Gość: Yaskoolka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 12:14 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: Ech... IP: 217.97.134.* 26.02.03, 12:48 czy był to przejaw wiosennego upuszczania powietrza z płuc, czy okrzyk inny gatunkowo raczej?... :)) ...bo wiosnę pikną czuć za oknami, oj czuć! już za chwileczkę, już za momencik!... :):) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Ech... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 26.02.03, 12:51 Gość portalu: Wiech napisał(a): "już za chwileczkę, już za momencik!... :):)" "... czy wszystkie buzie już roześmiane?" ;) EH zitie, zitie... Pozdrawiam @ll od Sąsiadów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Ech... IP: 217.97.134.* 26.02.03, 12:58 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > "już za chwileczkę, już za momencik!... :):)" > > "... czy wszystkie buzie już roześmiane?" ;) > abstrahując od wiosny - jakiś czas temu dostałem maila z mptrójką zawierającą całą piosnkę z Pankracego - to Ci była radość! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Ech... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 26.02.03, 13:06 Oj, to była radość ;) A jak chwilę potem mój modemik ściągnął "Łapy, Łapy 4 łapy" (przez "l") to po prostu zwariowałam ze szczęścia ;) To były czasy, coo???? A nie tam jakieś pokemony ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Ech... IP: 217.97.134.* 26.02.03, 13:11 Tiaaaa... młodzi tego nie rozumieją... :-P tak dla przykładu: kiedyś to był deszcz!, a nie co teraz - tylko woda... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaskoolka Re: Ech... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 13:24 "A ja mam psa, małego psa (...) dla niego jestem duuuUża!" :) A wi0sna przyszła pieszo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alynka Re: Ech... 26.02.03, 13:26 no tak:):) wiosennie:):) Alynka p.s. A tak przy okazji to podrzućcie te przeboje to dziecko oświecę:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Ech... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 26.02.03, 13:32 Podejrzewam, że Wiesiu będzie szybszy, Alynko ;) Gdyby jednak tak się nie stało - daj znać, a oświecenie dzieciny bdzie mozliwe ;) Moja już oświecona ;) "Puszek okruszek, puszek kłębuszek, bardzo go lubię, przyznać to muszę ... " "...Jest między nami przyjaźni nić" ;) Alynka, niech "łuczniczka będzie z Tobą" ;P Yaskooleczko, buziaki ogromne. Dla Wiesia zetka ofc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alynka Re: Ech... 26.02.03, 13:33 dzięki Lisiczko:) zobaczę jak sie Wiech nie pospieszy to dam znać ale dopiero w przyszłym tyg.:) pozdrowienia A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Ech... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 26.02.03, 13:38 No to jak Wiesiu ma tydzień - to pewnie zdąży ;) Jak chce - to wiele potrafi ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Ech... 26.02.03, 13:52 Oderwałem wzrok od kompa (a ucho od telefonicznej słuchawki), wyjrzałem przez okno (a widok mam przecudny), wciągnąłem powietrze w płucka i poczułem ją - Wiosnę! Wiechu, jeśli można to tez proszę / się pisze na mptrójki z piosnką z Pankracego oraz Łapy, Łapy 4 łapy (z góry dzięki). Wiosennie pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaskoolka Re: Ech... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 13:49 ponieważ taki dziś z lekka psi nastrój to kontynuuję czworonożny wątek tego wątku: "Wy nie wiecie, a ja wiem, jak rozmawiać trzeba z psem, bo poznałem język psi, gdy mieszkałem w pewnej wsi." :) P.S. Nie wiem, jak Wasze kudłacze, ale mój wyraźnie czuje już wi0snę i leni się jak szalony. W efekcie przestało być już widac, że na moim dywanie jest jakikolwiek wzór ;) mimo, że wyczesuję z Akiego rano i wieczorem po średniej wielkości reklamówce psich kłaków. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Ech... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 26.02.03, 14:16 ;) Wiechu, a "LAPY", masz??? ;) No dobra, zmykam do moich papierków. Miłego, wiOsennego popołudnia, Robaczki Niech @ll, co najlepsze będzie z Wami ;) PS: Gg off ;( Odpowiedz Link Zgłoś