na_tan 06.11.02, 09:07 -4 na termometrze, w domu cieplutko, kawa i ciely rogalik z dzemem.... ach jak przyjemnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atomski Re: samopoczucie.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 20:49 to samo ,tylko zamiast rogalika pifko z sokiem malinowym .super rozpycha brzuszysko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: samopoczucie.... IP: proxy / *.torun.mm.pl 06.11.02, 22:50 a ja zalatany, zapracowany, nawet drinka nie chce mi się wypić - po cholere tak tyram! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: samopoczucie.... IP: proxy / *.torun.mm.pl 07.11.02, 07:48 skks napisał: > Dla przyjemności:)) Tak naprawde nie mam co narzekać mam robote "falową" akurat teraz max ale później wręcz "O" ( jesli nie liczyc wypady do pracy bardziej by ludzi spotkac niz pracować) - i jeszcze ja lubie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
na_tan Re: samopoczucie.... 07.11.02, 09:02 a dzisiaj powtorka z mala zmiana (rogalik na kanapke)... Free Cell na czas (daje sobie 1 minutke) i .... DO ROBOTY!!!! :))) A jak wy sie rozkrecacie? Atomski ten brzuch to myslisz,ze bardziej jest od piffka czy soczku? Czy koniecznie razem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: samopoczucie.... IP: proxy / *.torun.mm.pl 07.11.02, 09:19 na_tan napisał: Atomski ten brzuch to myslisz,ze bardziej jest od > piffka czy soczku? U Atomskiego nie wiem ale u mnie lista zdecydowanie dłuższa, np. kiełbski z rożna, kurczaki KFC, Pizza, makarony, sernik z sokiem wisniowym (Ducha- herbaciarnia), fanty, lodów!! eeee szkoda czasu wszyskiego - hurtem plus Whyski na pobudzenie apetytu! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: samopoczucie.... IP: 217.97.134.* 07.11.02, 09:29 Gość portalu: krotki napisał(a): > U Atomskiego nie wiem ale u mnie lista zdecydowanie dłuższa, np. kiełbski z > rożna, kurczaki KFC, Pizza, makarony, sernik z sokiem wisniowym (Ducha- > herbaciarnia), fanty, lodów!! eeee szkoda czasu wszyskiego - hurtem plus Whyski > > na pobudzenie apetytu! > > Pozdrawiam ...i jak zwykle, przed podaniem wymieszac wszystko w wiadrze?... ;P pozdr. W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: samopoczucie.... IP: proxy / *.torun.mm.pl 07.11.02, 10:43 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > ...i jak zwykle, przed podaniem wymieszac wszystko w wiadrze?... nie trzeba samo się później wymiesza!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś