kornelia777 23.02.06, 11:18 Witam serdecznie, Mam problem...ide dzisiaj na kolacje do przyszlych tesciow i chce zabrac na deser najlepsze paczki...GDZIE takie moge dostac w Toruniu ??Help!!!POzdrawiam. KORNELIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_weirdo Re: gdzie pączki w Toruniu? 23.02.06, 11:23 Może Sowa w Galerii Copernicus lub Geancie? Odpowiedz Link Zgłoś
nautile Bartkowscy albo Lenkiewicz. Najlepsze. 23.02.06, 11:27 Bartkowscy albo Lenkiewicz. Najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
balumbyd Re: Bartkowscy albo Lenkiewicz. Najlepsze. 23.02.06, 11:32 Najlepsze według mnie ma Sowa - świadczy zresztą o tym ekspansja tej bydgoskiej firmy w regionie. Co roku nowe cukiernie w całym regionie. A klienci głosuja nogami i portfelami za Sową. Odpowiedz Link Zgłoś
nautile Re: Bartkowscy albo Lenkiewicz. Najlepsze. 23.02.06, 11:34 Jadlem Sowę i takie sobie. Przereklamowane. A Lenkiewicz istnieje na rynku juz chyba z 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
balumbyd Sowa, Sowa 23.02.06, 11:37 To jest twoje subiektywne zdanie. To klienci wiedzą najlepiej i to dziekie zaspokajaniu ich potrzeb smakowych Sowa tak ekspansywnie rozwija się w regionie. Sowa jest przykładem bydgoskiej zaradności, gospodarności i sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Bartkowscy albo Lenkiewicz. Najlepsze. 23.02.06, 11:43 > A Lenkiewicz istnieje na rynku juz chyba z 50 lat. Ale pączki chyba ma świeże... ;) Chyba kornelia777 będzie musiała zrobić test. Naje się pączków i już kolacji nie da rady zjeść, za to deser będzie najlepszy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Bartkowscy albo Lenkiewicz. Najlepsze. 23.02.06, 13:50 nautile napisał: > Jadlem Sowę i takie sobie. Przereklamowane. > A Lenkiewicz istnieje na rynku juz chyba z 50 lat. no sowa istnieje 2x tyle.. ale urok mają mniejsze piekarnie, choc co do slodkosci są zazwyczaj słabsze, czesto lepsi są jednak w wypiekach chleba i buleczek (mniej tych wszystkich formuł, utrwalaczy, konserwantow etc) nop tyle ze sowa pieczywa nie piecze.. same slodkosci! :) ja juz mam dzis na koncie 3, od sowy wlasnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Bartkowscy albo Lenkiewicz. Najlepsze. 23.02.06, 13:48 Odpowiadasz na : balumbyd napisała: > Najlepsze według mnie ma Sowa - świadczy zresztą o tym ekspansja tej bydgoskiej > > firmy w regionie. Co roku nowe cukiernie w całym regionie. A klienci głosuja > nogami i portfelami za Sową. nie tylkow regionie, w calej poslce, w poznaniu ale rowniez w berlinie, rowniez w londynie... Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia777 Re: gdzie pączki w Toruniu? 23.02.06, 11:48 Co do Sowy to znam...przereklamowane i poperfumowane.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2228 Re: gdzie pączki w Toruniu? 23.02.06, 11:53 popieram torunskie produkty, swieze i robione na miejscu, dobre od pokojskiego ale najlepsze od lenkiewicza (a co do ekspancji to lenkiewicz ma chyba juz 8 albo 9 cukierni) Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia777 Re: gdzie pączki w Toruniu? 23.02.06, 11:58 Jest az tyle Cukiernii Lenkiewicz ????WOW Kasiu masz racje produkty torunskie sa najlepsze!!! Lece po pracy do Lenkiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: gdzie pączki w Toruniu? 23.02.06, 11:53 hmmmm czy w tv betonie coś o tym będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nautile Re: gdzie pączki w Toruniu? 23.02.06, 12:00 Jak bedzie to tylko o Sowie :-) Gdzieżby tam o Torunu i dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Sowa najlepsze pączki 23.02.06, 12:15 Tylko Sowa - najlepsze ciasto i pączki,torty i w ogole najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia777 Re: Sowa najlepsze pączki 23.02.06, 12:18 co za fan... jednak nie przekonales mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Sowa najlepsze pączki 23.02.06, 12:20 > co za fan... jednak nie przekonales mnie:) Poczekaj jeszcze chwilę, może ktoś cię przekona, że jednak wolisz pączki od Sowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: Sowa najlepsze pączki 23.02.06, 12:21 Twoja strata :D Ja dziś będe wcinał pączki Sowy :P Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: gdzie pączki w Toruniu? 23.02.06, 13:52 kornelia777 napisała: > Co do Sowy to znam...przereklamowane i poperfumowane.... aha,bno to powiedz po prostu ze chodzi ci o tansze pączki :D Odpowiedz Link Zgłoś
lex62 Re: gdzie pączki w Toruniu? 23.02.06, 12:56 Zyska na św Katarzyny oczywiście.Sowy nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: gdzie pączki w Toruniu? 23.02.06, 13:54 lex62 napisał: > Zyska na św Katarzyny oczywiście.Sowy nie polecam. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
agaban12 Re: gdzie pączki w Toruniu? 23.02.06, 13:11 Na ul. Łaziennej w "Świecie drożdżówek" - pychota. Odpowiedz Link Zgłoś
booster Re: gdzie pączki w Toruniu? 23.02.06, 14:51 Jak dla mnie Sowa ma super ciasta i torty, pączki raczej przciętne Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenaaa1 Re: gdzie pączki w Toruniu? 23.02.06, 15:05 NAJLEPSZE PĄCZKI SĄ POD ARKADAMI W SOWIE!! :D Odpowiedz Link Zgłoś