Gość: ??? IP: *.law.uni.torun.pl 04.01.06, 13:44 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pole Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 14:37 Reporterzy z GW to jego główni zwolennicy wystarczy poczytać troche tą gazetkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.torun.mm.pl 04.01.06, 14:41 zalezy kogo wystawia inni. bo jak bedzie do wyboru zaleski achramowicz i wyrowinski to ja na zaleskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el ja ja bede IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 14:51 i wcale nie pracuje w gw zreszta on nie ma zlej prasy on nie moze miec zlej prasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pole Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 14:54 No pewnie że nie ma złej prasy wszystko co robi robi pod publiczke dużo kwiatków zero konkretów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:58 Na niego glosuja glownie ludzie z czerwonych ukladow, albo tacy co dali sie omamic propaganda w stylu gierka, Wiadukt byl robiony o rok dluzej, za to tow. szmak postawil ludowi filutka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 15:01 czlowieku ty jeszcze zyjesz widuktem?!?!?!?! to bylo jakies 100 kilometrow nowych i wyremontowanych drog temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbas Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.torun.mm.pl 04.01.06, 16:31 ty tomas bylbys zadowolony tylko w jednej sytuacji-gdybys to ty zostal prezydentem. wymien co ci sie nie podoba w prezydenturze zaleskiego ale jakies konkrety a nie "bo jest czerwony" "bo ma zone" "bo jest lysy" "bo ma zeza" "bo jest wyzszy ode mnie" mysle ze zrobil wiecej niz inni przed nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 17:10 Tak a co konkretnie, bo wszystko co sobie przypisuje to efekt dzialan poprzednikow. A na przyklad kupienie starej budy po spomaszu w celu wspomozenia kolegi z ordynackiej podchodzi pod prokuratora, mam nadzieje ze zaleski i przybysz za to bekna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 23:37 ty tu wyrokow koleszko nie feruj budynejk po spomaszu to bylo dzialanie ktore pozwolilo w koncu po pierwsze skupic wszystkie biura w 3 a nie 14 miejscach po drugie znacznie obizyc koszty funkcjonowania ze wzgledu na koniec z wynajmem lokali od osob trzecich i po trzecie od niejakiego spomaszu naleznosc i tak bylo by strasznie ciezko wyegzekwowac bo byl on dluznikiem przyp. a tu nie wydajac zadnej zlotowki wzielo sie gmach w rozliczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 19:16 Przez całe cztery lata nie zrobil nic żeby ściągnąć nowych inwestorów do miasta to są konkrety tereny na których mogłoby coś powstać nie mają planów zagospodarowania pole do popisu dla redaktorów bardzo proste pytanie do zadania Ilu nowych inwestorów ściągnął pan do miasta ale wiadomo nikt takiego pytania nie zada bo można się narazić Brakuje miejsca pod budownictwo mieszkaniowe czemu nie ma jeszcze planu zagospodarowania dla terenów JAR-u. Odpowiedź jest prosta po co się spieszyć tak przynajmniej mieszkań nowych jest mało ale za to sa drogie i wszyscy sa szcześliwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecinada Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:46 ściągnął pieska z rysunku "Przekroju " i postawił mu pomniczek .Trąbiły o tym z zachwytem wszystkie media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:15 Kazdy z was widzial pewnie taki film Mis, otoz zaleski to jest taki prezes naszego klubu tylko w ze nowych czasach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja też!!! Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:36 Ja też będę na niego głosował! Bo za jego kadencji w Toruniu się DZIEJE. Za jego prezydentury w Toruniu zrobiono więcej, niż za wszystkich poprzednich prezydentów razem wziętych. Wyremontowane drogi, przygotowane inwestycje - wraz z finansowaniem (!!!) - centrum sztuki współczesnej, most, etc., promocja miasta w końcu nie kuleje, aż miło się przejść starówką (iluminacja, kwiaty). I dokonuje tego prezydent bez własnego zaplecza politycznego w Radzie Miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.tvk.torun.pl 04.01.06, 21:44 Zaleski bo ..... nie ma alternatywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człek wszyscy normalnie myślący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:09 bedą głosować na naszego Michała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błotnik Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:00 Forumowicze pozdrawiają redaktorów wyborczej którzy mają wielki ubaw jak nas czytają :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:02 Zalewski swój człowiek. Siedzi cicho jak my działamy. Dlatego go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smycz Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:43 piesek filuś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: 158.75.8.* 05.01.06, 14:45 Nad wyraz wielu klakierów ma Zaleski. W tym redaktorów! Dlaczego? Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Zlikwidował Gazetę Miejską, a że urząd musi dawać różne ogłoszenia i do tego wiele za duże pieniądze, to teraz daje ogłoszenia gazetom, które o nim przychylnie piszą. Pytam, która gazeta zrezygnuje z największego i do tego stałego klienta? Chyba że zależy jej na bankructwie. I tak Zeleski redaktorów ma w kieszeni. Nikt z dziennikarzy nie podskoczy, a jak spróbuje, to wywalą go z roboty naczelni redaktorzy. Proste! Do tego znajoma jego telewizja kablowa, która pieje peany na jego cześć. Zrobi wszystko, żeby przypodobac się publice: i z biskupem wystąpi i z lewicą, gdy trzeba było. I tak notowania mu rosną. Wystarczy trochę ludziom zrobić wodę z mózgu. Kto ma media, ma władzę! Już nikt nie pamięta tego hasła??? Cały biznez (stanowiska pracy) omija Toruń szerokim łukiem. Odcina tylko kupony od inwestycji, które zaplanowała dawna rada miejska. Jest tak dobrze... że gorzej już być nie może! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.torun.mm.pl 07.01.06, 16:07 >Cały biznez (stanowiska pracy) omija Toruń szerokim łukiem w końcu biznez (stanowiska pracy) is biznez (stanowiska pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Ja też będę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:48 Ja też będę. Tylko niech wywali Szmaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el ja Re: Ja też będę. IP: *.tvk.torun.pl 05.01.06, 16:33 to ze szmakiem to sluszna uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:46 Temu panu juz dziekujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zas Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.tvk.torun.pl 07.01.06, 15:25 napewno nie pracownicy MZk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paaa Re: KTO BĘDZIE GŁOSOWAŁ NA ZALESIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:20 Na pewno pan Achramowicz. Odpowiedz Link Zgłoś