skippy2001 01.09.06, 08:30 Filar....ostatnia nadzieja "białych" w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qq1110 Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to miasto 01.09.06, 09:52 Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to miasto dal ogrom inwestycji drogowych, modernizacje 2 teatrow, nowe szkoly, baseny, obwodnice. A klasa Bociek-Strzesniewski z UW juz pokazala co umie. Filar jest fajny i uczciwy, ale tu potrzeba sily charakteru i umiejetnosci walniecia piescia w stół, ,ktorej profesor nie posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
desantoss Re: Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to m 01.09.06, 10:04 Z wielkim szacunkiem postrzegam Profesora Filara. Facet ma wiedze itd, ale mam pewne watpliwosci. Prezydent Zaleski sprawdzil sie w swojej roli. Uważam, ze npowinnismy dac szansę Panu Zaleskiemu na dokonczenie dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkrzyzacki Re: Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to m 01.09.06, 19:51 Oczywiscie niektorzy nadal beda spiewac teksty w stylu modernizuje 2 teatry bo polapanie sie w tym samorzadzie to troszke za trudne jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to m 01.09.06, 21:41 Komuniści wciąż żywi w Toruniu! ps. kto odpowiada za brak: mostu, hali sportowej,stadionu żużlowego, za problemy z ISPA, parkingów podziemnych? Kto jak nie Zaleski! Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to m 01.09.06, 21:44 Teatry modernizuje samorząd województwa. Obwodnicę południową zbudowała GDDiA w Bydgoszczy (inwestycja KRAJOWa) Basen i owszem jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
gacek1956 Do gg1110 03.09.06, 10:55 Czy ty wiesz gg1110 że większa część tych inwestycji była zatwierdzana przez poprzedni zarząd a Zalwski nic nie miał wpływu na to .Wystarczy trochę rozumkiem pomieszać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik512 Re: Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to m 03.09.06, 11:14 "Dwa teatry" to sztuka przez duże "Sz", ale nie zapominajmy też o sztuce przez małe "sz", bo to prawdziwa sztuka zrobić coś z niczego. Szmak na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
antinas Czerwonych niż białych raczej ;-) 01.09.06, 09:59 Filar to raczej jest raczej nadzieją czerwonych i różowych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skippy2001 urzędnicy do pracy 01.09.06, 18:43 zamisat czytać forum pewne urzędasy mogłby zabrać się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
forrrumek Re: Prof. Marian Filar kontra Michał Zaleski w st 01.09.06, 10:52 ....... no to Pan Michał może spać spokojnie. Prof. Filarowi jeszcze nic w "polityce z wyboru" się niudało i nieuda !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mega_faflun Prof. Marian Filar kontra Michał Zaleski w star.. 02.09.06, 16:16 brak jakis konkretnych propozycji na prezydenta torunia zaleski juz mial swoje piec minut niestety nie wykazal sie za wiele to co dokonal to jeszcze raz powterzam zadna laska 99% miast miasteczek i wsi remontuje swoje centra . drogi i ulice trzeba by bylo kandydatow na prezydenta spytac co sadza o zbudowanym cinema city chodzi mi o budynek jego prezentacja w przyszlym centrum torunia jak widza dalszy rozwoj zabudowy jordanek i terenow mu przyleglych jako potencjalne reprezentacyjne przyszlosciowe centrum torunia ,otoczenie dworca glownego dalsze prace modernizacyjne na starym miescie lacznie z wykurzenie niektorej publiki ktora gniezdzi sie i psuje wizerunek miasta zabrac sie za remontowanie drugiej znacznie mlodszej dzielnicy ale rowniez cennej mianowicie bydgoskiego przedmiescia . zaleski robi duzo ale wciaz za malo jak na miare stolicy wojew. raczej przygotowuje torun na miare spokojnego miasa powiat. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Zaleski nie jest zły,ale Toruń potrzebuje świetneg 03.09.06, 11:07 Torun potrzebuje świetnego Prezydenta. Zaleski poza promowaniem samego siebie(co zresztą robi śietnie) nic wiecej nie zdziala. Gadanie o moscie to troche za mało....Trzeba brac sie za robote.Nawet wstepnego projektu nie zrobił,a wlasciwie nie zrobili jego Figuranci,a on tego nie dopilnował. Odpowiedz Link Zgłoś