza drugie?.......moim zdaniem
      nie..........
    • Gość: krotki Re: Przeciwko molochom powstańmy IP: 217.96.43.* 06.09.02, 21:15
      sarenka_forum napisała:

> Zakładam związek przeciwników globalizacji miasta Torunia. Protestuję
      > przeciwko Aqua Parkom, nowym stadionom, Multikinie i przeciwko kolejnym
      > supermarketom oraz fastfoodom.
      > Chcę więcej muzyki jazzowej, dobrego teatru, ochrony zabytków, galerii
      > sztuki, nowych kierunków na UMK.

bycie globalnie przeciwko to bunt nastolatków !!!!!! czas wydorośleć
      • pau+la Re: Przeciwko molochom powstańmy 06.09.02, 21:22
        Niestety, nie dolacze sie. Jestem za tym co wymienilas, co nie oznacza, ze tym
        tylko zyje. Wole jednak miec wiekszy wybor w zyciu, nawet placac tego jakis
        koszt, niz jego brak. I tak to w koncu Ty decydujesz jak z tego korzystasz i
        czym zyjesz. Juz dzis poszlabym z checia do Multikina majac w zapasie rowniez
        bardziej kameralne jak np. Nasze kino.
        • Gość: Wiech Re: Przeciwko molochom powstańmy IP: *.unknown.uunet.be 08.09.02, 11:32
          pau+la napisała:

> Niestety, nie dolacze sie. Jestem za tym co wymienilas, co nie oznacza, ze
          tym
          > tylko zyje. Wole jednak miec wiekszy wybor w zyciu, nawet placac tego jakis
          > koszt, niz jego brak. I tak to w koncu Ty decydujesz jak z tego korzystasz i
          > czym zyjesz. Juz dzis poszlabym z checia do Multikina majac w zapasie rowniez
          > bardziej kameralne jak np. Nasze kino.

Przede wszystkim:
          Pau+la - witaj po latach!! :)))
          Strasznie sie latos obijasz Kobieto, az wstyd! Juz sie zaczalem o Ciebie
          martwic...

Sarenko, zdecydowanie nie zgadzam sie z tym co mowisz (i mam do tego pelne,
          niezbywalne prawo! ;)). Tak poza tym wspomniane przez Ciebie przyklady to
          drobna nadinterpretacja terminu 'globalizacja', ale nic to...

Tak na marginesie - rzeczywiscie wolisz kapielisko Wodnika od aquaparku?! nie
          wierze...
          • pau+la Re: Przeciwko molochom powstańmy 08.09.02, 20:13
            Czesc Wiechu, po latach:) Poobijalam sie troszeczke no i trzeba na nowo wziac
            sie do roboty. Widze jednak, ze na forum sporo nowych twarzy (a moze
            pozmieniali nicki?). Tak czy inaczej posuchy nie ma. Ostatnio na topie Profesor
            i ... dzisiaj zauwazylam hira. Jednym slowem komplet:)
            • Gość: Wiech Re: Przeciwko molochom powstańmy IP: 217.97.134.* 11.09.02, 09:31
              pau+la napisała:

> Czesc Wiechu, po latach:) Poobijalam sie troszeczke no i trzeba na nowo wziac
              > sie do roboty. Widze jednak, ze na forum sporo nowych twarzy (a moze
              > pozmieniali nicki?). Tak czy inaczej posuchy nie ma. Ostatnio na topie
              Profesor
              >
              > i ... dzisiaj zauwazylam hira. Jednym slowem komplet:)

nad-, nadkomplet!
              :))
    • Gość: oburzony WHAT? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 21:19
      Cos cie rzeczywiście zdrowo kopnęło. Sarenko DO LASU!!!
      • sarenka_forum Tolerancja 07.09.02, 14:25
        Pisze co mysle. Trudno, jesli macie inne zdanie, ale na tym wlasnie polega hyde
        park.
        Spedzilam kochani troche czasu na tzw. zachodzie. Wszystko pieknie ladnie, ale
        dla tych, ktorzy tzw. twardą globalizację znają z tv albo slepej fascynacji
        zachodem.
        Sa multikina i inne w takich miastach, ktore poza tymi molochami wiele sobą nie
        reprezentują, jak np. Warszawa.
        Przykro mi, że nie doceniacie historii i tradycji naszego miasta i ze chcecie
        je skutecznie degradowac. mamy bardziej cenne rzeczy ktore warto ocalic i na
        nie przeznaczac pieniadze.
        Mieszkancy Krakowa potrafią docenic urok i wartosc swojego miasta.
        Mc Donalds i multikino wciaz wzbudza tam ogromne kontrowersje i sprzeciw.
        Wy tymczasem co poniektorzy macie kompleks małomiasteczkowości i myyślicie, że
        zrobicie z Torunia Las Vegas.
        Niedoczekanie.
        • magikos Las Vegas nie , ale.. 07.09.02, 14:36
          ... Toronto czemu nie, Sarenko.
          Czemu za przykład dajesz Warszawę, sięgnij do Poznania - tam też jest klimat
          całkiem ezoteryczny i są hipermarkety i Multikino i dużo dużo więcej centrów
          tzw. globalizacji, a atmosfera jest cały czas taka jaką kto sobie stworzy lub
          będzie chciał odszukać- wszystko zależy od ciebie i twojej komunikatywnosći.
          Ćwicz to !!! Warto !!!
        • Gość: krotki Re: Tolerancja IP: 217.96.43.* 07.09.02, 18:52
          sarenka_forum napisała:

> Pisze co mysle.

właśnie chyba w tym problem, że piszesz co myślisz w danej chwili, gdyż nie
          dopracowałaś się jakichś własnych w miarę spójnych pogladów

Trudno, jesli macie inne zdanie, ale na tym wlasnie polega hyde
          >
          > park.

brawo!! jeśli Ty masz inny progląd niż wiekszość - to na tym polega hyde park--

ale gdy ktoś inny ma poglady odmienne od większości to jest dla Ciebie idiotą i
          to godnym napuszczania na niego innych ( tu niestety sporo przesadziłaś
          poczułaś się gwiazdą forum, która jest upoważniona do wypowiadania się w
          imieniu wszystkich i do tego popełniłaś oczywiste przestępstwo w rozumieni k.k.)

> Spedzilam kochani troche czasu na tzw. zachodzie. Wszystko pieknie ladnie,
          ale
          > dla tych, ktorzy tzw. twardą globalizację znają z tv albo slepej fascynacji
          > zachodem.

przedstawiasz się jako fanka UW - lepiej zatem pocztaj jaki ta partia ma
          pogląd na ten temat np.
          www.uw.org.pl/main/wywiady.php?id=93

> Sa multikina i inne w takich miastach, ktore poza tymi molochami wiele sobą
          nie reprezentują, jak np. Warszawa.
          > Przykro mi, że nie doceniacie historii i tradycji naszego miasta i ze chcecie
          > je skutecznie degradowac.

delikatnie mówiąc nie na temat bo niby dlaczego powstanie np, multikina
          zdegraduje starówkę Toruńską

mamy bardziej cenne rzeczy ktore warto ocalic i na
          > nie przeznaczac pieniadze.

budowa multikina czy aqaparku to biznes nie filantropia, zatem zupełnym
          pomieszaniem pojąc jest to co piszesz (jak chcesz pieniądze przeznaczone na
          biznes wyrwać włąśćicielowi by przekazć na ratowanie zabtytków!!)
          - widac o podatkach nie słyszałaś bo z nich już można finansowac np. renowację
          zabytków. Ale aby były podatki, najpierw trzeba zarobić pieniądze, a te daje
          biznes czyli np. mulikino czy aquapark !!

> Mieszkancy Krakowa potrafią docenic urok i wartosc swojego miasta.
          > Mc Donalds i multikino wciaz wzbudza tam ogromne kontrowersje i sprzeciw.
          > Wy tymczasem co poniektorzy macie kompleks małomiasteczkowości i myyślicie,
          że
          > zrobicie z Torunia Las Vegas.
          > Niedoczekanie.

bez komentarza

Pozdrawiam;

Chce i hipermarkty, i multikino, i aqapark, i garaże podziemne, i czystą
          starówke, i Horzycę , i Baja, i Piwnice, i UMK, i przemysł w Toruniu,iiiiii
          długoooooooooo zyć by z tego korzystać
          • Gość: Profesor Do krotkiego IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 07.09.02, 18:58
            Bardzo dobrze napisane .Gratuluje
    • snoop Re: Przeciwko molochom powstańmy 08.09.02, 20:30
      sarenka_forum napisała:

> Zakładam związek przeciwników globalizacji miasta Torunia. Protestuję
      > przeciwko Aqua Parkom, nowym stadionom, Multikinie i przeciwko kolejnym
      > supermarketom oraz fastfoodom.
      > Chcę więcej muzyki jazzowej, dobrego teatru, ochrony zabytków, galerii
      > sztuki, nowych kierunków na UMK.

Tez sie nie zgadzam z Toba Sarenka
      dzieki tym inwestycja po pierwsze w Toruniu powstanie troche nowych miejsc
      pracy co jest najwazniejsze
      po drugie wole Multikino niz np Kino Grunwald
      nowe stadiony jak najbardziej bo takim z prawdziwego zdarzenia nie mozemy sie
      poszczycic np zbudowac nowy stadion zuzlowy i starac sie o organizacje GP
      ja osobiscie lubie fastfoody moze to niezdrowe ale mi tak jakos smakuje i nie
      wnikam co tam do nich dodaja bo pewnie bym juz nie jadl
      mieszkam przy polanie na ktorej ma powstac Aqua Park i bardzo sie ciesze ze cos
      takiego ma miejsce (mam nadzieje ze to wybuduja) kupa zabawy i uciechy przez
      caly rok
      zgadzam sie co do supermarketow tych nie powinni budowac za duzo
      a reasumujac to wiekszosc z tych inwestycji powstaje poza centrum Toruniu np
      Aqa Park u nas na osiedlu.... itd
      a co do teatru galerii sztuki itp to nie wykluczone ze w przyslosci tez takowe
      powstana ale trzeba zaczekac
      a ostatnio na Sw Ducha zamiast dawnej Bazy otworzyli jakis klub jazzowy takze
      przejdz sie i zobacz
      pozdrawiam

p.s sory ze duzo nie pisuje na forum ale jak widze niektorych cymbalow to az mi
      sie nie chce .....
      • Gość: SDB Re: Przeciwko molochom powstańmy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 15:58
        snoop napisał:

> Tez sie nie zgadzam z Toba Sarenka
        > dzieki tym inwestycja po pierwsze w Toruniu powstanie troche nowych miejsc
        > pracy co jest najwazniejsze
        > po drugie wole Multikino niz np Kino Grunwald

Ale czy wtedy nie padnie Grunwald i Orzel?

> nowe stadiony jak najbardziej bo takim z prawdziwego zdarzenia nie mozemy sie
        > poszczycic np zbudowac nowy stadion zuzlowy i starac sie o organizacje GP

Jak najbardziej za ale pod warunkiem ze najpierw wybuduja w 100% nowy stadion,
        a wtedy niech biora sie za likwidacje starego, nie odwrotnie.

> ja osobiscie lubie fastfoody moze to niezdrowe ale mi tak jakos smakuje i nie
        > wnikam co tam do nich dodaja bo pewnie bym juz nie jadl
        > mieszkam przy polanie na ktorej ma powstac Aqua Park i bardzo sie ciesze ze
        > cos takiego ma miejsce (mam nadzieje ze to wybuduja) kupa zabawy i uciechy
        > przez caly rok

Ciekawe jak bardzo sie ciesza pracownicy dawnego elanowskiego a obecnie
        miejskiego basenu.

> zgadzam sie co do supermarketow tych nie powinni budowac za duzo
        > a reasumujac to wiekszosc z tych inwestycji powstaje poza centrum Toruniu np
        > Aqa Park u nas na osiedlu.... itd
        > a co do teatru galerii sztuki itp to nie wykluczone ze w przyslosci tez
        takowe
        > powstana ale trzeba zaczekac
        > a ostatnio na Sw Ducha zamiast dawnej Bazy otworzyli jakis klub jazzowy takze
        > przejdz sie i zobacz
        > pozdrawiam
        >
        > p.s sory ze duzo nie pisuje na forum ale jak widze niektorych cymbalow to az
        mi
        >
        > sie nie chce .....

Mi tez sie nie chce. :) troche jestem po stronie sarenki a troche po stronie
        reszty ale przede wszystkim przestancie po niej tak jezdzic mili panstwo. co?
        do konca zycia bedziecie jej to wypominac? wracajac do tematu przestaje sie sie
        tak podniecac aqua parkiem bo wiem ze istnieje juz taki w Gorzowie, chyba w
        Poznaniu(albo sie buduje), buduje sie w Pile no i znajac zycie pewnie sa juz
        takie w Wawie, Krakowie, Lodzi i paru innych miastach. Czyli nie odrozni nas to
        w zaden sposob. Wydamy ogromna kase na cos, co maja wszyscy. Moze jednak warto
        sie zastanowic czy za te srodki nie udaloby sie zrobic czegos bardziej
        odlotowego, czegos co bedzie sie wszystkim kojarzylo tylko i wylacznie z
        Toruniem. Budujac nowe uwazajmy zeby nie spieprzyc tego co juz jest. Jeden
        jeszcze hipermarket by sie przydal dla konkurencji dla Geanta, Aqua Park
        spowoduje pewnie upadek "elanowskiego" a budujac stadion lepiej zachowac
        odpowiednia, wspomniana przeze mnie kolej rzeczy.
        • Gość: krotki Re: Przeciwko molochom powstańmy IP: 217.96.43.* 09.09.02, 20:48
          Gość portalu: SDB napisał(a):

>
          > Mi tez sie nie chce. :) troche jestem po stronie sarenki a troche po stronie
          > reszty ale przede wszystkim przestancie po niej tak jezdzic mili panstwo. co?
          > do konca zycia bedziecie jej to wypominac?

co?

podrawiam
          ma inne zdanie i tyle
          • Gość: janka Re: Przeciwko molochom powstańmy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:24
            Sarenko może byś chciała wejść na drzewo i tam pozostać.
            • pau+la Re: Przeciwko molochom powstańmy 10.09.02, 08:58
              Nie cierpie ludzi, ktorzy obrazaja innych tylko dlatego, ze maja inne zdanie.
              Obrazanie sie i obrazanie innych jest dopuszczalne tylko u dzieci i to w pewnym
              przedziale wiekowym. Moze uzyj argumentow w swoich wypowiedziach... badz co
              badz to jest forum nie piaskownica.
              • snoop Re: Przeciwko molochom powstańmy 10.09.02, 13:24
                ja nie staram sie na nikogo wjezdzac poprostu wyrazilem swoje zdanie i
                zaznaczylem ze sie z sarnka nie zgadzam i tyle koniec kropka...:)

a teraz do SDB :
                mowisz o basenie leanowski a ile moze zatrudnic Aqua park ludzi a ile ten stary
                basen??
                moglbym z Toba sie troche "poklocic" no ale nie badzmy niemadrzy kazdy ma swoj
                poglad na ta sprawe pozdrawiam

p.s pozdrow dziewczyne/kolezanke z zuzla :)
                • sarenka_forum Re: Przeciwko molochom powstańmy 10.09.02, 17:01
                  Dziękuję wam za szereg interesujących wypowiedzi.
                  Niektórzy z was piszą nawet dość sensownie.
                  Niektórzy straszą (Krótki, pochodzę z rodziny prawników i KK znam na pamięć,
                  więc przestań już się tak podniecać tym wątkiem o profesorze, którego zresztą
                  nie zrozumiałeś).
                  Wiedziałam, że taką wypowiedzią wywołam lawinę.
                  Nie rozumiem natomiast zacietrzewienia niektórych z was. Co ciekawe, niektórzy
                  bulwersują się moim punktem widzenia, jednocześnie opiep.. mnie za własne
                  poglądy. Tymczasem mają swoje i ja ich za nie nie opiep..

Czy możecie co niektórzy odpowiedzieć, dlaczego nie wyjedziecie za chlebem czy
                  fortuną na ukochany zachód? Przecież Toruń to prowincjonalna mieścina! (ponoć).

Tym, którzy choć starają się zrozumieć o co mi chodzi, zwierzę się, że po
                  prostu widziałam na własne oczy co takie molochy potrafią uczynić z gotyckiego
                  miasteczka.
                  Przeciez nie jestem decydentem i nie mam na te decyzje zadnego wpływu,
                  uspokojcie sie. Na pewno wkrótce będziecie oglądać Rambo 8 i Terminator 56
                  siedząc w wielkiej, ba, ogromnej hali, z wysypującym się z tubek popcornem.

To, co ważne i wartościowe powoli przemija. Ale cóż, humaniści, naukowcy, nie
                  ma innego wyjścia tylko pogodzić się z tym. Pamiętacie? "taka Ameryka,
                  plastikowa kicha..." :))))
                  • Gość: krotki Re: Przeciwko molochom powstańmy IP: 217.96.43.* 10.09.02, 17:24
                    sarenka_forum napisała:

> Dziękuję wam za szereg interesujących wypowiedzi.
                    > Niektórzy z was piszą nawet dość sensownie.

oooooo ktos jest na tyle mądry?????
                    > Niektórzy straszą (Krótki, pochodzę z rodziny prawników i KK znam na pamięć,

ooooooooo a to ci argument!!!!!!!!

> więc przestań już się tak podniecać tym wątkiem o profesorze, którego zresztą
                    > nie zrozumiałeś).

jasne mądra jesteś jedynie Ty

> Wiedziałam, że taką wypowiedzią wywołam lawinę.
                    > Nie rozumiem natomiast zacietrzewienia niektórych z was.

A może jeszcze więcej nie rozumiesz???????

Co ciekawe, niektórzy
                    > bulwersują się moim punktem widzenia, jednocześnie opiep.. mnie za własne
                    > poglądy. Tymczasem mają swoje i ja ich za nie nie opiep..

Tu łatow się nie zgodzić z Toba jesteś dość nie toleranycjna!!!!!!

>
                    > Czy możecie co niektórzy odpowiedzieć, dlaczego nie wyjedziecie za chlebem
                    czy fortuną na ukochany zachód? Przecież Toruń to prowincjonalna mieścina!
                    (ponoć).> Tym, którzy choć starają się zrozumieć o co mi chodzi, zwierzę się,
                    że po > prostu widziałam na własne oczy co takie molochy potrafią uczynić z
                    gotyckiego > miasteczka.

ja też i co z tego??????? jesteśmy przez to co ładniejsi??

> Przeciez nie jestem decydentem i nie mam na te decyzje zadnego wpływu,
                    > uspokojcie sie.
                    dzięki bogu4

Na pewno wkrótce będziecie oglądać Rambo 8 i Terminator 56
                    > siedząc w wielkiej, ba, ogromnej hali, z wysypującym się z tubek popcornem.

o..........przykoro mi ale nie widziałem numreów niższych
                    widać to zarezerwowane dla Ciebie
                    > To, co ważne i wartościowe powoli przemija. Ale cóż, humaniści, naukowcy, nie
                    > ma innego wyjścia tylko pogodzić się z tym. Pamiętacie? "taka Ameryka,
                    > plastikowa kicha..." :))))
                    aleś zabłytsła!!!!!

Pozdrawiam
                  • Gość: krotki Re: Przeciwko molochom powstańmy IP: 217.96.43.* 10.09.02, 17:34
                    sarenka_forum napisała:
                    [...] naukowcy, nie
                    > ma innego wyjścia tylko pogodzić się z tym

z Tobą chętnie ........jak myślenie zastąpi hormony

pozdrawiam

PS.
                    1/to nie to formu ..... pamiętaj uczelnie są feudalne!!!!!!
                    2/ nawet nie wiesz o tym, że się znamy , ale to niezbyt dobra
                    wiadomość ........dla Ciebie

dowiesz się !!!!!!
                    krzywdy Ci nie zrobię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • sarenka_forum Re: Przeciwko molochom powstańmy 13.09.02, 18:04
                      Gość portalu: krotki napisał(a):

> sarenka_forum napisała:
                      > [...] naukowcy, nie
                      > > ma innego wyjścia tylko pogodzić się z tym
                      >
                      > z Tobą chętnie ........jak myślenie zastąpi hormony

Widzę krótki, że nadal usilnie próbujesz wpasować mnie w szablon który
                      stosowałeś do tej pory w stosunku do znajomych kobiet. Jeśli kobieta myśli-to
                      dla ciebie niebezpieczne. Bardziej bezpieczne jest sądzić, że kobiety kierują
                      się w życiu hormonami, prawda?
                      Zal mi ciebie krótki, ale nie martw się. Jeszcze spotkasz swoją połówkę. P-bnie
                      będzie to całkiem mpustogłowa lala-z taką nie będziesz musiał się wykłócać, bo
                      zawsze będzie zgadzała się na wszystko co jej powiesz.

>
                      > pozdrawiam
                      >
                      > PS.
                      > 1/to nie to formu ..... pamiętaj uczelnie są feudalne!!!!!!
                      > 2/ nawet nie wiesz o tym, że się znamy , ale to niezbyt dobra
                      > wiadomość ........dla Ciebie

Nietstey kochanie (a może i stety) nie mieliśmy jescze przyjemności. Ale,
                      powtarzam, pomarzyć zawsze możesz.
                      Pozdrawiam

>
                      > dowiesz się !!!!!!
                      > krzywdy Ci nie zrobię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • sarenka_forum Jeszcze do krótkiego 13.09.02, 18:26
                        tak oczywiście wiem że się znamy. Uświadomił mi to Radca.
                        Szkoda atom, ze idziesz w tę mańkę.
                        • Gość: SDB Re: Jeszcze do krótkiego IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 19:11
                          sarenka_forum napisała:

> tak oczywiście wiem że się znamy. Uświadomił mi to Radca.
                          > Szkoda atom, ze idziesz w tę mańkę.

??????????????????????????????????????????????????????????? no nie, co za blad
                          chyba ze nie o tego atoma ci chodzi co mysle. IP jak najbardziej torunskie
                          spoko spoko
                          • Gość: atomski Re: Jeszcze do krótkiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:59
                            Po zjedzeniu juz wszystkich rozumów ,oraz udowodnieniu (tak ci się wydaje ) ,ze
                            twój brak poczucia humoru to tzw "oryginalne poczucie humoru" ,mamy ewidentną
                            wyrwę we wszechstronnym ,doskonałym wykształceniu ??????
                            Musisz się jednak nieco podciągnąć z zakresu internetu . Podpowiem :Choćbym się
                            zesrał to nie potrafię na bydgoskim modemie urodzić niebydgoskiego IP .

Wybacz słowo "zesrało" ,rozumiem ,ze to nie ten rodzaj egzystencjalizmu ,który
                            lubisz i tu promujesz ,ale może ja akurat sprawię ,ze jednak coś do ciebie
                            dotrze ???

• Gość: krotki Re: Jeszcze do krótkiego IP: 217.96.43.* 13.09.02, 22:01
                              Gość portalu: atomski napisał(a):

> Po zjedzeniu juz wszystkich rozumów ,oraz udowodnieniu (tak ci się
                              wydaje ) ,ze
                              >
                              > twój brak poczucia humoru to tzw "oryginalne poczucie humoru" ,mamy ewidentną
                              > wyrwę we wszechstronnym ,doskonałym wykształceniu ??????
                              > Musisz się jednak nieco podciągnąć z zakresu internetu . Podpowiem :Choćbym
                              się
                              >
                              > zesrał to nie potrafię na bydgoskim modemie urodzić niebydgoskiego IP .

ja tez ale facet twierdzi że to możliwe

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=71&w=2945954&a=2967019
                              może dla niego nie dla mnie

Pozdrawiam

jestem już profesorem, atomskim - ciekawe jeszcze kim, czy ci co tak myśla nie
                              wpadli na pomysł że jeszcze są i inni np. ja krotki i to juz od ooch na pewno
                              1.5 roku - nie pamietam.
                              • sarenka_forum Re: Jeszcze do krótkiego 14.09.02, 13:13
                                Jeśli krótki to nie atomski, to wiem na pewno krótki że się nie znamy.
                                Jeśli ktoś na tym stracił, to z całą pewnością nie ja..;)
                                • Gość: krotki Re: Jeszcze do krótkiego IP: 217.96.43.* 15.09.02, 18:57
                                  sarenka_forum napisała:

> Jeśli krótki to nie atomski, to wiem na pewno krótki że się nie znamy.
                                  > Jeśli ktoś na tym stracił, to z całą pewnością nie ja..;)

Wyjątkowo zarozumiała jesteś - widać tak musisz się dowartościowywać bo inni
                                  jakoś nie chcą - nie moga!! za wysoko Ciebie ocenić

Pozdrawiam

• sarenka_forum Re: Jeszcze do krótkiego 14.09.02, 13:10
                              Podpowiem :Choćbym się
                              >
                              > zesrał to nie potrafię na bydgoskim modemie urodzić niebydgoskiego IP .
                              >
                              > Wybacz słowo "zesrało"

No nie wiem.... Uwielbiam mężczyzn z klasą.
                              Gratulacje eleganciku.
                            • sarenka_forum Re: Jeszcze do krótkiego 14.09.02, 13:16

> Po zjedzeniu juz wszystkich rozumów ,oraz udowodnieniu (tak ci się
                              wydaje ) ,ze
                              >
                              > twój brak poczucia humoru to tzw "oryginalne poczucie humoru" ,mamy ewidentną
                              > wyrwę we wszechstronnym ,doskonałym wykształceniu ??????

Co to "wyrwa"? To nie po polsku w tym kontekście stary. Studiowałam też
                              językoznawstwo :)
                              Z internetu nie będę się "podciągać" bo to tylko moje narzędzie pracy i
                              rozrywki. Nie mam czasu zajmować się internetem od strony edukacyjnej.
                              Zostawiam to tobie, doskonałemu informatykowi.]
                              >

Właśnie Atosmki. Chorobliwe poczucie posłannictwa dziejowego. Zauważyłam to od
                              samego początku.
                              >
                              • Gość: atomski Re: Jeszcze do krótkiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 20:35
                                czyli jednak nie dotarło ?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka