Gość: Yahagi IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 13:17 Jestem z Kielc, obecnie w Toruniu, potrzebuję skorzystać z naprawdę dobrego XERO .... Jakieś lokalizacje ...??? Plizzz.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gh Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.pct.torun.tpnet.pl 20.12.02, 13:18 idz na lazieennna wpiwnict Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 14:51 Dzięki bardzo.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.szel-sat.com.pl 20.12.02, 14:55 chciałem życzliwie dodać, że dobre ksero nie jest złe (na zaułku prosowym, albo moście paulińskim jest git) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 13:24 To poproszę o jeszcz jedno info: gdzie się w Toruniu skutecznie regeneruje zasobniki do atramentowych ...?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: Pomocy !!! - pilne !!! 21.12.02, 16:50 pod względem jakości bdb. ksero na przeciwko rektoratu po schodach na piętro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 09:44 greyrat napisał: > pod względem jakości bdb. ksero na przeciwko rektoratu po schodach na piętro O kurde... a gdzie to ...?? Sorki, ale w Toruniu jestem raczej 'nowy' i nie do końca wiem gdzie się 'obrócić', dlatego wybaczcie takie trywialne pytania; chyba będzie mi to potrzebne do pracy... Bo wychodzi na to, że teraz będę pracował w Toruniu...:)) Będziecie mnie musieli więc jakoś znosić....:)) Ale gdyby ktoś z Was był w Kielczech - to zapraszam na piwo...:)) (jakieś pomysły z tym tuszem...??? u siebie, to wiem gdzie takie sprawy się załatwia, ale w Toruniu jeszcze nie bardzo...)) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Pomocy !!! - pilne !!! 23.12.02, 14:54 W sprawie ksero Ci nie pomogę, ale wtrącam się do dyskusji, bo właśnie coś z czasów odległych mi się przypomniało. Pamiętam jak kiedyś gadaliśmy sobie tu na forum o tym, że w Toruniu jesteś rzadkim gościem a zahaczasz o to miasto tylko przy okazji powrotu znad morza. Teraz przyszło Ci spędzić tutaj trochę więcej czasu, więc mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze czuł. Pamiętam tez, że podczas tamtej rozmowy okazało się, iż mamy wspólnego znajomego - starego barmana z Fuxa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 01:01 > podczas tamtej rozmowy okazało się, iż mamy wspólnego znajomego - starego > barmana z Fuxa :)) Ano wiele wskazuje na to, że będę w Toruniu pracował... najprawdopodobniej przez 2 tygonie każdego miesiąca... Na razie mam za sobą tygodniowy pobyt i intensywną pracę. Zobaczymy jak będzie w styczniu... Pewnie będzie okazja skoczyć gdzieś na piffo abo coo....(?) ... zobaczymy. Nie ukrywam, że mile zaskoczyłeś mnie z tym FUXem...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
humanior co do pojemników 25.12.02, 15:08 regenerowanie pojemników w jakichś punktach jest bezsensu. Jeżeli koniecznie chcesz przepłacać to takie coś znajduje się ma małych garbarach (obok żabki). Tyle tylko że tam za napełnienie tuszu np. do mojej hp930c gość sobie żada 50 zł. Aż taki naiwny nie jestem dlatego też kupuję tzw. ink tec-i i napełniam sobie sam. 25 złoty- jedno napełnienia, 35 złoty- dwa napełnienia. Zapewanim cie, że jest to czynność banalnie prosta i nie warto przepłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmjz Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.broker.com.pl / 172.16.0.* 25.12.02, 13:19 Ja jestem zadowolona z ksera koło wydziału Filologicznego , tego koło taxi ( sorry, nie pamietam ulicy), na to w Książnicy też nie moge narzekać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś