Dodaj do ulubionych

Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy d...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:27
Rudy ma problemy z ptakiem, czy Rusko jest niedość atrakcyjny?:P
Obserwuj wątek
    • Gość: bin laden Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:46
      w Australii deptał ostatnio kangury,ale w Europie ich za wielu podobno nie ma.
      Wstrzemięzliwosc seksualna spowodowała u niego jakies problemy chyba natury
      psychologicznej.Stąd porada u seksuologa a co dalej to wiadomo...Zalecił mu
      piguły
      • Gość: barrio mozna juz zaczac gadac z CHRZANKIEM i BJARNE P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:38
        bo chyba odbiora lotosowi warunkowa licencje wiec kontrakty tez niewazne juz!!!
      • sdb Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy 20.12.05, 17:31
        porzuccie lepiej zlosliwosci- fakt jest taki ze oni mieli na niego kasiorke a
        my nie :(
        • Gość: Aga Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.petrus.com.pl 20.12.05, 19:40
          Czemu, uważam że to całkiem zabawne a nie złośliwe :-)
          Nie podoba mi się natomiast pomysł z tym Antoniem - tylko nie on, błaaagam! Czy
          nasz klub musi wiecznie wychowywać wszystko co się da? Podobno mieli tu jeździć
          zawodnicy którzy "chcą", a on najwyraźniej nie chce. Ja też go nie chcę (nawet
          gdyby jednak chciał) ;-)

• sdb Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy 21.12.05, 10:56
            Gość portalu: Aga napisał(a):

> Czemu, uważam że to całkiem zabawne a nie złośliwe :-)

sytuacja sponsoringu Crumpa moze byc zabawna- zgadzam sie. spojrz jednak na
            ponizsze komentarze forumowiczow- one juz nie sa zabawne ale zlosliwe i wulgarne
            • Gość: Aga Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.petrus.com.pl 21.12.05, 15:37
              Oj wiem, wiem. Nie zrozum mnie źle - bardzo lubię Crumpa, zawsze kibicowałam
              temu zawodnikowi w GP, u nas i gdzie sie da. Strasznie żałuję że odszedł ale nie
              myślę w związku z tym wysmiewać jego sponsorów i nie robię tego. Na niektórych
              kibiców to odejście podziałało jednak w sposób "twórczy inaczej" i takie są tego
              efekty, może mają żal?
              Miałam raczej na myśli to, że moją pierwszą reakcją na te teksty był uśmiech -
              nie odbieram ich jako wulgarne, raczej typowe dla panów ;) Jedank przyznaję, że
              na forum publicznym nie powinny się pojawiać wcale.
    • Gość: bin laden Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.torun.mm.pl 20.12.05, 19:48
      ciekawe co bedzie miał napisane na kevlarze ? No chyba nie penis ?Może zamiast
      napisu będzie wielki szyld z wielkim pindolkiem ?
      Może też Crump od tej pory nabędzie miał stadionową ksywkę FIUT ?
    • Gość: ja Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.tvk.torun.pl 20.12.05, 20:06
      Jason bedzie trudnym przeciwnikiem dompokonania. Wyobrazcie sobie Crumpa ktory
      lyknal 10 tabletek przed meczem. Motor mu stanie deba
    • Gość: ziggy Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:09
      cyt:"Dlatego teraz nie udzielamy informacji o tym, z kim rozmawiamy"
      Już nie musicie trzymać tego w tajemnicy.Możliwości sa tak ograniczone że szkoda
      gadać.
      Czytam ten artykuł i przecieram oczy ze zdumienia.Nie za późno na
      przebudzenie?.Bo może być bolesne.....
      Całym sercem jestem za Apatorem ( tak tak za Apatorem - ten klub zawsze bedzie
      Apatorem)ale szczęście kiedyś może nas opuścić.Wystarczy jedna poważniejsza
      kontuzja lidera.
    • Gość: elvis Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.tvk.torun.pl 20.12.05, 21:21
      Od dzis Jason stawia wszystkim pały!!!!!
    • Gość: ziggy Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:39
      czy wam się wydaje że facet nie mógł spać po nocach ,tylko myślał o
      Toruniu.Żużel dla nas jest sportem a dla żużlowców zawodem.Jeździł tu tylko i
      wyłącznie dla pieniędzy i nie można mu mieć za złe że poszedł tam gdzie większa
      kasiora.A poza tym należy pamietać że był najwartościowszym ( po Perze
      Jonnsonie) obcokrajowcem w drużynie.Chwała mu za to i basta.
      • Gość: siegerdach Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: 80.51.243.* 21.12.05, 07:13
        Zgadzam się z przedmówcą- najlepszy zawodnik w Apatorze od kilku dobrych
        sezonów. Szkoda tylko, że poszedł do Wrocławia, gdzie większość kibiców na
        niego gwizdała, jak się tylko pojawił na torze. No cóż, pieniądz nie śmierdzi.
        Natomiast komentarze typu "fiut", "stawianie pał" - są po prostu nie na
        miejscu, w szczególności do JC.
        • Gość: Aga Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.petrus.com.pl 21.12.05, 15:52
          Cieszę się że ktoś jednak docenia Crumpa. Oczywiście że był wile wart i we
          Wrocławiu też o tym wiedzą, dlatego zobaczycie jak teraz będą go tam kochali.

"Żartownisie" musza się wyszumieć, ale zapewne przejdzie im niedługo.
    • Gość: as KS TORUŃ PRAWIE JAK APATOR!!! IP: *.egb.pl 21.12.05, 09:50
      Prawie drużyna
      • Gość: Przemiks Re: KS TORUŃ PRAWIE JAK APATOR!!! IP: 158.75.130.* 21.12.05, 14:26
        Kurcze co racja to racja, prawie jak druzyna... Co to bedą za zawodnicy, co za
        kolesie, jakaś beznadzieja
    • Gość: POLONISTA Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.chello.pl 22.12.05, 01:10
      WŁAŚNIE!!!!
      JAK BĘDZIE REKLAMOWAŁ SWOJEGO SPONSORA?
      MOŻE BĘDZIE MIAŁ WĘDLINĘ NAMALOWANĄ NA KASKU?
      A MOŻE KUTASAWIELGASA BĘDZIE MIAŁ NA KIEROWNICY?
      CIEKAWE!!!!
      • Gość: BIN LADEN Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:27
        NIE SPONSORA TYLKO SPENISORA
    • Gość: kibic żużla Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: 134.146.212.* 22.12.05, 17:53
      Może to i smieszne że 100% facet ma tego typu sponsora, ale prawda jest taka,
      że każdy grosz się liczy w sporcie, w którym "zarobki na czysto" elity
      światowej sa na poziomie naszych III-ligowych piłkarzy. Takie życie, więc
      trzymajmy się razem kibice żużla, bo w dużej mierze dzięki nam warto jeszcze
      jeździć kilkaset kilometrów na derby Pomorza, także aby zobaczyć J.C. Wesołych
      Świąt !!!
    • Gość: Elsio Re: Jason Crump, preparaty na potencję i dylematy IP: *.253.121.70.cfl.res.rr.com 02.01.06, 05:55
      Jezu blagam, zabroncie pisac Rzekanowi, ten mitoman nic sie nie zmienil,
      medialny czlowiek itp jak czytam, ze ktos pochodzi z kraju Hamleta w dziale
      sportowym to mi sie cos zaczyna nie zgadzac. Blagam Cie Pawelku zrob dobry
      uczynek i naucz sie pisac albo przestan w ogole.
      Wierna od poczatku X LO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka