Dodaj do ulubionych

Pomocy !!! - pilne !!!

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 13:17
Jestem z Kielc, obecnie w Toruniu, potrzebuję skorzystać z naprawdę dobrego
XERO .... Jakieś lokalizacje ...??? Plizzz....
Obserwuj wątek
    • Gość: gh Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.pct.torun.tpnet.pl 20.12.02, 13:18
      idz na lazieennna wpiwnict
      • Gość: Yahagi Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 14:51
        Dzięki bardzo....
        :)
        • Gość: b3ut Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.szel-sat.com.pl 20.12.02, 14:55
          chciałem życzliwie dodać, że dobre ksero nie jest złe (na
          zaułku prosowym, albo moście paulińskim jest git)
          • Gość: Yahagi Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 13:24

To poproszę o jeszcz jedno info: gdzie się w Toruniu skutecznie regeneruje
            zasobniki do atramentowych ...??

:)
            • greyrat Re: Pomocy !!! - pilne !!! 21.12.02, 16:50
              pod względem jakości bdb. ksero na przeciwko rektoratu po schodach na piętro
              • Gość: Yahagi Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 09:44
                greyrat napisał:

> pod względem jakości bdb. ksero na przeciwko rektoratu po schodach na piętro

O kurde... a gdzie to ...?? Sorki, ale w Toruniu jestem raczej 'nowy' i nie do
                końca wiem gdzie się 'obrócić', dlatego wybaczcie takie trywialne pytania;
                chyba będzie mi to potrzebne do pracy... Bo wychodzi na to, że teraz będę
                pracował w Toruniu...:))
                Będziecie mnie musieli więc jakoś znosić....:))

Ale gdyby ktoś z Was był w Kielczech - to zapraszam na piwo...:))

(jakieś pomysły z tym tuszem...??? u siebie, to wiem gdzie takie sprawy się
                załatwia, ale w Toruniu jeszcze nie bardzo...))
                • robert_wl Re: Pomocy !!! - pilne !!! 23.12.02, 14:54
                  W sprawie ksero Ci nie pomogę, ale wtrącam się do dyskusji, bo właśnie coś z
                  czasów odległych mi się przypomniało. Pamiętam jak kiedyś gadaliśmy sobie tu na
                  forum o tym, że w Toruniu jesteś rzadkim gościem a zahaczasz o to miasto tylko
                  przy okazji powrotu znad morza. Teraz przyszło Ci spędzić tutaj trochę więcej
                  czasu, więc mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze czuł. Pamiętam tez, że
                  podczas tamtej rozmowy okazało się, iż mamy wspólnego znajomego - starego
                  barmana z Fuxa :))
                  • Gość: Yahagi Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 01:01

> podczas tamtej rozmowy okazało się, iż mamy wspólnego znajomego - starego
                    > barmana z Fuxa :))

Ano wiele wskazuje na to, że będę w Toruniu pracował... najprawdopodobniej
                    przez 2 tygonie każdego miesiąca... Na razie mam za sobą tygodniowy pobyt i
                    intensywną pracę. Zobaczymy jak będzie w styczniu... Pewnie będzie okazja
                    skoczyć gdzieś na piffo abo coo....(?) ... zobaczymy.

Nie ukrywam, że mile zaskoczyłeś mnie z tym FUXem...:))
                    • humanior co do pojemników 25.12.02, 15:08
                      regenerowanie pojemników w jakichś punktach jest bezsensu. Jeżeli koniecznie
                      chcesz przepłacać to takie coś znajduje się ma małych garbarach (obok żabki).
                      Tyle tylko że tam za napełnienie tuszu np. do mojej hp930c gość sobie żada 50
                      zł. Aż taki naiwny nie jestem dlatego też kupuję tzw. ink tec-i i napełniam
                      sobie sam. 25 złoty- jedno napełnienia, 35 złoty- dwa napełnienia.

Zapewanim cie, że jest to czynność banalnie prosta i nie warto przepłacać.
    • Gość: kmjz Re: Pomocy !!! - pilne !!! IP: *.broker.com.pl / 172.16.0.* 25.12.02, 13:19
      Ja jestem zadowolona z ksera koło wydziału Filologicznego , tego koło taxi (
      sorry, nie pamietam ulicy), na to w Książnicy też nie moge narzekać.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka