gauche 19.12.02, 07:28 "Niech się każdy Torunianin zaczerwieni, zawstydzi Kiedyś: Toruń = Kopernik Teraz , niestety: Rydzyk" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: TORUŃSKA FRASZKA : IP: 217.97.134.* 19.12.02, 13:14 Niechaj kpiarze postronni przyjmą w swojej złośliwości: Toruń = piernik, Kopernik w ludzkiej świadomości! Ultraprawicowcy, antyklerykały... w jeden worek, do Wisły dość przeginania pały!! Odpowiedz Link Zgłoś
wamal Re: TORUŃSKA FRASZKA : 23.12.02, 07:56 Mi i tak wystarczyło, gdy gość z Krakowa zaserwował mi dowcip n/t różnicy między radiem a słoniem(dla nie zorientowanych: słoń ma trąbę, a radio ma...), a kilka dni później będąc przy naprawie serwisowej w/w wymienionej firmie RM zobaczyłem plakat reklamówkę: Radio Maryja- radio z twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Wiesiu jesteś great -Re: TORUŃSKA FRASZKA : IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 21:00 A jadnak pomyliłam się co do twojej błyskotliwości. Czy widziałeś film Śmieszność...?Jesteś godnym przedstwicielem tzw. zabawy słowem. paputki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Wiesiu jesteś great -Re: TORUŃSKA FRASZKA : IP: 217.97.134.* 02.01.03, 09:33 wprawdzie nie wiem, czyje to usta, co tak miło prawią, ale za dobre słowo dziękuję! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś