brave-blonde 11.12.02, 01:13 ... jak spadnie Przyjmuję zapisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kmieciu Re: ASEREJE na śniegu IP: 158.75.66.* 11.12.02, 01:35 A jek nie spadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: ASEREJE na śniegu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 08:32 a co to jest???? boszsz to już zwykłego kuligu albo swojskiego obrzucania się śnieżkami nie ma? a co z tradycją orzełka na śniegu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: ASEREJE na śniegu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 11:09 Gość portalu: beat napisał(a): > a co to jest???? > boszsz to już zwykłego kuligu albo swojskiego obrzucania się śnieżkami nie ma? > a co z tradycją orzełka na śniegu??? Właśnie chodziło mi o orzełki, całą masę orzełków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: ASEREJE na śniegu IP: 217.97.134.* 11.12.02, 11:11 a jak nie spadnie?.... albo jak spadnie, ale sie potłucze?!... eh, lepiej nawet nie myśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: ASEREJE na śniegu 11.12.02, 11:18 A niby gdzie mielibyśmy asereje na śniegu robić? Jeżeli będzie to gdzieś w pobliżu mojego domu, to do listy się dopisuję, ale jeżeli daleko to sorry - zabraknie mnie. Nie mam zamiaru przez pół miasta z mokrymi plecami zapylać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: ASEREJE na śniegu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 12:43 To musi być urocze miejsce, wręcz dziewicze Transport zorganizujemy A potem na grzańca!!! Gwarantuję zdrowy wypoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: ASEREJE na śniegu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 12:51 to ja się piszę na masę orzełków (ciekawa jestem pod jaką kategorię wagową podchodzi masa orzełków- kogucią czy piórkową?) boszsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zb. Re: ASEREJE na śniegu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 13:14 Blondi, włącz telefon - muszę się z Toba skontaktować zb. Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 00:48 brave-blonde napisała: > Już spadł!! > > Ciekawe jak długo poleży. Żeby choć na świąta został. Zupełnie inna atmosfera, szczególnie jak się ma choinki przed chałupką :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 01:11 xant napisał: szczególnie jak się ma choinki > przed chałupką :-)) ooooch... ------ Blondi ========================================== "W logice tkwi zawsze pierwiastek nudy." Fiodor Dostojewski Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 01:27 brave-blonde napisała: > xant napisał: > > szczególnie jak się ma choinki > > przed chałupką :-)) > > > ooooch... > > > ------ > Blondi Też lubię taki widok ..... > ========================================== > "W logice tkwi zawsze pierwiastek nudy." > > Fiodor Dostojewski Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 01:32 chociaż ja wole zmrożone gałęzie liściastych Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 01:41 brave-blonde napisała: > chociaż ja wole zmrożone gałęzie liściastych Takie są bure. Choinki mają chociaż trochę koloru na zimę (szczególnie ładnie ubrane) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 01:54 xant napisał: > chociaż ja wole zmrożone gałęzie liściastych > > Takie są bure. Choinki mają chociaż trochę koloru na zimę > (szczególnie ładnie ubrane) :-D > a snieg na cienkich galazkach? w dużej ilości Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 01:56 brave-blonde napisała: > xant napisał: > > > chociaż ja wole zmrożone gałęzie liściastych > > > > Takie są bure. Choinki mają chociaż trochę koloru na zimę > > (szczególnie ładnie ubrane) :-D > > > > a snieg na cienkich galazkach? w dużej ilości Nie dam się przekonać. Na igłach sie lepiej trzyma, wiec jest w większych ilościach. Patrzyłem właśnie za okno, choinki wyglądają cudownie. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 02:11 xant napisał: > > Nie dam się przekonać. Na igłach sie lepiej trzyma, wiec > jest w większych ilościach. Patrzyłem właśnie za okno, > choinki wyglądają cudownie. :-D > nie drażnij mnie... wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 02:14 Wybacz. Nie chciałem Ci psuć humoru. Podziwiam tylko choinki za oknem. A Ty pewnie widzisz tylko bure łyse liściaki? Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 02:16 Nie jest tak źle - widzę smętarz ------ Blondi ========================================== "W logice tkwi zawsze pierwiastek nudy." Fiodor Dostojewski Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 02:18 brave-blonde napisała: > Nie jest tak źle - widzę smętarz > ------ > Blondi > ========================================== > "W logice tkwi zawsze pierwiastek nudy." > > Fiodor Dostojewski A lampki jakieś się jeszcze palą, czy wszystko już pogasło? Biała Dama nie spaceruje? Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 02:23 Coż, ale raz do roku mają niezłą imprezkę :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 02:29 Dokładnie. Szkoda tylko, że sobie nie potańcują i szampana nie strzelą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 02:34 tego nie wiemy... i pozostają zawsze w podziemiu i opozycji do realu Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 02:37 Dobra, dobra, chciałabyś, żeby czasem wychodzili? Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 02:42 lubie dereszczyki ------ Blondi ========================================== "W logice tkwi zawsze pierwiastek nudy." Fiodor Dostojewski Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 02:45 Pewnie, lepiej spotkać wesołego truposzczaka niż np. wkurzonego drecha :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 02:52 xant napisał: > Pewnie, lepiej spotkać wesołego truposzczaka niż np. > wkurzonego drecha :-))) hehehe lub głodną wamp Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 02:55 znasz jakieś sposoby, żeby omijać wampy w nocy? drechom np. czasem świecą paski na spodniach :-P Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 03:02 xant napisał: > znasz jakieś sposoby, żeby omijać wampy w nocy? drechom > np. czasem świecą paski na spodniach :-P Brom ,mówię Ci brom. Zadna wamp nie podejdzie ------ Blondi ========================================== "W logice tkwi zawsze pierwiastek nudy." Fiodor Dostojewski Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 03:03 Dzięki !!! Będę chodził po ulicach. Tam samochody ciągle robią brom brom :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 03:05 xant napisał: > Dzięki !!! Będę chodził po ulicach. Tam samochody ciągle > robią brom brom :-)))) Beemy nawet drech, drech ------ Blondi ========================================== "W logice tkwi zawsze pierwiastek nudy." Fiodor Dostojewski Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 03:07 Yoo, ale nie mają pasków na spodniach i pałek w rękawach :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 03:09 A dlaczego właściwie nie śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 03:14 brave-blonde napisała: > A dlaczego właściwie nie śpisz? Ha, "śpioch" zadał trudne pytanie :-)) Zastanawiam się właśnie dlaczego: In order to keep control of the histograms the prior must be shrunk towards the desired proportion of grey values using the modified prior energy. I dla rozrywki czasem zerkam na forum. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 03:23 xant napisał: > brave-blonde napisała: > > > A dlaczego właściwie nie śpisz? > > Ha, "śpioch" zadał trudne pytanie :-)) > Zastanawiam się właśnie dlaczego: > In order to keep control of the histograms the prior must > be shrunk towards the desired proportion of grey values > using the modified prior energy. > I dla rozrywki czasem zerkam na forum. A Ty? > I watch blue's eating grey. Czyli czekam i patrze az sie zrenderuje cosik > I dla rozrywki czasem zerkam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 03:25 Wow Blondi, czyżbyś miała coś wspólnego z obrazkami? Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 03:26 xant napisał: > Wow Blondi, czyżbyś miała coś wspólnego z obrazkami? cos tak, a niektore sie nawet ruszają Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 03:33 A gdzie je można oglądać? Raczej TV Bydgoszcz, czy może raczej w kinach? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: ASEREJE na śniegu 18.12.02, 03:36 hehehe, zartowniś posłałam Ci cosik na maila :) Odpowiedz Link Zgłoś