sqrtxyz 02.12.05, 19:52 Gdzie przebywacie urodzeni w Toruniu,czy tęsknicie za miastem swojej młodości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tibil Re: Sentyment do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:51 Mieszkałem 10 lat w centrum na Bydgoskim.Pamietam te małe górki na sankach w parku,spacery po ul.Bydgoskiej w Ogrodzie Zoologicznym,Stare miasto Pomnik Kopernika no i Baj Pomorski do którego chodziłem z rodzicami i przedszkolem .Te lata sie nie zapomina .Niestety moja rodzinka wywędrowała za Morze a ja razem z nimi.Bardzo mi brak kolegów z podwórka i tego spokojnego zakątka w parku koło Groty i łabędzi.Tu jest może bardziej bogato ale smutno i żyje sie prędko. Pozdrawiam Cały TORUŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwia Re: Sentyment do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:55 Zapraszamy! Toruń jest piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedowiarek Re: Sentyment do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:02 To za morzem jest też neostrada t.p? Odpowiedz Link Zgłoś
k.novoselic Re: Sentyment do Torunia 02.12.05, 22:06 wyprzedziłeś mnie z tym pytaniem Odpowiedz Link Zgłoś