Gość: vinc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 20:19 słyszałem że chcą załozyć komisje dlatego że władze nie dały im ziemi pod budowe ich uczelni, chcą pozywać do sądu, strajkować, grozić i szantażować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debett Re: Fundamentalizm Radia Maryja 28.10.01, 14:14 To już się stało. Kiedy miasto nie zgodziło się na oddanie ziemii Rydzykowi, jego fanki zaczęly szturmować urząd miasta. Śmiech na sali będzie, jak sprawą zajmie się sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Fundamentalizm Radia Maryja IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 10:21 Ty Vinc ty masz już chyba pierdolca na tym punkcie. Ić się przewietrzyć zakompleksiony pederasto i zmień temet bo stajesz się nudny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryndzo Re: Fundamentalizm Radia Maryja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 14:34 Co znowu jakieś problemy proktologiczne i kłopoty z tożsamością ? To co ciebie nudzi innych wcale nie musi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Fundamentalizm Radia Maryja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 14:59 ja pisze na tym forum pierwszy raz, nie wiem o co mu chodziło skoro fundamentaliści Radia Maryja załatwili mu szantażem ziemie to znaczy że wolno im wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dottore Re: Fundamentalizm Radia Maryja IP: *.dialup.medianet.pl 29.10.01, 15:02 Czy "igor" to najnowszy nick "sztetera / hampela" ? Pytam ot tak z ludzkiej ciekawości. PS Fanki R.M. są super ! Mogą grać bez charakteryzacji w horrorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryndzo Do vinca IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 16:34 Vinc !Bryndzo miała na myśli "wypowiedź" igora ,nie twoją. Bryndzo ma pewne skojarzenia z wymyślnym słownictem tegoż.Także to ,że nick "igor"powstał dziś tylko i wyłącznie na potrzeby tej "wypowiedzi"... ...a to jak już zauważył Dottore i znamy i "cenimy" i wiemy,że wynikają z problemów proktologicznych klienta. Odpowiedz Link Zgłoś