Gość: bobas IP: *.gamet.com.pl 20.01.03, 13:42 jakies takie dla zdrowia, gdzie mozna potem sie wykapac w warunkach przyzwoitych dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olo Re: silownie w Toruniu IP: 212.160.129.* 20.01.03, 14:02 Gość portalu: bobas napisał(a): > jakies takie dla zdrowia, gdzie mozna potem sie wykapac w warunkach > przyzwoitych > > dziekuje za odpowiedzi Najlepiej kompać się w wodzie. Można pod prysznicem , w wannie lub na basenie ( z tym że wcześniej konieczny jest prysznic ), można też w jeziorze lub rzece z tym ,że toruńskich rzek nie polecam a z jeziorami radzę ostrożnie. Oczywiście z pleneram należy się wstrzymać do wiosny co najmniej ,a z kompielą raczej nie należy się wstrzymywać. Pozdrawiam Olo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: silownie w Toruniu IP: 212.160.232.* 20.01.03, 16:02 Mieszkam koło siłowni na Morcinka. Poćwiczysz tam, a wykąpiesz sie w przyzwoitych warunkach u mnie :-))). I tylko jeden z Was rozumie dlaczego sie śmieję piszac o mojej wannie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
profesor1 Re: silownie w Toruniu to gowno 20.01.03, 17:14 Korzystam w Toronto z kompleksu sportowego .Sa tam sale do gry w siatkowke koszykowke babintona ,jest sauna jest basen i sa silownie kompleks jest pod patronatem YMCA .Kumaqci z Was powinni wiedziec co to jest . Cwicz ze mna nawet ludzie po 80 taka wysoka kultura jest w Toronto i w calej Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: silownie w Toruniu to gowno 20.01.03, 18:02 a czy w tej zajebistej siłowni trzeba samemu sztange podnosić, czy to ona sama sie podnosi? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: silownie w Toruniu to gowno 20.01.03, 18:23 Moj drogi chodzi o to ze jest zaplecze sa prysznice sauna , kkremy do rak do ciala , woda kolonska i pianka do golenia mydlo w plynie i szampon wszystko w ramach oplaty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: silownie w Toruniu to gowno IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 20.01.03, 19:14 a sterydy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: silownie w Toruniu IP: *.gamet.com.pl 21.01.03, 14:48 Olo mnie niezle podsumowal... Awronia - ja sie nie kapalem w twojej wannie jeszcze ale wszystko przed nami... Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: silownie w Toruniu 22.01.03, 13:02 Gość portalu: bobas napisał(a) > Awronia - ja sie nie kapalem w twojej wannie jeszcze ale wszystko przed nami... No wiesz, moja wanna do tych kanadyjskich nie ma podjazdu... :-))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś