jo_na1 13.03.06, 11:00 Przy Copernicusie ruszyła budowa H&M! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qq1110 po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regionie 13.03.06, 11:03 Tak, wiem, caly Copernicus ma zostac rozbudowany. A Apator wyniesie sie na skarj miasta, tereny dajac im własnie pod rozbudowę. I dobrze. Poniewaz aby byl najwieszym cetrum w regionie, brakowalo nmu kilkunastu metrów (ma cos ok. 35.000), to po rozbudowie Copernicus bedzie najwiekszy w regionie, co nie ktorych ucieszy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ursua Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 11:21 > Tak, wiem, caly Copernicus ma zostac rozbudowany. a skad to wiesz? jaka jest wartosc takiej informacji? bo rownie dobrze moge powiedziec ze wiem ze w toruniu ma powstac stadion pilkarski dla 95 tys kibicow i ma tu sie przeniesc real madryt bo wykupilo go biuro doradztwa real ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 11:23 Ale o rozbudowie juz poisano - tu na forum jst kilka watkow. Oczywiscie moze sie nie udac (jak wszystko w zyciu), jesli o to ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ursua Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 11:27 > Ale o rozbudowie juz poisano - tu na forum jst kilka watkow. eee ze pisano na forum to pewna informacja ze rozbuduja?;) na forum pisano juz rozne rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos14 Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 19:49 Życze Wam abyście wreszcie znależli jakiegos inwestora co wam wybuduje taką wielką galerię, że nawet zakasuje wszystkie inne w Polsce. Tylko co z tego wynika, totalnie nic! Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 14:50 LOL jakies pol roku gwoli prawdy,na przelomie poltora roku bedzie trzeci (po astorii i focusie) zwala jak mozna w ogole tak na to patrzec :D copernicus to zwykly blaszak, nedzny tyle ze pokolorowany, jeden z setek centrow handlowych, kopia galerii pomorslkiej, poczawszy od wystroju, poprzez aranzacje wnetrz na sklepach skonczywszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 14:54 Własnie qq zapomniała o focusie w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mavellis Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 14:54 Nie jest brzydki, wyglada porzadnie. Co maja go z marmuru robic? No i 100 sklepow na pewno sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaczek291 Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 20.03.06, 19:58 a nie zauważyłeś,że te konstrukcje to standard,a nie kto kogo kopiuje,a ile jest takich hal,jak ta,która zawaliła sie w Katowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: po rozbudowie Copernicus - najwiekszy w regio 13.03.06, 15:39 co się czepiasz. Kino jak kino, rzeczywiście zwykłe pudełko ale w środku całkiem ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: H&M 13.03.06, 15:41 No cóż fajnie bo zawsze to miło iść do markowego sklepu. Powiedzcie tylko jak się to ma do napaści na Bydgoszcz za budowę marketów, że niby za dużo czy coś ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nautile zawsze to miło iść do markowego sklepu. 13.03.06, 15:44 muvon200 napisał: > No cóż fajnie bo zawsze to miło iść do markowego sklepu. No wlasnie. > jak się to ma do napaści na Bydgoszcz za budowę marketów, że niby za dużo czy > coś ? :)) Kto ci tu napada? Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: zawsze to miło iść do markowego sklepu. 13.03.06, 16:16 nie chce mi się i nie mam możliwości wygrzebywać dziesiątek adresów do wątków. Proponuję Ci poczytanie wątków o Astorii, Focus Parku, Lider pr.. itd. Poczytaj a sam się domyślisz Odpowiedz Link Zgłoś
serducho18 Re: zawsze to miło iść do markowego sklepu. 13.03.06, 19:00 Narazie nic nie słychać o rozbudowie Copernicusa...a szkoda bo przydały by się jakieś fajne,inne niż są już sklepy w Toruniu!!! A co do H&M to ma powstać w Bydgoszczy pod koniec (chyba) kwietnia, więc jak ktoś jest zainteresowany to jedynie podróż do tego miasta...:) Odpowiedz Link Zgłoś
turbojet Re: zawsze to miło iść do markowego sklepu. 14.03.06, 09:54 Może nic nie słychać, ale juz widać bo teren pod małą rozbudowę dla sklepu H&M był już wczoraj ogrodzony, przy drugium wejściu. Co do dużej rozbudowy było to faktycznie dementowane na łamach wyborczej przez prezesa apatora, choć pisali też wcześniej w pomorskiej, że przedstawiciele TK Development już teren apatora mieli oglądać pod kątem ewentualnej rozbudowy. Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: H&M 14.03.06, 11:44 jakie 2 tygodnie temu w dodatku praca do GW było ogłoszenie H&m o poszukiwaniu pracowników do nowego sklepu w Toruniu - pisano, że praca od jesieni. j Odpowiedz Link Zgłoś
serducho18 Re: H&M 14.03.06, 18:22 Z tego co czytam to wynika, że jednak są jakieś plany odnośnie powstania H&M w Toruniu przy Copernicusie...:)hehe czyli nie bedziemy gorsi od Bydgoszczy...:D!!! ale wreście bedą jakieś inne sklepy niż do tej pory powstały...Toruń potrzebuje nowości! Odpowiedz Link Zgłoś
jo_na1 Re: H&M 14.03.06, 19:39 To faktycznie nie jest jeszcze jakaś duza rozbudowa, ale to fakt - H&M w Toruniu już sie buduje! (teren budowy został juz ogrodzony). Moze troche przytrą nosa i ceny Reserved! Odpowiedz Link Zgłoś
serducho18 Re: H&M 15.03.06, 08:52 To dobra wiadomość z ta rozbudową i powstaniem H&M!!!! Nareście bedzie cos nowego...! Zgadzam sie z Tobą jo_na1 z tymi cenami w Reserved troszke czasem przesadzają...:)a czy wie ktoś kiedy ma powstać H&M? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: H&M 15.03.06, 11:28 Czy ktoś może posiada tę gazetę z ogłoszeniem i mógłby podać dane adresowe? Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka6 Re: H&M 15.03.06, 13:28 cześć, ja tez sie ciesze, ze bedzie u nas H&M, bo tak odwiedzałam te sklepy w Wawie lub Poznaniu,ogromny wybór ciuchów i nie tylko, dla kobitek(też ciężarówek), facetów i dzieci, ale z tymi cenami dziewczyny to nie jest tak kolorowo...moim zdaniem to podobnie jak w Rezerwie :( Odpowiedz Link Zgłoś
jo_na1 Re: H&M 15.03.06, 13:49 Trochę to niestety prawda, tez byłam w H&M w W-wie, Poznaniu itd. ceny nowych kolekcji często są porażające, ale co tam - są przecież wyprzedaże! Odpowiedz Link Zgłoś
dosia74 Re: H&M: ogloszenie na stronie H&M 15.03.06, 20:08 Na stronie H&M jest ogloszenie - szukaja ludzi do pracy w Toruniu. www.hm.com/corporate/do?action=workathmviewhomePowodzenią! Odpowiedz Link Zgłoś
serducho18 Re: H&M 16.03.06, 20:50 Naprawde fajnie z H&M ze bedzie u nas...a co do cen to jest z tym roznie, jak sie trafi na fajna promocje to faktycznie mozna dobrze kupic...:)to teraz czekamy tylko do jesieni az wybuduja:) Odpowiedz Link Zgłoś
serducho18 Re: H&M 16.03.06, 21:02 jeszcze jedno pytanie...wie ktos jakie dokumenty trzeba im przesłać jak chciałabym ubiegac sie o stanowisko sprzedawcy??? Odpowiedz Link Zgłoś
k.see do serducho18 16.03.06, 22:21 cv'ka i list motywacyjny.ja zlozylem papiery do bydgoskiego "haiemu".walnij w liscie cos w stylu ze cieszysz sie z powstania tego sklepu w Twoim mieście i takie tam.Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: do serducho18 16.03.06, 22:24 k.see napisał: > walnij w > liscie cos w stylu ze cieszysz sie z powstania tego sklepu w Twoim mieście i > takie tam. albo gdyby nie powstał to moje zycie straciłoby sens. Odpowiedz Link Zgłoś
k.see Re: do serducho18 16.03.06, 22:32 campenile napisał: > albo gdyby nie powstał to moje zycie straciłoby sens. :-) Taaaa... i że potnę się plastikowym zestawem sztućców kuchennych. Odpowiedz Link Zgłoś
serducho18 Re: H&M 17.03.06, 08:22 A dali Ci juz znać wsprawie pracy?bo z tego co mi wiadomo to w Bydgoszczy H&M otwieraja za jakis miesiac!Spróbować złozyć papiery zawsze można...:) Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: gdzie będzie H&M w Bydzi ? 17.03.06, 12:19 W galerii pomorskiej, zapraszamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka6 Re: gdzie będzie H&M w Bydzi ? 17.03.06, 12:35 dzieki, dzieki, napewno skorzystam, bo to oprócz Zary mój ulubiony sklep,mam nadzieję,ze tak jak w innych miastach bedzie miał ze dwa hektary powierzchni :), pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: gdzie będzie H&M w Bydzi ? 17.03.06, 12:46 Powierzchni w hektarach chyba nie będą mierzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
k.see Re: gdzie będzie H&M w Bydzi ? 17.03.06, 14:32 H&M ma być też ponoć w Focus Park, tak przynajmniej słyszałem, ponoć dwupoziomowy.Widziałem gdzieś w necie rzuty przyszłego Focus Park od wewnątrz i H&M zajmowal tam dwa poziomy.W GP chyba też zajmie to dośćsporo miejsca.Pamiętam,że znajdujący się tam wczesniej Super Price nawet nie wykorzystywał całej powieszchni sklepu.A co do pytania Serducha18-najpierw po kliku dniach napisali ze dziękują za zainteresowanie, ze mam byc cierpliwy bo zgloszen sporo i że napewno odezwą sie pod koniec marca, obojętnie jaka będzie odpowiedź.Tak więc jeszcze sobie czekam...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
serducho18 Re: H&M 19.03.06, 17:48 Oni tak zawsze pisza...my czekamy a potem odpowiedz brzmi ze znalezli juz cala ptrzebną im kadre...:) złoze i zobacze co z tego wyniknie... a w bydgoszczy H&M otwieraja 28 kwietnia czy kiedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
ursua Re: H&M: ogloszenie na stronie H&M 20.03.06, 21:29 Unfortunately you're using a browser that we don't support. <rotfl><lol> po prostu buhahahahaha co za firma jacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjab Re: H&M 19.03.06, 19:23 Czy to szczyt marzen mlodziezy z B i T objac stanowisko sprzedawcy w sklepie gdzie byle szmata kosztuje 100-200 pln?? ale za to pensja oscyluje na granicy minimalnej?? Mysle ze praca w osiedlowym warzywniaku jest bardziej atrakcyjna, bo nie trzeba byc cool Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: H&M 19.03.06, 19:26 No i średnia wieku klientów warzywniaka jest większa :) Odpowiedz Link Zgłoś
serducho18 Re: H&M 20.03.06, 09:37 Wogóle nie rozumiem jakiś insynuacji co do pracy w H&M...każdy ma prawo praciować tam gdzie chce, czy to bedzie sklep H&M czy warzywniak...a każda praca jest dobra, najważniejsze ze ją sie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k.see Re: H&M 20.03.06, 13:51 Tak,H&M w Bydgoszczy rusza 28 kwietnia z tego co mi wiadomo.W Toruniu chyba jakoś jesienią.No i wlasnie się dowiedzialem,ze dostalem tam pracę :-) Fajnie.Serducho-powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: H&M 20.03.06, 14:19 Gratuluje, obyś cieszył/a się tak samo jak będziesz już pracował/a :) Odpowiedz Link Zgłoś
serducho18 Re: H&M 20.03.06, 17:52 Graluluje otrzymania pracy!!! jak zaczniesz pracować to daj znać jaka jest tam atmosfera i wogóle jak sie pracuje??? hehe tez chce spróbować i może sie uda:) Powodzenia w nowej pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
serducho18 Re: H&M 21.03.06, 17:25 Mam prośbe może ktoś napisać kiedy było w Gazecie Wyborczej ogłoszenie w sprawie pracy w H&M??? Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 a może Zara? albo coś równie ciekawego? 09.04.06, 18:57 może wiecie czy w tym nowo budowanym "kawałku" GC będą jeszcze jakieś nowe sklepy poza H&M? marzy mi się Zara :) ciekawe czy są jakieś szanse że doczekam się tego sklepu.. naprawdę nie rozumiem dlaczego w naszym województwie go nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: a może Zara? albo coś równie ciekawego? 09.04.06, 20:40 Co w tym sklepie takiego nadzwyczajnego? Dają coś za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: a może Zara? albo coś równie ciekawego? 09.04.06, 21:14 tego nie wiem.. ale podoba mi się tam wiele ciuchów i chętnie bym zrobiła zakupy od czasu do czasu.. nie wiem czemu nasz region ma być gorszy od innych :0 Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: a może Zara? albo coś równie ciekawego? 09.04.06, 21:18 obca1 napisała: > nie wiem czemu nasz region ma być gorszy od innych :0 nasz region ma wiele innych zalet :) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: a może Zara? albo coś równie ciekawego? 10.04.06, 10:34 ma wiele zalet.. ale chyba nie tego dotyczy ten wątek.. jak widze nie wiadomo nic na temat innych sklepów..szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
patajka1 Copernicus ma 100 sklepow, a po rozbudowie -150? 10.04.06, 10:55 Teraz Copernicus ma 100 sklepow, a po rozbudowie - 150? 200? Po co tyle? Jak chce kupicx buty, starcza mi te 15 sklepow w Copernicusie - tylko z butami! Odpowiedz Link Zgłoś