Gość: petrobaltic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:17 Powystrzelać darmozjadów!!!!!!!!! Człowiek uczciwie pracować nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdb Re: Napad pod Lipnem 06.10.05, 08:07 szosą jak zwykle nie jechaly zadne osoby trzecie ktore moglyby byc swiadkami zdarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
passa Re: Napad pod Lipnem 07.10.05, 12:13 sdb napisał: > szosą jak zwykle nie jechaly zadne osoby trzecie ktore moglyby byc swiadkami > zdarzenia a gdyby nawet jechały to co? Uwążasz, że Policja w Lipnie połaczyłaby wątki w logiczna całość-trop? Poczytaj moje posty o ich " sukcesach" w ściganiu przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
passa Re: Napad pod Lipnem 07.10.05, 12:05 proszę poczytajcie moje posty na forum gazety Pomorskiej-od miesięcy sa na stronach internetowych- Lipno! Takiego nieudacznictwa jakie prezentuje Policja i (...) w Lipnie szukać " ze świecą". Od czterech lat udowadniam Policji i Prokuratorowi( w mojej sprawie), że śledztwo przez nich prowadzone jest, albo nieprofesjonalnie albo(...). Do dziś nie wykryli sprawców ( W TRZECH POJAZDACH BUSZOWALI PO WIOSCE KILKA GODZIN) kradzieży mojego mienia. My- policjant prowadzący( ciekawe, że Go odsunięto...)i ja w 12 godzin po kradzieży wiedzieliśmy ile było aut w tym JEDNO B. CHARAKTERYSTYCZNE ZA 150 TYS-"LACZKI NA PÓŁ METRA" i jego Nr. Rej a także potwierdzenie przez Policję faktu kontroli tego auta w nocy o 2.30 ok. 1, 5 km od mojego zakładu!!! do dziś nie ma winnych- było ich co najmniej 6 ciuI Pół wioski zna ich nazwiska i koligacje z (...), niestety funkcjonariuszami organów ścigania!!! Odpowiedz Link Zgłoś