Dodaj do ulubionych

Prof. Marian Filar kontra Michał Zaleski w star...

01.09.06, 08:30
Filar....ostatnia nadzieja "białych" w tym mieście.
Obserwuj wątek
    • qq1110 Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to miasto 01.09.06, 09:52
      Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to miasto dal ogrom inwestycji
      drogowych, modernizacje 2 teatrow, nowe szkoly, baseny, obwodnice.
      A klasa Bociek-Strzesniewski z UW juz pokazala co umie.
      Filar jest fajny i uczciwy, ale tu potrzeba sily charakteru i umiejetnosci
      walniecia piescia w stół, ,ktorej profesor nie posiada.
      • desantoss Re: Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to m 01.09.06, 10:04
        Z wielkim szacunkiem postrzegam Profesora Filara. Facet ma wiedze itd, ale mam
        pewne watpliwosci. Prezydent Zaleski sprawdzil sie w swojej roli. Uważam, ze
        npowinnismy dac szansę Panu Zaleskiemu na dokonczenie dzieła.
      • mistrzkrzyzacki Re: Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to m 01.09.06, 19:51
        Oczywiscie niektorzy nadal beda spiewac teksty w stylu modernizuje 2 teatry bo
        polapanie sie w tym samorzadzie to troszke za trudne jest!!!
      • mac_byd Re: Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to m 01.09.06, 21:41
        Komuniści wciąż żywi w Toruniu!
        ps. kto odpowiada za brak: mostu, hali sportowej,stadionu żużlowego, za
        problemy z ISPA, parkingów podziemnych? Kto jak nie Zaleski!
      • mac_byd Re: Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to m 01.09.06, 21:44
        Teatry modernizuje samorząd województwa.
        Obwodnicę południową zbudowała GDDiA w Bydgoszczy (inwestycja KRAJOWa)
        Basen i owszem jeden!
      • gacek1956 Do gg1110 03.09.06, 10:55
        Czy ty wiesz gg1110 że większa część tych inwestycji była zatwierdzana przez
        poprzedni zarząd a Zalwski nic nie miał wpływu na to .Wystarczy trochę
        rozumkiem pomieszać !!!
      • cynik512 Re: Mam nadzieje ze wygra Zaleski. Rozruszal to m 03.09.06, 11:14
        "Dwa teatry" to sztuka przez duże "Sz", ale nie zapominajmy też o sztuce przez
        małe "sz", bo to prawdziwa sztuka zrobić coś z niczego. Szmak na prezydenta!
    • antinas Czerwonych niż białych raczej ;-) 01.09.06, 09:59
      Filar to raczej jest raczej nadzieją czerwonych i różowych ;-)
      • skippy2001 urzędnicy do pracy 01.09.06, 18:43
        zamisat czytać forum pewne urzędasy mogłby zabrać się do roboty.
    • forrrumek Re: Prof. Marian Filar kontra Michał Zaleski w st 01.09.06, 10:52
      ....... no to Pan Michał może spać spokojnie.
      Prof. Filarowi jeszcze nic w "polityce z wyboru" się niudało i nieuda !!!!!
    • mega_faflun Prof. Marian Filar kontra Michał Zaleski w star.. 02.09.06, 16:16
      brak jakis konkretnych propozycji na prezydenta torunia zaleski juz mial swoje
      piec minut niestety nie wykazal sie za wiele to co dokonal to jeszcze raz
      powterzam zadna laska 99% miast miasteczek i wsi remontuje swoje centra . drogi
      i ulice trzeba by bylo kandydatow na prezydenta spytac co sadza o zbudowanym
      cinema city chodzi mi o budynek jego prezentacja w przyszlym centrum torunia
      jak widza dalszy rozwoj zabudowy jordanek i terenow mu przyleglych jako
      potencjalne reprezentacyjne przyszlosciowe centrum torunia ,otoczenie dworca
      glownego dalsze prace modernizacyjne na starym miescie lacznie z wykurzenie
      niektorej publiki ktora gniezdzi sie i psuje wizerunek miasta zabrac sie za
      remontowanie drugiej znacznie mlodszej dzielnicy ale rowniez cennej mianowicie
      bydgoskiego przedmiescia . zaleski robi duzo ale wciaz za malo jak na miare
      stolicy wojew. raczej przygotowuje torun na miare spokojnego miasa powiat.
      • slavik222 Zaleski nie jest zły,ale Toruń potrzebuje świetneg 03.09.06, 11:07
        Torun potrzebuje świetnego Prezydenta.
        Zaleski poza promowaniem samego siebie(co zresztą robi śietnie) nic wiecej nie
        zdziala.
        Gadanie o moscie to troche za mało....Trzeba brac sie za robote.Nawet wstepnego
        projektu nie zrobił,a wlasciwie nie zrobili jego Figuranci,a on tego nie
        dopilnował.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka