Gość: t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:27 Rudy ma problemy z ptakiem, czy Rusko jest niedość atrakcyjny?:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bin laden Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:46 w Australii deptał ostatnio kangury,ale w Europie ich za wielu podobno nie ma. Wstrzemięzliwosc seksualna spowodowała u niego jakies problemy chyba natury psychologicznej.Stąd porada u seksuologa a co dalej to wiadomo...Zalecił mu piguły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barrio mozna juz zaczac gadac z CHRZANKIEM i BJARNE P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:38 bo chyba odbiora lotosowi warunkowa licencje wiec kontrakty tez niewazne juz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy 20.12.05, 17:31 porzuccie lepiej zlosliwosci- fakt jest taki ze oni mieli na niego kasiorke a my nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.petrus.com.pl 20.12.05, 19:40 Czemu, uważam że to całkiem zabawne a nie złośliwe :-) Nie podoba mi się natomiast pomysł z tym Antoniem - tylko nie on, błaaagam! Czy nasz klub musi wiecznie wychowywać wszystko co się da? Podobno mieli tu jeździć zawodnicy którzy "chcą", a on najwyraźniej nie chce. Ja też go nie chcę (nawet gdyby jednak chciał) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy 21.12.05, 10:56 Gość portalu: Aga napisał(a): > Czemu, uważam że to całkiem zabawne a nie złośliwe :-) sytuacja sponsoringu Crumpa moze byc zabawna- zgadzam sie. spojrz jednak na ponizsze komentarze forumowiczow- one juz nie sa zabawne ale zlosliwe i wulgarne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.petrus.com.pl 21.12.05, 15:37 Oj wiem, wiem. Nie zrozum mnie źle - bardzo lubię Crumpa, zawsze kibicowałam temu zawodnikowi w GP, u nas i gdzie sie da. Strasznie żałuję że odszedł ale nie myślę w związku z tym wysmiewać jego sponsorów i nie robię tego. Na niektórych kibiców to odejście podziałało jednak w sposób "twórczy inaczej" i takie są tego efekty, może mają żal? Miałam raczej na myśli to, że moją pierwszą reakcją na te teksty był uśmiech - nie odbieram ich jako wulgarne, raczej typowe dla panów ;) Jedank przyznaję, że na forum publicznym nie powinny się pojawiać wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin laden Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.torun.mm.pl 20.12.05, 19:48 ciekawe co bedzie miał napisane na kevlarze ? No chyba nie penis ?Może zamiast napisu będzie wielki szyld z wielkim pindolkiem ? Może też Crump od tej pory nabędzie miał stadionową ksywkę FIUT ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.tvk.torun.pl 20.12.05, 20:06 Jason bedzie trudnym przeciwnikiem dompokonania. Wyobrazcie sobie Crumpa ktory lyknal 10 tabletek przed meczem. Motor mu stanie deba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:09 cyt:"Dlatego teraz nie udzielamy informacji o tym, z kim rozmawiamy" Już nie musicie trzymać tego w tajemnicy.Możliwości sa tak ograniczone że szkoda gadać. Czytam ten artykuł i przecieram oczy ze zdumienia.Nie za późno na przebudzenie?.Bo może być bolesne..... Całym sercem jestem za Apatorem ( tak tak za Apatorem - ten klub zawsze bedzie Apatorem)ale szczęście kiedyś może nas opuścić.Wystarczy jedna poważniejsza kontuzja lidera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.tvk.torun.pl 20.12.05, 21:21 Od dzis Jason stawia wszystkim pały!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:39 czy wam się wydaje że facet nie mógł spać po nocach ,tylko myślał o Toruniu.Żużel dla nas jest sportem a dla żużlowców zawodem.Jeździł tu tylko i wyłącznie dla pieniędzy i nie można mu mieć za złe że poszedł tam gdzie większa kasiora.A poza tym należy pamietać że był najwartościowszym ( po Perze Jonnsonie) obcokrajowcem w drużynie.Chwała mu za to i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siegerdach Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: 80.51.243.* 21.12.05, 07:13 Zgadzam się z przedmówcą- najlepszy zawodnik w Apatorze od kilku dobrych sezonów. Szkoda tylko, że poszedł do Wrocławia, gdzie większość kibiców na niego gwizdała, jak się tylko pojawił na torze. No cóż, pieniądz nie śmierdzi. Natomiast komentarze typu "fiut", "stawianie pał" - są po prostu nie na miejscu, w szczególności do JC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.petrus.com.pl 21.12.05, 15:52 Cieszę się że ktoś jednak docenia Crumpa. Oczywiście że był wile wart i we Wrocławiu też o tym wiedzą, dlatego zobaczycie jak teraz będą go tam kochali. "Żartownisie" musza się wyszumieć, ale zapewne przejdzie im niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as KS TORUŃ PRAWIE JAK APATOR!!! IP: *.egb.pl 21.12.05, 09:50 Prawie drużyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemiks Re: KS TORUŃ PRAWIE JAK APATOR!!! IP: 158.75.130.* 21.12.05, 14:26 Kurcze co racja to racja, prawie jak druzyna... Co to bedą za zawodnicy, co za kolesie, jakaś beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLONISTA Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.chello.pl 22.12.05, 01:10 WŁAŚNIE!!!! JAK BĘDZIE REKLAMOWAŁ SWOJEGO SPONSORA? MOŻE BĘDZIE MIAŁ WĘDLINĘ NAMALOWANĄ NA KASKU? A MOŻE KUTASAWIELGASA BĘDZIE MIAŁ NA KIEROWNICY? CIEKAWE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIN LADEN Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:27 NIE SPONSORA TYLKO SPENISORA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic żużla Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: 134.146.212.* 22.12.05, 17:53 Może to i smieszne że 100% facet ma tego typu sponsora, ale prawda jest taka, że każdy grosz się liczy w sporcie, w którym "zarobki na czysto" elity światowej sa na poziomie naszych III-ligowych piłkarzy. Takie życie, więc trzymajmy się razem kibice żużla, bo w dużej mierze dzięki nam warto jeszcze jeździć kilkaset kilometrów na derby Pomorza, także aby zobaczyć J.C. Wesołych Świąt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elsio Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.253.121.70.cfl.res.rr.com 02.01.06, 05:55 Jezu blagam, zabroncie pisac Rzekanowi, ten mitoman nic sie nie zmienil, medialny czlowiek itp jak czytam, ze ktos pochodzi z kraju Hamleta w dziale sportowym to mi sie cos zaczyna nie zgadzac. Blagam Cie Pawelku zrob dobry uczynek i naucz sie pisac albo przestan w ogole. Wierna od poczatku X LO Odpowiedz Link Zgłoś