Dodaj do ulubionych

40 letni Zenon potrzebuje POMOCY

IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 20.01.03, 08:00
Ponieważ Radca zapowiedział odejście postanowiłem
kontynuować jego misję. A więc:
40 letni Zenon ma 15 letnią córkę Joannę. No i wzbudza
ona niezdrowe zainteresowanie u Stefana, 16 lat. Zenon
prosi wszystkich którym nie obce są jego problemy by
spuścili łomot Stefanowi.
Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: _xxx Nie lubię poniadziałków IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 08:22
      Gość portalu: b3ut napisał(a):

> Ponieważ Radca zapowiedział odejście postanowiłem
      > kontynuować jego misję. A więc:
      > 40 letni Zenon ma 15 letnią córkę Joannę. No i wzbudza
      > ona niezdrowe zainteresowanie u Stefana, 16 lat. Zenon
      > prosi wszystkich którym nie obce są jego problemy by
      > spuścili łomot Stefanowi.
      > Z góry dzięki

Jak na poniedziałkowy ranek to nieźle się spisałeś.
      Może niektórym poprawi humor, zwłaszcza tym którzy radcę pożegnają bez żalu.

• Gość: Wiech Re: Nie lubię poniadziałków IP: 217.97.134.* 20.01.03, 09:08
        Gość portalu: _xxx napisał(a):

>
        > Jak na poniedziałkowy ranek to nieźle się spisałeś.
        > Może niektórym poprawi humor, zwłaszcza tym którzy radcę pożegnają bez żalu.
        >

ja tam bym mocno nie płakał!
        pisze 'bym' a nie 'nie będę', bo we wzmiankowane odejście jakoś nie wierzę -
        nie raz już obiecywał i nic z tego nie wychodzilo!...

obiecanki-cacanki
        ;-P
        • Gość: Olo Re: Nie lubię poniadziałków-Wiesiu prezydent IP: 212.160.129.* 20.01.03, 14:54
          Gość portalu: Wiech napisał(a):

> >
          >
          > ja tam bym mocno nie płakał!
          > pisze 'bym' a nie 'nie będę', bo we wzmiankowane odejście jakoś nie wierzę -
          > nie raz już obiecywał i nic z tego nie wychodzilo!...
          >
          > obiecanki-cacanki
          > ;-P

• Re: do spamującej Polonii
          lisiczkaa 20-01-2003 11:40 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Wiesiu na prezydenta "biednych, głupich
          i zmanipulowanych ciemniaków" ;)

Pozdrawiam @ll i "zetka" Wiesia (na kampanię wyborczą ;P)

• Re: do spamującej Polonii
          alynka 20-01-2003 12:10 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Wiechu zawsze Cię ceniłam za kwiecistość wypowiedzi;) jak będziesz
          startował w
          wyborach masz moje poparcie:) I męża też namówię:):):):):)
          pozdrówionka
          A.

• Re: do spamującej Polonii adres: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl
          Gość: ispan 20-01-2003 12:10 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Przy najbliższej okazji wklej Twój post do wątku autorstwa pana(i)
          Elżbiety.
          Niestety ona nie czytuje innych:-(((
          Gratuluję zdolności adaptacyjnych w wyrażaniu opinii!
          pzdr

• Re: do spamującej Polonii adres: 217.97.134.*
          Gość: Wiech 20-01-2003 12:12 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Gość portalu: ispan napisał(a):

> Gratuluję zdolności adaptacyjnych w wyrażaniu opinii!

Zdolności adaptycyjne? Wyłącznie co do formy, zdanie mam
          niezmienne!!

• Gość: Wiech Re: Nie lubię poniadziałków-Wiesiu prezydent IP: 217.97.134.* 20.01.03, 15:25
            Gość portalu: Olo napisał(a):

> Gość portalu: Wiech napisał(a):
            >
            > > >
            > >
            > > ja tam bym mocno nie płakał!
            > > pisze 'bym' a nie 'nie będę', bo we wzmiankowane odejście jakoś nie wierzę
            > -
            > > nie raz już obiecywał i nic z tego nie wychodzilo!...
            > >
            > > obiecanki-cacanki
            > > ;-P
            >
            > • Re: do spamującej Polonii
            > lisiczkaa 20-01-2003 11:40 odpowiedz na list odpowiedz cytując
            >
            > Wiesiu na prezydenta "biednych, głupich
            > i zmanipulowanych ciemniaków" ;)
            >
            > Pozdrawiam @ll i "zetka" Wiesia (na kampanię wyborczą ;P)
            >
            >
            > • Re: do spamującej Polonii
            > alynka 20-01-2003 12:10 odpowiedz na list odpowiedz cytując
            >
            > Wiechu zawsze Cię ceniłam za kwiecistość wypowiedzi;) jak będziesz
            > startował w
            > wyborach masz moje poparcie:) I męża też namówię:):):):):)
            > pozdrówionka
            > A.
            >
            >
            > • Re: do spamującej Polonii adres: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl
            > Gość: ispan 20-01-2003 12:10 odpowiedz na list odpowiedz cytując
            >
            > Przy najbliższej okazji wklej Twój post do wątku autorstwa pana(i)
            > Elżbiety.
            > Niestety ona nie czytuje innych:-(((
            > Gratuluję zdolności adaptacyjnych w wyrażaniu opinii!
            > pzdr
            >
            >
            > • Re: do spamującej Polonii adres: 217.97.134.*
            > Gość: Wiech 20-01-2003 12:12 odpowiedz na list odpowiedz
            cytując
            >
            >
            > Gość portalu: ispan napisał(a):
            >
            > > Gratuluję zdolności adaptacyjnych w wyrażaniu opinii!
            >
            > Zdolności adaptycyjne? Wyłącznie co do formy, zdanie mam
            > niezmienne!!
            >
            >

trochę sie narobiłes, żeby zmontować dwa rozłączne watki w jedną całość...

lubi się manipulować słowem, tylko po co??
    • Gość: b3ut Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 20.01.03, 08:30
      Nie brak u nas ludzi dobrej woli!! Zenon poinformował
      mnie, iż dostał już wiele konkretnych propozycji, a co
      najważniejsze parę osób działało spontanicznie i
      orzeczenie chirurga szczękowego lek. med. Wiesława
      Kazimierza (46 lat) brzmi: "stwierdzono ubytek dwóch
      siekaczy i jednego kła u Stefana, 16 lat"
      Z góry więc dziękuję 18-letniemu Tadeuszowi, który tego
      dokonał.
      I jeszcze jedna prośba do Was. Tadeusz potrzebuje:
      a) adwokata
      b) świadków, którzy NIE WIDZIELI jego spotkania ze Stefanem.
      Z góry dziękujemy
      PS. poprzednią akcję uważam za zakoczoną. Nie bijcie już
      ani Stefana 16 lat, ani żadnego innego (parę osób nie
      miało dokładnych danych osobowych, więc innym Stefanom
      też się trochę dostało...)
      • Gość: _xxx Co z dziewczyną ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 08:42

Niezbyt dużo nauczyłes się od radcy, a On tak się starał.
        Akcję zakończyłes, a o Joannie nie pomyślałeś!
        Może dziewczyna zakochana była ?
        Musisz natychmiast zapewnić jej opiekę psychologa.

powodzenia
      • Gość: stefan_23 Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 18:02
        jean, wara od stefana !!
    • brave-blonde 18-letnia BB potrzebuje czerwonego wina (notxt) 20.01.03, 14:19

• Gość: Olo Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: 212.160.129.* 20.01.03, 14:47
      Gość portalu: b3ut napisał(a):

> Ponieważ Radca zapowiedział odejście postanowiłem
      > kontynuować jego misję. A więc:
      > 40 letni Zenon ma 15 letnią córkę Joannę. No i wzbudza
      > ona niezdrowe zainteresowanie u Stefana, 16 lat. Zenon
      > prosi wszystkich którym nie obce są jego problemy by
      > spuścili łomot Stefanowi.
      > Z góry dzięki

No proszę ,jaka ładna zabawa. Zazwyczaj pouczający innych z gębami pełnymi
      frazesów i truizmów o: ksenofobii , braku wychowania i
      wykształcenia ,nietolerancji itp. itd. zabawiają się w podżeganie do
      przestępstwa . Nic to że Stefan Joanna i Zenek są postaciami z chorej wyobraźni
      beuta ,samo uczestnictwo w zabawie jednego z członków nieformalnej grupy
      jedynie słusznych postępowców forumowych mówi o was więcej niż hektary
      wcześniejszych postów mowy-trawy. A może ktoś się pod was podszywa ?
      OLO
      • Gość: _xxx Jak zaradzić głupocie ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 15:14

> No proszę ,jaka ładna zabawa. Zazwyczaj pouczający innych z gębami pełnymi
        > frazesów i truizmów o: ksenofobii , braku wychowania i
        > wykształcenia ,nietolerancji itp. itd. zabawiają się w podżeganie do
        > przestępstwa . Nic to że Stefan Joanna i Zenek są postaciami z chorej
        wyobraźni
        >
        > beuta ,samo uczestnictwo w zabawie jednego z członków nieformalnej grupy
        > jedynie słusznych postępowców forumowych mówi o was więcej niż hektary
        > wcześniejszych postów mowy-trawy. A może ktoś się pod was podszywa ?

Wiesz co OLO ? Nigdy do zadnego przestępstwa nie podżegałam , ale Tobie chętnie
        spuściłabym łomot za glupie gadanie.

Jak tak se siądziesz to czasami coś wymyślisz?

• b3ut Re: Jak zaradzić głupocie ? 20.01.03, 15:15
          OLO! Podaj nam swój wiek a spróbujemy pomóc
          • Gość: awronia Re: Jak zaradzić głupocie ? IP: 212.160.232.* 20.01.03, 15:51
            Oprócz tego, że szanowny następca pominął losy dziewczyny (które moim zdaniem
            są niezwykle istotne- sama kiedys byłam 15-letnią Anną i wtedy dużo bym dała za
            jekego bądź Stefana), zapomniał o innych charakterystycznych cechach wypowiedzi
            Radcy. A więc:
            1) pisz sam do siebie- najlepsze wrażenie zrobi 18 postów pod rząd od ciebie.
            2) nie odpowiadaj na pytania innych forumowiczów, ich zaczepki itp.
            3) cytuj obszerne fragmenty z gazetowych artykułów. Najlepsze będą: "Życie na
            gorąco", "Chwila dla Ciebie", no i oczywiście "Brawo". A jakbys z jakiegos
            archiwum wyciągnął stare "Skandale", to juz byłoby mistrzostwo świata.

Wierzę, że dasz radę.
            wronia
            • sdb Re: Jak zaradzić głupocie ? 21.01.03, 07:33
              Slownictwo pomocnicze: czynic, ukazac, rowniez, łożyć, serdecznie
    • Gość: krotki Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 21.01.03, 08:51
      no prosze jaki daliście upust tolerancji i sympatii dla radcy aż miło poczytać -
      pewnie że nielubimy jak nam przypominac o tym co nie chcemy wiedzieźć - zatem
      nie możemy lubic i radcy który to robi!!! (moim zdaniem przesadnie!!) Radca
      mnie nie lubi, gdy pojawiłem sięnieco aktywniej (z pewnych względów-gdzies w
      sierpniu 2002) na rorum Torunia było to wówczas gdy radca "oddawał w dobre ręce
      swój nick" !!!! widział we mnie wcielenie zła czyli atomskiego wyście
      sekundowali mu a teraz huzia na radcę - cóz łaska na pstrym koniu jeździ!!!

- z zasady się nie wypowiadam na tym forum ale powiem teraz coś - chcecie
      tolerancji dla swych podlądów dajcie jej tez trochę radcy !!!!!
      po prostu omijajcie jego wątki jak ja omijam wątki pewnych geniuszy (tym razem
      wyjątek czynię - bo sam tytuł juz mi smierdział prowokacją) i żyję

i to całkiem nieźle

Pozdrawiam
      • Gość: Olo Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: 212.160.129.* 21.01.03, 15:06

Co wolno wojewodzie to nie Tobie Krótki. Radca kiedyś pasował ale przestał.
        Radca- działacz Unii Wolności ,działalność charytatywna , itp. No czysta
        poprawność polityczna. Ale się towarzystwu naraził i go towarzystwo wypluło.
        Teraz się towarzystwo napędza wzajemnie ,podtrzymując się nawzajem w jakiś
        obleśnych wątkach.W towarzystwie nie wolno pierdzieć , chyba że pierdzi ktoś z
        towarzystwa - wtedy to nie sią pierdy tylko fiołki. Olo

• Gość: SDB Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 15:39
          A moze zdobylbys sie Olo na odwage cywilna i ujawnil swoj prawdziwy nick bo
          jakos sobie Cie nie przypomiam a widac ze znasz sie niezle na historii forum.
          • robert_wl Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY 21.01.03, 16:31
            Gość portalu: SDB napisał(a):

> A moze zdobylbys sie Olo na odwage cywilna i ujawnil swoj prawdziwy nick bo
            > jakos sobie Cie nie przypomiam a widac ze znasz sie niezle na historii forum.

To nie ja !!!
            • Gość: SDB Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 17:04
              Czesc roberto- odzywalbys sie czesciej co?
          • Gość: Olo Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: 212.160.129.* 22.01.03, 09:14
            Gość portalu: SDB napisał(a):

> A moze zdobylbys sie Olo na odwage cywilna i ujawnil swoj prawdziwy nick bo
            > jakos sobie Cie nie przypomiam a widac ze znasz sie niezle na historii forum.

Prawdziwy nick ? Czyli ten co mam w dowodzie osobistym ? O czym Ty pieprzysz ?
            OLO
            • Gość: Wiech Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: 217.97.134.* 22.01.03, 09:16

> Gość portalu: SDB napisał(a):
              >
              > > A moze zdobylbys sie Olo na odwage cywilna i ujawnil swoj prawdziwy nick b
              > o
              > > jakos sobie Cie nie przypomiam a widac ze znasz sie niezle na historii for
              > um.
              >
              > Prawdziwy nick ? Czyli ten co mam w dowodzie osobistym ? O czym Ty pieprzysz ?
              > OLO

...o tym, że nikt Cie tu zbytnio nie kojarzy (stąd SDB wywnioskował, że albo
              jesteś ty od niedawna, albo pisałes wcześniej jako kto inny), a komentujesz
              niczym op jakiś...

• Gość: Olo Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: 212.160.129.* 22.01.03, 09:29

> Gość portalu: Olo napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: SDB napisał(a):
                > >
                > > > A moze zdobylbys sie Olo na odwage cywilna i ujawnil swoj prawdziwy n
                > ick b
                > > o
                > > > jakos sobie Cie nie przypomiam a widac ze znasz sie niezle na histori
                > i for
                > > um.
                > >
                > > Prawdziwy nick ? Czyli ten co mam w dowodzie osobistym ? O czym Ty pieprzy
                > sz ?
                > > OLO
                >
                > ...o tym, że nikt Cie tu zbytnio nie kojarzy (stąd SDB wywnioskował, że albo
                > jesteś ty od niedawna, albo pisałes wcześniej jako kto inny), a komentujesz
                > niczym op jakiś...
                >

Coś nie kumaty jesteś Wiesław. Prawdziwy nick to jest coś takiego jak
                inteligentny bełkot. OLO

• Gość: Wiech Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: 217.97.134.* 22.01.03, 09:34

>
                  > Coś nie kumaty jesteś Wiesław. Prawdziwy nick to jest coś takiego jak
                  > inteligentny bełkot. OLO
                  >
                  >

O, Kumaty!
                  Prawdziwy nick to taki, którym się regularnie posługujesz (o ile w ogóle masz
                  jakiś stały) i oszczedź sobie, proszę, tanich nadinterpretacji.

a jeśli doskwierają Ci ząbki jadowe, to proponuję wizytę u stomatologa!
          • Gość: krotki Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 22.01.03, 22:04
            a tak bezstronnie jakie ma znaczenie nick jeżeli facet? ma racje???
            cos wie i pisze to cecha forum ja nie zmieniam nicku ale nie zabraniam nikomu
            to właśnie cecha wolnosci jesli poszukujesz tozsamosci to pozostaja spotkania w
            realu z "pifkiem" w ręku?? ale czy o to tui chodzi ?????jak ktoś ma kłopoty z
            nawiązaniem kontaktów w realu i szuka tu........ ale to jego problem!!!!
            Pozdrawiam
            • Gość: SDB Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 23:29
              Gość portalu: krotki napisał(a):

> a tak bezstronnie jakie ma znaczenie nick jeżeli facet? ma racje???
              > cos wie i pisze to cecha forum ja nie zmieniam nicku ale nie zabraniam nikomu
              > to właśnie cecha wolnosci jesli poszukujesz tozsamosci to pozostaja spotkania
              w
              >
              > realu z "pifkiem" w ręku?? ale czy o to tui chodzi ?????jak ktoś ma kłopoty z
              > nawiązaniem kontaktów w realu i szuka tu........ ale to jego problem!!!!
              > Pozdrawiam

Olo napisal:

> No proszę ,jaka ładna zabawa. Zazwyczaj pouczający innych z gębami pełnymi
              > frazesów i truizmów o: ksenofobii , braku wychowania i
              > wykształcenia ,nietolerancji itp. itd. zabawiają się w podżeganie do
              > przestępstwa . Nic to że Stefan Joanna i Zenek są postaciami z chorej
              > wyobraźni
              > beuta ,samo uczestnictwo w zabawie jednego z członków nieformalnej
              > grupy
              > jedynie słusznych postępowców forumowych mówi o was więcej niż
              > hektary
              > wcześniejszych postów mowy-trawy. A może ktoś się pod was podszywa ?
              > OLO

Zgadzasz sie z nim? To znaczy chodzi ci o to ze facet ma racje w tym ze zna
              jakos historie czy ma racje nazywajac wyobraznie B3uta chora? To nie dyskusja o
              wstapieniu do unii albo karze smierci tylko potyczki dotyczace konkretnych
              forumowiczow i raczej wypadaloby chyba zeby bylo jasne kto jest kim.

Olo napisal:

Co wolno wojewodzie to nie Tobie Krótki. Radca kiedyś pasował ale przestał.
              Radca- działacz Unii Wolności ,działalność charytatywna , itp. No czysta
              poprawność polityczna. Ale się towarzystwu naraził i go towarzystwo wypluło.
              Teraz się towarzystwo napędza wzajemnie ,podtrzymując się nawzajem w jakiś
              obleśnych wątkach.W towarzystwie nie wolno pierdzieć , chyba że pierdzi ktoś z
              towarzystwa - wtedy to nie sią pierdy tylko fiołki. Olo

Byc moze po czesci masz racje ale sam Radca nie jest tu bez winy. Jezeli
              mialbym ominac osobiste urazy do niego to powiem tylko ze mam zastrzezenia nie
              do jego dobrej woli ale do towarzyszacej jej otoczki. Kluje mnie w oczy to ze
              gosc robi cos co wymaga pewnych zdolnosci, wiedzy, wyczucia i taktu ale uwaza
              ze jego dobre serce i wylewne nawolywania sa wystarczajacymi kwalifikacjami.
              Dodaje, ze nie jestem i nie bylem nigdy pracownikiem zadnej organizacji
              charytatywnej.
            • Gość: Wiech Re: 40 letni Zenon potrzebuje POMOCY IP: 217.97.134.* 23.01.03, 09:08
              Gość portalu: krotki napisał(a):

> a tak bezstronnie jakie ma znaczenie nick jeżeli facet? ma racje???
              > cos wie i pisze to cecha forum ja nie zmieniam nicku ale nie zabraniam nikomu
              > to właśnie cecha wolnosci (...)

Krotki,
              tak naprawde nie chodzi o nicka, a o znajomosc tematu.
              jesli ktos zaglada tu od tygodnia, to bedzie miał zupełnie inne wyobrażenie
              o 'całości' od gościa, który przyglada sie naszemu gaduleniu dajmy na to od 0,5
              roku...

Co do Radcy - nie neguję tego co on stara sie robic, ale tego JAK - to cholerna
              róznica! No, a że nie podobają mi sie jego interakcje z
              otoczeniem 'konkurencyjnym' i wcale nie uważam, że jest krystaliczną osobą...

Jeśli chodzi o 'wolność' i 'grupę wzajemnej adoracji' - nie raz insynuowano na
              tym forum, że wytworzyła sie ekipa, ktora klepie sie po plecach i powtarza cały
              czas, jacy to jej czlonkowie są fajni...
              Prawda jest taka, że jest tu kilka osób które są bardziej aktywne (może
              nadaktywne??) i którym chce się nie tylko usiąść przed kompem, ale ruszyć
              jeszcze 'gitarę' i poznać w realu ludzi, z którymi sie tutaj rozmawia. I tyle.

Jeśli ktoś zacznie pieprzyć jak potłuczony, a znam go bliżej, tym bardziej nie
              będę powstrzymywał sie przed krytyką, a opowieści o kolezeńsko-stadnym
              atakowaniu niewinnych owieczek troche sie rozmijają z prawdą...

• Gość: _xxx Co to jest ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 23:19

>
          > Co wolno wojewodzie to nie Tobie Krótki. Radca kiedyś pasował ale przestał.
          > Radca- działacz Unii Wolności ,działalność charytatywna , itp. No czysta
          > poprawność polityczna. Ale się towarzystwu naraził i go towarzystwo wypluło.
          > Teraz się towarzystwo napędza wzajemnie ,podtrzymując się nawzajem w jakiś
          > obleśnych wątkach.W towarzystwie nie wolno pierdzieć , chyba że pierdzi ktoś
          z
          > towarzystwa - wtedy to nie sią pierdy tylko fiołki. Olo
          >
          >
          • Gość: Wiech Re: Co to jest ? IP: 217.97.134.* 22.01.03, 10:31

> Gość portalu: Olo napisał(a):
            >
            > >
            > > Co wolno wojewodzie to nie Tobie Krótki. Radca kiedyś pasował ale przestał
            > .
            > > Radca- działacz Unii Wolności ,działalność charytatywna , itp. No czysta
            > > poprawność polityczna. Ale się towarzystwu naraził i go towarzystwo wypluł
            > o.
            > > Teraz się towarzystwo napędza wzajemnie ,podtrzymując się nawzajem w jakiś
            >
            > > obleśnych wątkach.W towarzystwie nie wolno pierdzieć , chyba że pierdzi kt
            > oś
            > z
            > > towarzystwa - wtedy to nie sią pierdy tylko fiołki. Olo
            > >
            > >

to?
            frustratus criticus...
            :)

pozdr.
            W.

ps. o ile dobrze doczytałem się (czyli zrozumiałem intencje autorki) w innym
            wątku - czy Ty przypadkiem nie zagalopowałaś sie w 'niezdrowych' domysłach
            towarzyskich?!!
            jeśli dobrze odczytałem, to niniejszym uspakajam: mylisz się!, jeśli nie - to
            nie ma tematu...
            ;)
            • Gość: _xxx No, to jesteśmy w domu. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 12:41

>
              > ps. o ile dobrze doczytałem się (czyli zrozumiałem intencje autorki) w innym
              > wątku - czy Ty przypadkiem nie zagalopowałaś sie w 'niezdrowych' domysłach
              > towarzyskich?!!
              > jeśli dobrze odczytałem, to niniejszym uspakajam: mylisz się!, jeśli nie - to
              > nie ma tematu...
              > ;)

Oczywiście (jak zwykle zresztą) dobrze zrozumiałeś moje intencje, domysłów
              jednak nie było, tymbardziej niezdrowych. Zaniepokoiła mnie jednak treść tego
              co napisał ktoś inny.
              Uspokoiłam się na tyle, ze nawet odpuszczę Ci ten film i nie będę straszyć .
              ( nie cierpię jazzu).

POzdrawiam.
              • Gość: Wiech Re: No, to jesteśmy w domu. IP: 217.97.134.* 22.01.03, 13:15

>
                > Oczywiście (jak zwykle zresztą) dobrze zrozumiałeś moje intencje, domysłów
                > jednak nie było, tymbardziej niezdrowych. Zaniepokoiła mnie jednak treść tego
                > co napisał ktoś inny.

a jednak dobrze mi sie zdawało! :)
                tak na marginesie - ja też poczułem niepokój, choć miałem nadzieję, że nikt
                inny tego tak nie odebrał i że plotków nie będzie...
                niniejszym ucinam powyższy temat.

> Uspokoiłam się na tyle, ze nawet odpuszczę Ci ten film i nie będę straszyć .

po tym 'wejściu' z siekierą odpust nabrał podwójnej wartości!
                ;-P
                >

> POzdrawiam.

ja tez :)
                • Gość: atomski Re: No, to jesteśmy w domu. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 10:53
                  zło wcielone ?
                  dzień dobry : )))))))

1.Mam nadziej ,ze davoo czyt ten wątek i pamięta o czym tak gorąco z nim
                  dyskutowałem : )))))))

2. Wiech ,zamiast krecić dym wpadłbyś z bracią do mnie na piwo (masz
                  obiecane,czeka ).Choćby i w ten weekend .
                  Jak teren małoneutralny ,może być i knajpa . Inaczej cieżko bedzie nam
                  porozmawiać np o tolerancji : ))))))))
                  Wiesz ,dwie kotwice- te sprawy .Kobita zestresowana ,nie wypada po prostu iśc
                  w balety .
                  ...ale serdecznie zapraszam .
                  Urządzimy jakie sex-party : )))

no.
                  • sdb Re: No, to jesteśmy w domu. 23.01.03, 11:06
                    Jo :)
                  • Gość: Wiech Re: No, to jesteśmy w domu. IP: 217.97.134.* 23.01.03, 11:25
                    Gość portalu: atomski napisał(a):

> > 1.Mam nadziej ,ze davoo czyt ten wątek i pamięta o czym tak gorąco z nim
                    > dyskutowałem : )))))))
                    >

czyzbyś bronił UKAZAŃ Twojego bliskiego PRZYJACIELA?..
                    ;)

> 2. Wiech ,zamiast krecić dym wpadłbyś z bracią do mnie na piwo (masz
                    > obiecane,czeka ).Choćby i w ten weekend .
                    > Jak teren małoneutralny ,może być i knajpa . Inaczej cieżko bedzie nam
                    > porozmawiać np o tolerancji : ))))))))
                    > Wiesz ,dwie kotwice- te sprawy .Kobita zestresowana ,nie wypada po prostu
                    iśc
                    > w balety .
                    > ...ale serdecznie zapraszam .
                    > Urządzimy jakie sex-party : )))
                    >
                    > no.

:)))
                    w ten łikend będzie ciężko (prawie na pewno mam gości), ale postaram sie w
                    możliwie bliskim, choć innym terminie.
                    jako żywo!
                    a z tym dymem nie przesadzaj - odrobina sarkazmu, to nie to samo, co otwarta
                    agresja...
                    • Gość: atomski Re: No, to jesteśmy w domu. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 13:11
                      nikogo nie bronię .

no i zapraszam : )

zło wcielone
                      • Gość: Wiech Re: No, to jesteśmy w domu. IP: 217.97.134.* 23.01.03, 13:16
                        Gość portalu: atomski napisał(a):

> nikogo nie bronię .
                        >

no dobra, przecież zartowałem!
                        przez myśl by mi nie przeszło...

> no i zapraszam : )
                        >

:)))
                        myślę, że po drodze zgarniemy jeszczio Lisiczkę, żeby nam scieżkę dostępu
                        łopisała...
                        możemy, no nie?...
                        co do daty, to bedziemy negocjować.

> zło wcielone

z satanistycznym 666 na ustach pozdr.
                        :-P
                        W.

ps. Oczywiście cmoki dla Rosemary i Waszych Dzieciąt!
                        • Gość: atomski Re: No, to jesteśmy w domu. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 20:17

> myślę, że po drodze zgarniemy jeszczio Lisiczkę, żeby nam scieżkę dostępu
                          > łopisała...
                          > możemy, no nie?...

-kto tylko chętny ,ten niech czuje się zaproszony : )))))))))
                          (mam nadzieję ,ze to nie bedze setka )
                          bede musiał wtedy renegocjowac ofertę : )))))))))
                        • Gość: lisiczkaa Słówko lisiczki - przewodniczki ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 24.01.03, 08:23
                          Wiech, wiesz doskonale, że ze mnie kiepska przewodniczka ;) Ale łoczywiście
                          polecam się "zgarnięciu po drodze". Dłużej bez małego atomka nie wytrzymam ;P
                          Poza tym tyle czasu bez "małej, złośliwej główki" live to zdecydowanie za
                          długo. No!
                          Pozdrawiam @ll
                  • Gość: davoo Re: No, to jesteśmy w domu. IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 23.01.03, 13:34
                    czyta czyta :)
                    powiedzialbym, ze Radca na innych forach spotyka sie jak to Wiesiu powiedzial,
                    z bardziej otwarta agresja,torun nie jest wyjatkiem a i bydzia ma swoje sa
                    skora,,,,,ale nie powiem tego wsiego w strachu przed kolejna "goraca
                    dyskusja" ;)
                    wisz, sa ludzie mniej i bardziej odporni na metody dzialania Radcy... widac ja
                    naleze do tych bardziej, ktos inny moze do tych mniej. Mimo to, nie nazwalbym
                    tych osob: "nietolerancyjnymi" :) ,,tym bardziej ze czesc z nich znam troszku
                    osobiscie i wiem, ze nietolerancyjnymi nie sa...chyba jednak sie ze mna
                    zgodzisz. Radcy juz tutaj proponowano trzymanie sie jednego watku i jego
                    odswiezanie, nie zakladanie 20tu, nie uzywanie capslocka itp,
                    bezskutecznie. "Nietolerancyjnie" pozostal gluchy na prosby;). Szanuje radce za
                    to co robi i w jakiej idei, choc nie podoba mi sie jego styl dzialania na
                    forach. Czasem ktos nie wytrzymuje i probuje "ukazac", jak dziwaczna, ze
                    eufemizmem sie posluze, a przez to niestety mniej skuteczna jest jego
                    dzialalnosc. "40 letni Zenon..." tego przykladem. Aaaale dyplomatycznie dodam,
                    ze moge sie mylic, moze faktycznie ziejemy jadem do wszystkiego co sie rusza a
                    z torunia nie jest, a torunskie foroom najpotworniejsze, najmniej tolerancyjne
                    ze wszystkich na swiecie,a juz na pewno w regionie, ludzie w Toruniu zli i
                    nieprzyjazni etc etc iii bardzo chcialbym o tym z kolega porozmawiac ;)
                    mam tylko nadzieje, ze do konca swiata nie bedziesz lustrowal torunskiego
                    foroom by mi cos ukazac:)) ,,,bo ja niestety tego nie robie z bydgoskim, by
                    antytezy wysuwac, widac tak ambicjonalnie do naszej dyskusji nie podszedlem ;)

oki, joke, wsio powyzsze,
                    po czesci sie z Toba zgadzam w wiadomym temacie, na iles zawsze "po czesci" sie
                    zgadzalem, pisalem juz- nie jestem bezkrytyczny w stosunku do foroom,
                    miasta...mam nadzieje ze tez wzgledem siebie;) choc patrze na swiat z
                    przymrozeniem oka :)),,,i moglem sie zgadzac dopoki nie generalizowales za
                    bardzo(robiles to nagminnie), nie czepiales sie torunian jako takich i
                    oczywiscie nie wciskales porownan bydzia vs torun, bo tu bywales bezkrytyczny
                    (przyklad przypomne, co mnie mierzilo okrutnie: wypowiedzi wesleya i np macieja
                    to nic innego jak inteligentne prowokacje, a polemika z nimi np Wiecha, moja i
                    innych to przyklad wrodzonego bydziozerstwa badz zamkniecia na madra krytyke:))

pozdro:)

• Gość: davoo ups IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 23.01.03, 13:48
                      ,,pisalem poprzedni post w wolnych chwilkach, wkleilem, nie przeczytawszy
                      waszych txtow ,,,,i okrutnie wychodzi na to, ze w powazne tony uderzylem!
                      choc smialem sie caly czas piszac ten txt,,,no ale wiem o tym tylko ja:)))
                      bije sie w chudom piers
                      ...sorki fellołs;)
                    • Gość: Wiech Re: No, to jesteśmy w domu. - sprostowanie IP: 217.97.134.* 23.01.03, 13:55
                      Gość portalu: davoo napisał(a):

> czyta czyta :)
                      > powiedzialbym, ze Radca na innych forach spotyka sie jak to Wiesiu
                      powiedzial,
                      > z bardziej otwarta agresja,torun nie jest wyjatkiem a i bydzia ma swoje sa
                      > skora

nie powiedziałem że z BARDZIEJ otwartą agresją, a że OTWARTĄ agresją - to
                      różnica!

nie przepadam za radca, ale od 'nieprzepadania' do agresji jeszcze cholernie
                      długa droga...
                      co do innych to nie wiem, ale w moim osobistym odczuciu Twoje sformułowanie
                      było ciut 'nieprecyzyjnie-krzywdzące'.
                      • Gość: davoo Re: sprostowanie IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 23.01.03, 14:24
                        > nie powiedziałem że z BARDZIEJ otwartą agresją, a że OTWARTĄ agresją - to
                        > różnica!
                        >
                        > nie przepadam za radca, ale od 'nieprzepadania' do agresji jeszcze cholernie
                        > długa droga...
                        > co do innych to nie wiem, ale w moim osobistym odczuciu Twoje sformułowanie
                        > było ciut 'nieprecyzyjnie-krzywdzące'.

ale ze mnie krzywdziciel, no
                        wiec prezentujesz "zamknieta agresje", nie "bardziej otwarta", oki;)
                        facet nie jest Ci obojetny i to manifestujesz
                        nie dasaj sie, bo nie ma o co, znasz radce lepiej ode mnie,
                        historie interakcji Beat-radca-krzyzak itp,,, Nie oceniam wiec Twoich reakcji!
                        nie daj sie wkrecic atomskiemu! :)) ...bo chyba zachowujesz sie adekwatnie do
                        sytuacji

a nieprecyzyjnosc wybacz:)
                        dopsze?;)
                        • Gość: davoo sprostowanie!! IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 23.01.03, 15:21
                          cholera, zamiast "bardziej otwarta..." powinno byc "MNIEJ otwarta,,," rzecz
                          jasna,
                          zaciemnilem obraz jeszsze bardziej, gash :))
                          • Gość: _xxx Re: sprostowanie sprostowania IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 22:52
                            Gość portalu: davoo napisał(a):

> cholera, zamiast "bardziej otwarta..." powinno byc "MNIEJ otwarta,,," rzecz
                            > jasna,
                            > zaciemnilem obraz jeszsze bardziej, gash :))

Wtedy przestań poprawiać, kiedy zaczynasz psuć - T. Kotarbiński
                            Chyba miał rację, co?

Pozdr.
                            • Gość: davoo Re: sprostowanie sprostowania IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 24.01.03, 12:40
                              > Wtedy przestań poprawiać, kiedy zaczynasz psuć - T. Kotarbiński
                              > Chyba miał rację, co?
                              > Pozdr.

dobre, trafne
                              :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka