tles01 26.07.06, 12:23 teraz wiem kto sprawuje władzę w Toruniu...Rydzyk!..a nie, jakiś premier Kaczyński... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdb Re: Ramlau nie podobał się PiS 26.07.06, 15:05 no i znowu roszady na stolkach czy to sie kiedys skonczy? Ramlau teraz musi przeniesc swoj dobytek do z powrotem na wioche, a ile budzet wojewodztwa stracil na przygotowywaniu dla niego mieszkanka w budynku urzedu? Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: dobrze się zapowiadał, jednak to za mało... 26.07.06, 22:04 Był dobrym urzędnikiem to prawda. Politykiem żadnym. Popełnił kilka błędów, za które zapłacił. Słono. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: dobrze się zapowiadał, jednak to za mało... 26.07.06, 23:28 rotepirat napisał: > Był dobrym urzędnikiem to prawda. Można powiedzieć niemal wybitnym Odpowiedz Link Zgłoś
usluznydlagw Re: Ramlau nie podobał się PiS 29.07.06, 11:15 ale co sobie pospał w Urzędzie to pospał, co wziął niby na syna dotację z Unii - to wziął !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek9988 Re: Ramlau nie podobał się PiS 03.08.06, 21:01 ..............ale jak całował ??? Ale co się namieszkał w urzędzie to jego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krukowski4 Re: Ramlau nie podobał się PiS 05.08.06, 09:34 Ale podobno ma już załatwioną "dobrą fuhcę", swój ne zginie ............ Odpowiedz Link Zgłoś
wyfadany Re: Ramlau nie podobał się PiS 10.08.06, 23:54 ale lubił spać w urzędzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Ramlau nie podobał się czerwonym 11.08.06, 14:05 Przynajmiej nie spał za biurkiem. Uwił sobie gniazdko mając wokół siebie tylu wrogów. Czy należy się dziwić, że poleciał, tfu wyfrunął. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Ramlau nie podobał się czerwonym 11.08.06, 14:14 > Przynajmiej nie spał za biurkiem. Zamiast pić importowaną kawę spał na polskiej kanapie. Takich patriotów ze świeczką szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Ramlau nie podobał się PiS 02.05.07, 09:32 tles01 napisał: > teraz wiem kto sprawuje władzę w Toruniu...Rydzyk!..a nie, jakiś premier > Kaczyński... I prawidłowo.Dzięki Rydzykowi Kaczyński i zgraja ministrów poznała Toruń. No i trwa poszerzanie trasy Toruń -Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Ramlau nie podobał się PiS 02.05.07, 22:47 Cóż to -ka_zecie , złamałem regulamin? Nawet nie wymieniłem z inicjałów -owego " kaznodzieję i oportunistę" z ubiegłorocznego Zjazdu w Bydgoszczy i " wyfrunął " komentarz? A może za tego buldoga tresowanego??? Bez odbioru! Odpowiedz Link Zgłoś