gumka7 11.05.06, 16:24 no, może ktoś zada ............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darek445 szkoda, że nie robisz więcej zdjęc bo są fajne! 11.05.06, 16:25 szkoda, że nie robisz więcej zdjęc bo są fajne, gumka! Odpowiedz Link Zgłoś
darek445 Re: szkoda, że nie robisz więcej zdjęc bo są fajn 11.05.06, 16:25 Zwlaszcza dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: szkoda, że nie robisz więcej zdjęc bo są fajn 11.05.06, 16:32 robię, robię, ale przy okazji Toruń też mnie obchodzi............ Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ...........................OK 11.05.06, 20:24 W jaki sposób Toruń zamierza zdobyć tytuł Kulturalnej Stolicy Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: trudne pytania- ............................. 12.05.06, 08:56 właściwie to tylko walnałem pięścią w stół........ Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: trudne pytania- ............................. 12.05.06, 08:58 > no, może ktoś zada ............. Jak się nazywa fotograf w touńskim oddziale GW? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 00:05 > Jak się nazywa fotograf w touńskim oddziale GW? a jakie to trudne skoro można z gazety wyczytać Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 00:14 Pod warunkiem , że się ją ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 00:55 ejjj,o Gazetę nie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 08:45 O papierową wersję toruńskiej Gazety raczej baaaardzo trudno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 08:58 W Warszawie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 00:54 jesteś rozczarowana,czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 18:30 czyż można odpowiadać w wątku na pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 11:30 > a jakie to trudne skoro można z gazety wyczytać Trudne wystarczająco, bo nikt jeszcze nie odpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 11:41 Oczywiście , że odpowiedział :-) Tyle , że w galerii zdjęć , w ostatniej edycji pogaduch i zagadek . Zadaj sobie trud i poszukaj :-]) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 18:26 a_creep napisał: > > a jakie to trudne skoro można z gazety wyczytać > > Trudne wystarczająco, bo nikt jeszcze nie odpowiedział. tu nikt nie odpowiedział, bo to wątek na pytania, a nie na odpowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: trudne pytania- ............................. 12.05.06, 09:48 jaka jest suma wszystkich liczb dwucyfrowych ktore przy dzieleniu przez 7 daja reszte 2? Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: trudne pytania- ............................. 12.05.06, 09:56 > jaka jest suma wszystkich liczb dwucyfrowych ktore przy dzieleniu przez 7 daja > reszte 2? To jest trywialne - 654. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: trudne pytania- ............................. 12.05.06, 11:07 jaki byl wplyw kultury somogyvar-vinkovci w jej poznej fazie na ziemie dzisiejszej Polski? czy kulture luzycka mozemy uwazac za praslowianska? co to jest przylbica? czy mozna umrzec z glodu majac banknot milionfuntowy? czy boleslaw zapomniany istnial czy jest wymyslem kronikarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 12.05.06, 13:04 Czy optymizm i pesymizm są wrodzone czy nabyte ..?? Czy skłonność do uzależnień jest genetyczna..?? Czy tkwią w nas psychiczne atawizmy ..?? Czy samobójstwo to tchórzostwo czy odwaga ..?? Czy człowiek jest zwierzęciem stadnym czy samotnikiem..?? Czy rodzina , komuna , społeczność ,to " sztuczny twór " czy przeciwnie ..?? Czy byt kształtuje świadomość czy świadomość kształtuje byt..?? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 12.05.06, 20:09 Kto odpowie na trudne pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 12.05.06, 22:28 Pewnie nikt ... Na trudne pytania są równie trudne odpowiedzi .... Jeżeli w ogole są ... Odpowiedz Link Zgłoś
balumbyd Re: trudne pytania- ............................. 12.05.06, 22:37 Czy będziemy potrafili nie zniszczyc naszej planety ? Czy pomimo różnic ras, wiary, kultury potrafic będziemy życ i dac życ innym ? Dokąd zmierzamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 12.05.06, 23:29 balum, na Twoje pytania łatwo odpowiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 12.05.06, 23:28 moje pytanie było raczej retoryczne;) po prostu taka odpowiedź na hasło dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
basik01 Re: trudne pytania- ............................. 12.05.06, 22:53 nie ma trudnych pytań,są tylko trudne odpowiedzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Czy moja ojczyzna 13.05.06, 15:40 mogłaby w maleńkiej części kochać mnie tak jak ja ją kocham ? Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Czy moja ojczyzna 14.05.06, 01:43 mam wrażenie, że tylko moje pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czy moja ojczyzna 14.05.06, 02:14 Jeżeli pod pojęciem " ojczyzna " kryją się ludzie , miejsca , korzenie , taki heimat , to tak - na pewno Cię kocha . Jeśli chodzi o państwo - pozbyłabym się złudzeń ... Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Czy moja ojczyzna 14.05.06, 16:46 a to tak na marginesie, dzisiaj mija rocznica ----------------------------------------------- pl.wikipedia.org/wiki/Grzegorz_Przemyk serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34318,140201.html Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czy moja ojczyzna 14.05.06, 16:57 Wiem . Ludzie z Warszawy mają dobrą pamięć . Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Czy moja ojczyzna 14.05.06, 18:28 A kogo Ojczyzna bardziej kocha - tych, od których pieniędzy żadnych ściągnąć nie może, czy tych od których je ściąga? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Czy moja ojczyzna 14.05.06, 18:59 zgodnie z tytułem wątku;) A czy pamięta kto jeszcze, (szczególnie tam na górze) że „Ojczyzna to wielki zbiorowy obowiązek”? Odpowiedz Link Zgłoś
h_lny Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 17:19 zastępcze słowa,półprawdy-kłamstwa kto to wymyślił i po co, zna ktoś odpowiedż? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 18:38 Skąd się bierze w ludziach nienawiść? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 18:45 Z zawiści lub z krzywdy .... to akurat nie jest trudne pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 18:48 nie?! a skąd bierze się zawiść? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 18:50 Z zazdrości . Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 18:53 a skąd się bierze zazdrość? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 19:00 Z braku posiadania tego co mają inni ... I niekoniecznie są to dobra materialne... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 19:16 a czyż zawiść nie jest zazdrością bezinteresowną, kiedy chodzi nie o to abym ja coś miała, tylko o to, abyś TY tego nie miała? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 19:23 Nie ... najpierw jest brak , potem frustracja , potem zazdrość , potem zawiść , potem nienawiść ... Nie o to chodzi żebyś Ty nie miała , chodzi o to , żebym ja miała też . I nadal nie mówię o dobrach materialnych .. Dobra można sobie wypracować . Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 19:29 A jeżeli Ty mieć nie możesz (a na dobrą sprawę niczego Ci nie brakuju), a ja mogę, a Ty nie chcesz, abym ja mogła mieć (wszystko jedno co, na przykład talent artystyczny) to jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 19:39 Torunianko , zaczynasz kręcić ...:-) Nie ma zazdrości interesownej lub nieinteresownej , no bo jaki to niby dla mnie interes , że obydwie nie mamy ..?? Skoro masz Ty , to ja jakoś mogę się choć trochę tym nasycić ( pokojowo rzecz biorąc )....Talent jest ponad wszystkim , bo jest to pewien dar , iskra boża , nie da się go ani wypracować , ani ukraść i nie ma go co zazdrościć :) Zazdrościć można laurów mając jako kontrę kogoś sobie równego . Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 19:50 gdyby tak było, jak dowodzisz, Izo, to świat byłby rajem;) dlaczego ludzie nie kierują się logiką i dlaczego istnieje zło to naprawdę trudne pytanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 20:00 Uczucia nie mają rozumu , niestety .... Ale jako istota rozumna staram się panować nad niskimi instynktami . Generalnie świat mógłby być rajem , gdyby nie zawiść właśnie .:) Odpowiedz Link Zgłoś
tor-tor Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 21:41 Jak ściąć drzewo na którym siedzi wrona nie płosząc jej? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 13.05.06, 23:24 jak zjeść ciastko i mieć ciastko (stare jak świat pytanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Czy mandat za picie alkocholu 14.05.06, 01:18 w uniwersyteckim mieście jest ważny czy to tylko policyjny dowcip ? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czy mandat za picie alkocholu 14.05.06, 01:26 No niestety .... ważny:( Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Czy mandat za picie alkocholu 14.05.06, 01:40 tak samo człowiekowi odpowiedziałem, ale zdjęcie zrobiłem ;-) i puszczę Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Czy mandat za picie alkocholu 14.05.06, 03:35 a czy nie uważasz, że taki gość z orzełkiem na czapce powinien raczej udzielać nagany wyłącznie wzrokowej ................ Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czy mandat za picie alkocholu 14.05.06, 08:27 Myślę , że w maju nawet przed tym powinien się powstrzymać , chyba że student pijany w sztok :) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: gdzie my żyjemy........................... 14.05.06, 18:47 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3344203.html Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: gdzie my żyjemy........................... 14.05.06, 19:16 Gumko Drogi .... Takie rzeczy bedą zdarzały się zawsze i wszędzie , a wprowadzenie godziny policyjnej jest czymś poniżającym bo świadczy o totalnym braku zaufania do juniorow i wrzucaniu wszystkich do jednego worka . Jeżeli osiemnastolatek jest na tyle dorosły , że może wybierać prezydenta swojego kraju niechże będzie na tyle dorosły , żeby odróżniać dobro od zła i wiedzieć jakie są tego konsekwencje , a od wskazania mu właściwej drogi są rodzice a nie zakazy . .." Ksiądz Kroll znany był także z tego, że w swoich kazaniach nie stronił od mówienia o polityce. Przed laty, gdy wybory wgrało SLD, w czasie mszy świętej zrezygnował z przekazania "znaku pokoju", gdyż - jak tłumaczył - mógłby podać rękę zdrajcom, którzy głosowali na "czerwonych". Czy oddając krew zastanawiam się czy tym samym nie ratuję życia mordercy ..?? Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 19:47 a ja się urodziłem w PeReLu i co teraz mam zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 19:49 jak sie rodziłem to rząd był w Londynie a naród tutaj a teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:15 A teraz jest odwrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:19 Problem w tym, że lubie normalnie a nie odwrotnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:21 Najwyższa pora zmienić upodobania ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:23 Chyba myśli mi się skosmaciły :) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:27 nie oto chodzi, ale coś czuje że ta 4warta to jakieś pokręctwo Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:28 gumka7 napisał: > nie oto chodzi, ale coś czuje że ta 4warta to jakieś pokręctwo zwyczjna MANIANA Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:31 Pewnie masz rację , ale nie ma sie co ekscytować , szczególnie jeśli nie ma się na to zadnego wpływu ../. Ostatecznie zawsze można zrobić 5...., 6..... 7..... Będziemy mieli udział w historii:) No , i zawsze można ...do Londynu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:32 izawawa napisała: > Pewnie masz rację , ale nie ma sie co ekscytować , szczególnie jeśli nie ma się > > na to zadnego wpływu ../. Ostatecznie zawsze można zrobić 5...., 6..... 7..... > Będziemy mieli udział w historii:) No , i zawsze można ...do Londynu :) Po co do Londynu ? W trumnie Korzybskich, będę wygladał jak żywy ! Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:34 Gumka wiecznie żywy ...:) Toż gorzej niż Lenin !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:36 Dasz Korzybskim na sobie zarobić .?? Lepiej się skremować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:40 Ładne; guma w kremie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=737&w=32760244&a=39648264 Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:43 Widzę , że nie gardzisz żadną formą bytu :-) Nie to co ja - wiecznie w ludzkiej postaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:45 ostatnie podrygi konającej ostrygi .............. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:47 Spoko ... Jesteśmy przecież wieczni .:) Ty jako Lenin wiecznie żywy i Guma w każdej postaci , ja - jako czarownica z siedmioma życiami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 20:56 oj, chyba się Tobie te Twoje myśli mocno skosmaciły Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 21:03 No dobra .. Już nie bedę :) Właśnie zaszyłam usta dratwą i zawiązałam trzy supełki :) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 21:04 No dobra, ja też stopuję Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 21:09 czy prawdą jest, że "nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej"? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: trudne pytania- ............................. 22.05.06, 21:12 Prawdą jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 21:25 Sorry, ale to chyba nie ten wątek. To wątek na pytania, na dodatek trudne;) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 21:27 Zdaje się , że Gumka trochę się podkurzył ... Ale już nic nie mówię , wszak mam zaszyte usta :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 21:30 czy palce muszą być skoordynowane z ustami? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 21:32 Nie muszą :) Ale teraz to się boję nawet pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 21:43 czyż to może być prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 21:28 To jest trudne pytanie. Czy ja lubię Bydgoszcz ? Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 A ja Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 21:39 a nie lubie granatem od pługa oderwanych toruniaków Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 21:46 Bydgoszcz ma sporo ładnych miejsc. Niestety, są też oderwani od pługa granatem bydgoszczanie. Myślę, że i tu i tam jest takich po równo... Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 21:49 spokojnie, najpierw naszym wieśniakom wskażemy miejsce w szeregu ........... Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 22:28 da sie, da, wicie rozumicie pendrylu, wy nie pendrylcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 22:32 Może mi to ktoś przetłumaczyć ..??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 22:39 Nie bardzo... Co gorsza, nie rozumiem też poprzedniego... Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 22:41 To chyba echo z wątku " dbajmy o miasto " czy coś na ten kształt :) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 22:44 Zajrzałem, ale tam też się wszyscy wyraźnie pogubili. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 22:50 Vauban ... No to nie wiem , każdy czasem ma zły dzień ... Powarczy , powarczy i przestanie , nie boję się porażająco odważna jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 22:58 Rozmawiałem z Gumką na GG i wcale nie robił wrażenia zeźlonego. Może równocześnie warczał przez ramię na forum - ma napoleońskie zdolności... Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 23:01 Przynajmniej się dowiedziałam dlaczego na moim GG tak wolno pisał :) Może na jednych warczy a na drugich nie ... tak czy owak , rykoszetem po oczach idzie :) Mniejsza z tym , przejdzie mu :) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 22:21 Znalazłem w sieci: "Jak nie miałem internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów". Tak powiedział Stanisław Lem. I, jak zwykle zresztą, miał całkowitą rację. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 22:24 Vauban .... Wdech .. wydech ... wdech ... wydech .... Nie przerywaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 22:33 O, dobrze, że mi przypomniałaś :) Wiedziałem, że coś robię, ale nie umiałem jakoś tego nazwać... Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Lubie Bydgoszcz 22.05.06, 22:38 Dobrze , że nie zapomniałeś tego robić :-]) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Czy to możliwe 22.05.06, 22:49 Czy to możliwe że ktoś atakuje hakersko mój komputer ? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czy to możliwe 22.05.06, 22:51 Wszystko jest mozliwe ... Tylko po co miałby to robić ..?? Jakieś niepokojące objawy ..?? Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Czy to możliwe 22.05.06, 22:53 Antywirus mnie ostrzega a i maszyna cos zwalnia bieg... Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czy to możliwe 22.05.06, 22:55 Przeczyść antywirusem , zdefragmentuj , zresetuj i zobaczymy ... Ale nie sądzę , żeby ktoś hakerzył .. Czasem zwalnia jak masz kogoś na drugim kompie , lub w chwilach natężonego ruchu :) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Czy to możliwe 22.05.06, 23:00 Przepłukuję w tle, dopiero 21 %. Jednym uchem słyszałem prognozę pogody w TV. Podobno będzie padać :) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czy to możliwe 22.05.06, 23:03 Gdzież !!! U nas pogoda jak drut :))) Gdybys płukał wyłączywszy wszystko co się da , dużo szybciej by poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Czy to możliwe 22.05.06, 23:06 Ale u nas niekoniecznie :) Już kończy, dwa adwary wypłukał dotąd... Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czy to możliwe 22.05.06, 23:08 Co wypłukał ..?????? Znowu mi tłumacz potrzebny chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Czy to możliwe 22.05.06, 23:09 Dwóch szpiegów przemysłowych. Sprawdzali, gdzie sie poruszam i czy nie da mi się w związku z tym czegoś sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czy to możliwe 22.05.06, 23:11 No i wydało się , gdzie się po necie szwendasz ....:) Bez powodu Cię nie wyłuskali :) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Czy to możliwe 22.05.06, 23:13 Nie uwierzysz, ale złapałem ich na onecie i wirtualnej polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czy to możliwe 22.05.06, 23:16 Jak mój Książę Małżonek mówi : " Strony najbardziej oficjalne są najmniej bezpieczne " :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Czy to możliwe 22.05.06, 23:19 Idę spać Vauban ... Może dziś się uda przed pólnocą :) Dobrej nocki życzę :) I nadal nic nie pada :) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Czy to możliwe 22.05.06, 23:28 No to dobranoc. Akurat jak komp wyleczony i zaczął pracowac przyzwoicie... Ale jest jeszcze co nieco do przejrzenia. Nudno ostatnio, bo nikt nie wkleja zdjęć. Mnie też się ostatnio nie chciało... Odpowiedz Link Zgłoś