13.03.06, 11:00
Przy Copernicusie ruszyła budowa H&M!
Obserwuj wątek
    • qq1110 po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regionie 13.03.06, 11:03
      Tak, wiem, caly Copernicus ma zostac rozbudowany.
      A Apator wyniesie sie na skarj miasta, tereny dajac im własnie pod rozbudowę. I
      dobrze. Poniewaz aby byl najwieszym cetrum w regionie, brakowalo nmu kilkunastu
      metrów (ma cos ok. 35.000), to po rozbudowie Copernicus bedzie najwiekszy w
      regionie, co nie ktorych ucieszy. :-)
      • ursua Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 11:21
        > Tak, wiem, caly Copernicus ma zostac rozbudowany.

a skad to wiesz? jaka jest wartosc takiej informacji? bo rownie dobrze moge powiedziec ze wiem ze w toruniu ma powstac stadion pilkarski dla 95 tys kibicow i ma tu sie przeniesc real madryt bo wykupilo go biuro doradztwa real ;)
        • qq1110 Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 11:23
          Ale o rozbudowie juz poisano - tu na forum jst kilka watkow.
          Oczywiscie moze sie nie udac (jak wszystko w zyciu), jesli o to ci chodzi.
          • ursua Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 11:27
            > Ale o rozbudowie juz poisano - tu na forum jst kilka watkow.

eee ze pisano na forum to pewna informacja ze rozbuduja?;)
            na forum pisano juz rozne rzeczy...
          • komandos14 Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 19:49
            Życze Wam abyście wreszcie znależli jakiegos inwestora co wam wybuduje taką
            wielką galerię, że nawet zakasuje wszystkie inne w Polsce. Tylko co z tego
            wynika, totalnie nic!
      • tytt Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 14:50
        LOL jakies pol roku gwoli prawdy,na przelomie poltora roku bedzie trzeci (po
        astorii i focusie)

zwala jak mozna w ogole tak na to patrzec :D copernicus to zwykly blaszak,
        nedzny tyle ze pokolorowany, jeden z setek centrow handlowych, kopia galerii
        pomorslkiej, poczawszy od wystroju, poprzez aranzacje wnetrz na sklepach
        skonczywszy..
        • campenile Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 14:54
          Własnie qq zapomniała o focusie w Bydgoszczy.
          • mavellis Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 14:54
            Nie jest brzydki, wyglada porzadnie. Co maja go z marmuru robic?
            No i 100 sklepow na pewno sie przyda.
        • gusiaczek291 Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 20.03.06, 19:58
          a nie zauważyłeś,że te konstrukcje to standard,a nie kto kogo kopiuje,a ile
          jest takich hal,jak ta,która zawaliła sie w Katowicach?

• muvon200 Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 15:39
      co się czepiasz. Kino jak kino, rzeczywiście zwykłe pudełko ale w środku
      całkiem ładnie
    • muvon200 Re: H&M 13.03.06, 15:41
      No cóż fajnie bo zawsze to miło iść do markowego sklepu. Powiedzcie tylko jak
      się to ma do napaści na Bydgoszcz za budowę marketów, że niby za dużo czy
      coś ? :))
      • nautile zawsze to miło iść do markowego sklepu. 13.03.06, 15:44
        muvon200 napisał:
        > No cóż fajnie bo zawsze to miło iść do markowego sklepu.

No wlasnie.

> jak się to ma do napaści na Bydgoszcz za budowę marketów, że niby za dużo czy
        > coś ? :))

Kto ci tu napada?
        • muvon200 Re: zawsze to miło iść do markowego sklepu. 13.03.06, 16:16
          nie chce mi się i nie mam możliwości wygrzebywać dziesiątek adresów do wątków.
          Proponuję Ci poczytanie wątków o Astorii, Focus Parku, Lider pr.. itd. Poczytaj
          a sam się domyślisz
          • serducho18 Re: zawsze to miło iść do markowego sklepu. 13.03.06, 19:00
            Narazie nic nie słychać o rozbudowie Copernicusa...a szkoda bo przydały by się
            jakieś fajne,inne niż są już sklepy w Toruniu!!! A co do H&M to ma powstać w
            Bydgoszczy pod koniec (chyba) kwietnia, więc jak ktoś jest zainteresowany to
            jedynie podróż do tego miasta...:)
            • turbojet Re: zawsze to miło iść do markowego sklepu. 14.03.06, 09:54
              Może nic nie słychać, ale juz widać bo teren pod małą rozbudowę dla sklepu H&M
              był już wczoraj ogrodzony, przy drugium wejściu.

Co do dużej rozbudowy było to faktycznie dementowane na łamach wyborczej przez
              prezesa apatora, choć pisali też wcześniej w pomorskiej, że przedstawiciele TK
              Development już teren apatora mieli oglądać pod kątem ewentualnej rozbudowy.
    • joaz Re: H&M 14.03.06, 11:44
      jakie 2 tygodnie temu w dodatku praca do GW było ogłoszenie H&m o poszukiwaniu
      pracowników do nowego sklepu w Toruniu - pisano, że praca od jesieni.
      j
      • serducho18 Re: H&M 14.03.06, 18:22
        Z tego co czytam to wynika, że jednak są jakieś plany odnośnie powstania H&M w
        Toruniu przy Copernicusie...:)hehe czyli nie bedziemy gorsi od
        Bydgoszczy...:D!!! ale wreście bedą jakieś inne sklepy niż do tej pory
        powstały...Toruń potrzebuje nowości!
        • jo_na1 Re: H&M 14.03.06, 19:39
          To faktycznie nie jest jeszcze jakaś duza rozbudowa, ale to fakt - H&M w
          Toruniu już sie buduje! (teren budowy został juz ogrodzony). Moze troche przytrą
          nosa i ceny Reserved!
          • serducho18 Re: H&M 15.03.06, 08:52
            To dobra wiadomość z ta rozbudową i powstaniem H&M!!!! Nareście bedzie cos
            nowego...! Zgadzam sie z Tobą jo_na1 z tymi cenami w Reserved troszke czasem
            przesadzają...:)a czy wie ktoś kiedy ma powstać H&M?
            • jo_na1 Re: H&M 15.03.06, 09:00
              Podobno jesienią - ktoś juz napisał na forum
              • monikaj1 Re: H&M 15.03.06, 11:28
                Czy ktoś może posiada tę gazetę z ogłoszeniem i mógłby podać dane adresowe?
                • jovanka6 Re: H&M 15.03.06, 13:28
                  cześć, ja tez sie ciesze, ze bedzie u nas H&M, bo tak odwiedzałam te sklepy w
                  Wawie lub Poznaniu,ogromny wybór ciuchów i nie tylko, dla kobitek(też
                  ciężarówek), facetów i dzieci, ale z tymi cenami dziewczyny to nie jest tak
                  kolorowo...moim zdaniem to podobnie jak w Rezerwie :(
                  • jo_na1 Re: H&M 15.03.06, 13:49
                    Trochę to niestety prawda, tez byłam w H&M w W-wie, Poznaniu itd. ceny nowych
                    kolekcji często są porażające, ale co tam - są przecież wyprzedaże!
                • dosia74 Re: H&M: ogloszenie na stronie H&M 15.03.06, 20:08
                  Na stronie H&M jest ogloszenie - szukaja ludzi do pracy w Toruniu.
                  www.hm.com/corporate/do?action=workathmviewhomePowodzenią!
                  • serducho18 Re: H&M 16.03.06, 20:50
                    Naprawde fajnie z H&M ze bedzie u nas...a co do cen to jest z tym roznie, jak
                    sie trafi na fajna promocje to faktycznie mozna dobrze kupic...:)to teraz
                    czekamy tylko do jesieni az wybuduja:)
                    • serducho18 Re: H&M 16.03.06, 21:02
                      jeszcze jedno pytanie...wie ktos jakie dokumenty trzeba im przesłać jak
                      chciałabym ubiegac sie o stanowisko sprzedawcy???
                      • k.see do serducho18 16.03.06, 22:21
                        cv'ka i list motywacyjny.ja zlozylem papiery do bydgoskiego "haiemu".walnij w
                        liscie cos w stylu ze cieszysz sie z powstania tego sklepu w Twoim mieście i
                        takie tam.Pozdrawiam i powodzenia.
                        • campenile Re: do serducho18 16.03.06, 22:24
                          k.see napisał:

> walnij w
                          > liscie cos w stylu ze cieszysz sie z powstania tego sklepu w Twoim mieście i
                          > takie tam.

albo gdyby nie powstał to moje zycie straciłoby sens.
                          • k.see Re: do serducho18 16.03.06, 22:32
                            campenile napisał:

> albo gdyby nie powstał to moje zycie straciłoby sens.

:-) Taaaa... i że potnę się plastikowym zestawem sztućców kuchennych.
                            • serducho18 Re: H&M 17.03.06, 08:22
                              A dali Ci juz znać wsprawie pracy?bo z tego co mi wiadomo to w Bydgoszczy H&M
                              otwieraja za jakis miesiac!Spróbować złozyć papiery zawsze można...:)
                              • jovanka6 gdzie będzie H&M w Bydzi ? 17.03.06, 10:50
                                • campenile Re: gdzie będzie H&M w Bydzi ? 17.03.06, 12:19
                                  W galerii pomorskiej, zapraszamy :)
                                  • jovanka6 Re: gdzie będzie H&M w Bydzi ? 17.03.06, 12:35
                                    dzieki, dzieki, napewno skorzystam, bo to oprócz Zary mój ulubiony sklep,mam
                                    nadzieję,ze tak jak w innych miastach bedzie miał ze dwa hektary powierzchni :),
                                    pozdrawiam...
                                    • campenile Re: gdzie będzie H&M w Bydzi ? 17.03.06, 12:46
                                      Powierzchni w hektarach chyba nie będą mierzyć :)
                                • k.see Re: gdzie będzie H&M w Bydzi ? 17.03.06, 14:32
                                  H&M ma być też ponoć w Focus Park, tak przynajmniej słyszałem, ponoć
                                  dwupoziomowy.Widziałem gdzieś w necie rzuty przyszłego Focus Park od wewnątrz i
                                  H&M zajmowal tam dwa poziomy.W GP chyba też zajmie to dośćsporo
                                  miejsca.Pamiętam,że znajdujący się tam wczesniej Super Price nawet nie
                                  wykorzystywał całej powieszchni sklepu.A co do pytania Serducha18-najpierw po
                                  kliku dniach napisali ze dziękują za zainteresowanie, ze mam byc cierpliwy bo
                                  zgloszen sporo i że napewno odezwą sie pod koniec marca, obojętnie jaka będzie
                                  odpowiedź.Tak więc jeszcze sobie czekam...Pozdrawiam
                                  • serducho18 Re: H&M 19.03.06, 17:48
                                    Oni tak zawsze pisza...my czekamy a potem odpowiedz brzmi ze znalezli juz cala
                                    ptrzebną im kadre...:) złoze i zobacze co z tego wyniknie... a w bydgoszczy H&M
                                    otwieraja 28 kwietnia czy kiedy???
                  • ursua Re: H&M: ogloszenie na stronie H&M 20.03.06, 21:29
                    Unfortunately you're using a browser that we don't support.

<rotfl><lol> po prostu buhahahahaha co za firma jacie ;)
    • tomjab Re: H&M 19.03.06, 19:23
      Czy to szczyt marzen mlodziezy z B i T objac stanowisko sprzedawcy w sklepie
      gdzie byle szmata kosztuje 100-200 pln?? ale za to pensja oscyluje na granicy
      minimalnej?? Mysle ze praca w osiedlowym warzywniaku jest bardziej atrakcyjna,
      bo nie trzeba byc cool
      • campenile Re: H&M 19.03.06, 19:26
        No i średnia wieku klientów warzywniaka jest większa :)
        • serducho18 Re: H&M 20.03.06, 09:37
          Wogóle nie rozumiem jakiś insynuacji co do pracy w H&M...każdy ma prawo
          praciować tam gdzie chce, czy to bedzie sklep H&M czy warzywniak...a każda
          praca jest dobra, najważniejsze ze ją sie ma!!!
          • campenile Re: H&M 20.03.06, 11:13
            Racja!
            • k.see Re: H&M 20.03.06, 13:51
              Tak,H&M w Bydgoszczy rusza 28 kwietnia z tego co mi wiadomo.W Toruniu chyba
              jakoś jesienią.No i wlasnie się dowiedzialem,ze dostalem tam pracę :-)
              Fajnie.Serducho-powodzenia :-)
              • campenile Re: H&M 20.03.06, 14:19
                Gratuluje, obyś cieszył/a się tak samo jak będziesz już pracował/a :)
                • serducho18 Re: H&M 20.03.06, 17:52
                  Graluluje otrzymania pracy!!! jak zaczniesz pracować to daj znać jaka jest tam
                  atmosfera i wogóle jak sie pracuje??? hehe tez chce spróbować i może sie uda:)
                  Powodzenia w nowej pracy...
                  • serducho18 Re: H&M 21.03.06, 17:25
                    Mam prośbe może ktoś napisać kiedy było w Gazecie Wyborczej ogłoszenie w
                    sprawie pracy w H&M???
    • obca1 a może Zara? albo coś równie ciekawego? 09.04.06, 18:57
      może wiecie czy w tym nowo budowanym "kawałku" GC będą jeszcze jakieś nowe sklepy poza H&M?

marzy mi się Zara :) ciekawe czy są jakieś szanse że doczekam się tego sklepu.. naprawdę nie rozumiem dlaczego w naszym województwie go nie ma :(
      • campenile Re: a może Zara? albo coś równie ciekawego? 09.04.06, 20:40
        Co w tym sklepie takiego nadzwyczajnego? Dają coś za darmo?
        • obca1 Re: a może Zara? albo coś równie ciekawego? 09.04.06, 21:14
          tego nie wiem..

ale podoba mi się tam wiele ciuchów i chętnie bym zrobiła zakupy od czasu do czasu..

nie wiem czemu nasz region ma być gorszy od innych :0
          • campenile Re: a może Zara? albo coś równie ciekawego? 09.04.06, 21:18
            obca1 napisała:

> nie wiem czemu nasz region ma być gorszy od innych :0

nasz region ma wiele innych zalet :)
            • obca1 Re: a może Zara? albo coś równie ciekawego? 10.04.06, 10:34
              ma wiele zalet.. ale chyba nie tego dotyczy ten wątek..

jak widze nie wiadomo nic na temat innych sklepów..szkoda
    • patajka1 Copernicus ma 100 sklepow, a po rozbudowie -150? 10.04.06, 10:55
      Teraz Copernicus ma 100 sklepow, a po rozbudowie - 150? 200? Po co tyle?
      Jak chce kupicx buty, starcza mi te 15 sklepow w Copernicusie - tylko z butami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka