beat 05.12.02, 10:10 Mogłabym zajrzeć sobie do encyklopedii ale wolę poznać Waszą definicję Kochani Forumowicze... Chyba że T. istnieje już tylko w słowniku??? Pozdrawiam i z niepokojem wyczekuję odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NIN Re: Tolerancja IP: gateway.d* / 10.3.36.* 05.12.02, 10:54 to takie dziwne słowo, na które powołuje sie cała masa frustratów w sytuacji kiedy ktoś się z nimi nie zgadza. ściśle powiazana z polityczna poprawnościa(fuj!). bywa przyczyna oszołomstwa. innymi słowy: pojęcie tak wyświechtane, że czasami nie wiadomo, czy groźniejszy jest jej brak czy nadmiar. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Tolerancja IP: 217.97.134.* 05.12.02, 11:30 beat napisała: > Mogłabym zajrzeć sobie do encyklopedii ale wolę poznać Waszą definicję > Kochani Forumowicze... dobro rzadkie, szczególnie na tym forum. podobnie z resztą jak kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: Tolerancja IP: *.graf.torun.pl 05.12.02, 15:23 tolerancja - slowo w duzej mierze kojarzace sie z tolerowaniem - czyli przyjmowaniem czegos czego sie nie lubi. "nie lubie ale toleruje". Nie ma to jednak chyba zbyt wielu wspolnych cech z akceptacja. Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Tolerancja 05.12.02, 15:43 No to teraz wypoleruję podłogęęęę..........grzecznie. Może porozmawiamy o tym, chę? Lopez Uportę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Tolerancja IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 16:35 Blondi skad wiesz ze Morciasz to marcin? czesc Morciasz!!!!!!!! dawno cie nie bylo!!!!!!!!!!! fajnie ze wrociles!!!!!!!!!!!! pisz czesto tak jak kedys!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Tolerancja IP: 217.97.134.* 05.12.02, 16:39 Gość portalu: SDB napisał(a): > (...)pisz czesto tak jak kedys!!!!!!! :) Ty też, leniu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Tolerancja IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 16:55 Nie leniu ino czleku pracy i nauki!!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Tolerancja 05.12.02, 21:55 Gość portalu: SDB napisał(a): > Blondi skad wiesz ze Morciasz to marcin? czesc Morciasz!!!!!!!! dawno cie nie > bylo!!!!!!!!!!! fajnie ze wrociles!!!!!!!!!!!! pisz czesto tak jak > kedys!!!!!!! :) Daję 95%, że to Marcin i cieszę się, że wrócił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: Tolerancja IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 00:55 brave-blonde napisała: > Gość portalu: SDB napisał(a): > > > Blondi skad wiesz ze Morciasz to marcin? czesc > Morciasz!!!!!!!! dawno cie nie > > bylo!!!!!!!!!!! fajnie ze wrociles!!!!!!!!!!!! pisz > czesto tak jak > > kedys!!!!!!! :) > > Daję 95%, że to Marcin i cieszę się, że wrócił To daj 100 % mze gdzies wygrasz? :-) Pozdrawiam i dziekuje za powitanie, ktore chyba w sumie mi sie nie nalezy? No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
beat Re: Tolerancja 06.12.02, 09:11 Gość portalu: SDB napisał(a): > Blondi skad wiesz ze Morciasz to marcin? czesc Morciasz!!!!!!!! dawno cie nie > bylo!!!!!!!!!!! fajnie ze wrociles!!!!!!!!!!!! pisz czesto tak jak > kedys!!!!!!! :) no i co mi zmieniasz temat? No jestem tolerancyjna, więc wspaniałomyślnie wybaczam;) Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Tolerancja 06.12.02, 09:18 Tak czy siak Morciniasz ma rację - często myli sie tolerancję z akceptacją Odpowiedz Link Zgłoś
beat Re: Tolerancja 06.12.02, 09:28 Mi się kojarzy przede wszystkim z szacunkiem... Dlatego szanuję zdanie tak napiętnowanej na forum Sarenki Ciągłą krytyką nic się nie załatwi a może wystraszyć tych wartościowych rozmówców. Lubię gdy wypowiada się np Telek czy davoo-mają wyczucie Fajnie czyta mi się Wiecha z brave bywają niezłe jaja (ma dziewczę temperament) gallagher też miewa swoje momenty, czasem zachłystuje się nieco nie ważąc słów ale w pamięci mam tolerancję Be3ut i SDB jak już coś powiedzą to... ech Ciekawie się robi jak wpada atomski czy Ted Zaś zupełnie odlotowo jest gdy wkracza Sarenka No ale najlepiej byłoby gdyby forum nie składało się tylko li ze stałych bywalców. Dlatego ważne żeby nie zapominać o tolerancji Co Ty na to gallagher? (Twojego zdania w tej materii mi troszkę braknie) Odpowiedz Link Zgłoś