Dodaj do ulubionych

KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA

IP: *.law.uni.torun.pl 04.01.06, 13:44
?
Obserwuj wątek
    • Gość: pole Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 14:37
      Reporterzy z GW to jego główni zwolennicy wystarczy poczytać troche tą gazetkę
    • Gość: a Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.torun.mm.pl 04.01.06, 14:41
      zalezy kogo wystawia inni. bo jak bedzie do wyboru zaleski achramowicz i wyrowinski to ja na zaleskiego.
      • Gość: el ja ja bede IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 14:51
        i wcale nie pracuje w gw

zreszta on nie ma zlej prasy
        on nie moze miec zlej prasy
    • Gość: pole Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 14:54
      No pewnie że nie ma złej prasy wszystko co robi robi pod publiczke dużo
      kwiatków zero konkretów
      • Gość: tomas Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:58
        Na niego glosuja glownie ludzie z czerwonych ukladow, albo tacy co dali sie
        omamic propaganda w stylu gierka, Wiadukt byl robiony o rok dluzej, za to tow.
        szmak postawil ludowi filutka!!!
        • Gość: kazik Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 15:01
          czlowieku ty jeszcze zyjesz widuktem?!?!?!?!
          to bylo jakies 100 kilometrow nowych i wyremontowanych drog temu
    • Gość: kielbas Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.torun.mm.pl 04.01.06, 16:31
      ty tomas bylbys zadowolony tylko w jednej sytuacji-gdybys to ty zostal prezydentem.
      wymien co ci sie nie podoba w prezydenturze zaleskiego ale jakies konkrety a nie "bo jest czerwony" "bo ma zone" "bo jest lysy" "bo ma zeza" "bo jest wyzszy ode mnie"
      mysle ze zrobil wiecej niz inni przed nim
      • Gość: tomas Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 17:10
        Tak a co konkretnie, bo wszystko co sobie przypisuje to efekt dzialan
        poprzednikow. A na przyklad kupienie starej budy po spomaszu w celu wspomozenia
        kolegi z ordynackiej podchodzi pod prokuratora, mam nadzieje ze zaleski i
        przybysz za to bekna!!!
        • Gość: kazik Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 23:37
          ty tu wyrokow koleszko nie feruj budynejk po spomaszu to bylo dzialanie ktore
          pozwolilo w koncu po pierwsze skupic wszystkie biura w 3 a nie 14 miejscach po
          drugie znacznie obizyc koszty funkcjonowania ze wzgledu na koniec z wynajmem
          lokali od osob trzecich i po trzecie od niejakiego spomaszu naleznosc i tak bylo
          by strasznie ciezko wyegzekwowac bo byl on dluznikiem przyp. a tu nie wydajac
          zadnej zlotowki wzielo sie gmach w rozliczenie
    • Gość: dd Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 19:16
      Przez całe cztery lata nie zrobil nic żeby ściągnąć nowych inwestorów do miasta
      to są konkrety tereny na których mogłoby coś powstać nie mają planów
      zagospodarowania pole do popisu dla redaktorów bardzo proste pytanie do zadania
      Ilu nowych inwestorów ściągnął pan do miasta ale wiadomo nikt takiego pytania
      nie zada bo można się narazić Brakuje miejsca pod budownictwo mieszkaniowe
      czemu nie ma jeszcze planu zagospodarowania dla terenów JAR-u. Odpowiedź jest
      prosta po co się spieszyć tak przynajmniej mieszkań nowych jest mało ale za to
      sa drogie i wszyscy sa szcześliwi
      • Gość: dziecinada Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:46
        ściągnął pieska z rysunku "Przekroju " i postawił mu pomniczek .Trąbiły o tym z
        zachwytem wszystkie media.
    • Gość: jaca Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:15
      Kazdy z was widzial pewnie taki film Mis, otoz zaleski to jest taki prezes
      naszego klubu tylko w ze nowych czasach!!!
    • Gość: Ja też!!! Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:36
      Ja też będę na niego głosował!
      Bo za jego kadencji w Toruniu się DZIEJE. Za jego prezydentury w Toruniu
      zrobiono więcej, niż za wszystkich poprzednich prezydentów razem wziętych.
      Wyremontowane drogi, przygotowane inwestycje - wraz z finansowaniem (!!!) -
      centrum sztuki współczesnej, most, etc., promocja miasta w końcu nie kuleje, aż
      miło się przejść starówką (iluminacja, kwiaty). I dokonuje tego prezydent bez
      własnego zaplecza politycznego w Radzie Miasta!
    • Gość: ja Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 21:44
      Zaleski bo ..... nie ma alternatywy
    • Gość: człek wszyscy normalnie myślący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:09
      bedą głosować na naszego Michała
    • Gość: błotnik Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:00
      Forumowicze pozdrawiają redaktorów wyborczej którzy mają wielki ubaw jak nas
      czytają :]
    • Gość: janusz Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:02
      Zalewski swój człowiek. Siedzi cicho jak my działamy. Dlatego go lubie.
      • Gość: smycz Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:43
        piesek filuś .
    • Gość: Pol Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: 158.75.8.* 05.01.06, 14:45
      Nad wyraz wielu klakierów ma Zaleski. W tym redaktorów! Dlaczego? Jak nie
      wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Zlikwidował Gazetę Miejską, a że
      urząd musi dawać różne ogłoszenia i do tego wiele za duże pieniądze, to teraz
      daje ogłoszenia gazetom, które o nim przychylnie piszą. Pytam, która gazeta
      zrezygnuje z największego i do tego stałego klienta? Chyba że zależy jej na
      bankructwie. I tak Zeleski redaktorów ma w kieszeni. Nikt z dziennikarzy nie
      podskoczy, a jak spróbuje, to wywalą go z roboty naczelni redaktorzy. Proste! Do
      tego znajoma jego telewizja kablowa, która pieje peany na jego cześć. Zrobi
      wszystko, żeby przypodobac się publice: i z biskupem wystąpi i z lewicą, gdy
      trzeba było. I tak notowania mu rosną. Wystarczy trochę ludziom zrobić wodę z
      mózgu. Kto ma media, ma władzę! Już nikt nie pamięta tego hasła??? Cały biznez
      (stanowiska pracy) omija Toruń szerokim łukiem. Odcina tylko kupony od
      inwestycji, które zaplanowała dawna rada miejska. Jest tak dobrze... że gorzej
      już być nie może!
      • Gość: b3ut Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.torun.mm.pl 07.01.06, 16:07
        >Cały biznez (stanowiska pracy) omija Toruń szerokim łukiem

w końcu biznez (stanowiska pracy) is biznez (stanowiska pracy)
    • Gość: arek Ja też będę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:48
      Ja też będę.
      Tylko niech wywali Szmaka.
      • Gość: el ja Re: Ja też będę. IP: *.tvk.torun.pl 05.01.06, 16:33
        to ze szmakiem to sluszna uwaga
    • Gość: henry Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:46
      Temu panu juz dziekujemy...
    • 1717ww Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA 07.01.06, 10:28
      Tylko mgr Całbecki
      • Gość: zas Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.tvk.torun.pl 07.01.06, 15:25
        napewno nie pracownicy MZk
    • Gość: paaa Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:20
      Na pewno pan Achramowicz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka