telek_ 13.03.03, 11:55 Jest taka akcja Wyborczej z Poznania: www1.gazeta.pl/poznan/1,36001,1369156.html Może by tak Kochana Redakcja cos podobnego u nas urządziła? Podaję pierwsze kandydatki: odcinek Kościuszki od Shella do BISE i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SDB Re: Miss Dziura 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 12:37 a juz myslalem ze... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Miss Dziura 2003 IP: 217.97.134.* 13.03.03, 12:46 no wiesz?!.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Miss Dziura 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 13:01 powiem więcej! Ja już byłam gotowa pretendować, nooo z braku laku dobry i kit;) (choć w tym przypadku i kitu brak) wiadomo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Miss Dziura 2003 IP: 217.97.134.* 13.03.03, 14:30 Gość portalu: beat napisał(a): > powiem więcej! > Ja już byłam gotowa pretendować, nooo myślisz, że jak sie nazywasz Janina Dziura, to już se mozna od razu pretendować, próżna istoto? to nie o najpiękniejszą z klanu Dziurów chodziło, a o zwykłą przerwę nieregularną w nawierzni... boszzzz, żeby takie rzeczy trza było tłumaczyć!.... ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Miss Dziura 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 14:41 a uszczerbek w uzębieniu wystarczy? bo jak nie to ja juz nie chce byc brana pod rozwagie uważnego żiri niniejszym pozdrawiam i oświadczam iż więcej dziur ni pamiętam bo skazana jestam na komunikację miejską typu autobus a w takowych zawsze trzęsie czy dziury są czy też ich brak;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Miss Dziura 2003 IP: *.localdomain / 192.168.1.* 14.03.03, 12:27 Gość portalu: beat napisał(a): > a uszczerbek w uzębieniu wystarczy? > bo jak nie to ja juz nie chce byc brana pod rozwagie uważnego żiri > niniejszym pozdrawiam i oświadczam iż więcej dziur ni pamiętam bo skazana > jestam na komunikację miejską typu autobus a w takowych zawsze trzęsie czy > dziury są czy też ich brak;) Zaglosowalbym ale nie widzialem szanownej kandydatki ... ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Miss Dziura 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 13:34 Gość portalu: snoop napisał(a): > > Zaglosowalbym ale nie widzialem szanownej kandydatki ... ;) > pozdrawiam a in blanco zagłosować się nie da? wszystkie ludzie poświadczą że boszsz jakie ja mam... wiadomo;) no ale odeszliśmy moi drodzy Panowie od meritum a tematu dziur w nawierzchni nie da się przeskoczyć (nie tylko w sensie dosłownym;) taki chwytliwy tytuł a żaden z Panów Redaktorów się nie zainteresował??? czyżby nie byli w posiadaniu środków lokomocji typu 2 lub 4 kółka??? (powszechnie wiadomo że korupcją się brzydzą stąd uwzględniłam i pojazdy typu rover;) boszsz pozdrovionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleje dziury Re: Miss Dziura 2003 IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.03, 16:03 A MOZE POSZUKUJA JEDNAK LASEK BO PRZECIEZ KAZDA MA Z NICH DZIURE ALBO??? HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Miss Dziura 2003 17.03.03, 11:19 Gość portalu: beat napisał(a): > no ale odeszliśmy moi drodzy Panowie od meritum a tematu dziur w nawierzchni > nie da się przeskoczyć (nie tylko w sensie dosłownym;) > taki chwytliwy tytuł a żaden z Panów Redaktorów się nie zainteresował??? > czyżby nie byli w posiadaniu środków lokomocji typu 2 lub 4 kółka??? > (powszechnie wiadomo że korupcją się brzydzą stąd uwzględniłam i pojazdy typu > rover;) > boszsz > pozdrovionka Beat, dzięki że po meandrowaniu w kierunku autopromocyjno-stomatologicznym oraz hm... wiadomo, wróciliśmy do kwestii "zwykłych przerw nieregularnych w nawierzni" (za: Wiech). Po pójściu po najmniejszej linii oporu i zgłoszeniu kandydatki - pewniaka, dodałbym ubytki masy bitumicznej w nawierzchni ulicy Wschodniej (pomiędzy Marii S-C a Rydygiera) oraz Rydygiera (kilkanascie metrów od strony wspomniane Wschodniej). A poza tym, to czy toruńskim Redaktorom szkoda na ser (z dziurami) dla Czytelników? boszszszszszszsz! Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat_i_dziurkacz Re: Miss Dziura 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 12:35 telek_ napisał: > Beat, dzięki że po meandrowaniu w kierunku autopromocyjno-stomatologicznym oraz > > hm... wiadomo, wróciliśmy do kwestii "zwykłych przerw nieregularnych w > nawierzni" (za: Wiech). Po pójściu po najmniejszej linii oporu i zgłoszeniu > kandydatki - pewniaka, dodałbym ubytki masy bitumicznej w nawierzchni ulicy > Wschodniej (pomiędzy Marii S-C a Rydygiera) oraz Rydygiera (kilkanascie metrów > od strony wspomniane Wschodniej). > A poza tym, to czy toruńskim Redaktorom szkoda na ser (z dziurami) dla > Czytelników? boszszszszszszsz! > Pozdrawiam, cała przy(j/zi)emność po mojej stronie teleczq;) wiem wiem, meandry moich myśli krążyły wokół sedna jak nie przymierzając młody adept Nauki Jazdy na pierwszym rejsie po mieście. Co do Szanownych Panów Redaktoroow to pewnie będą się potem tłomaczyć dziurami (tfu) lukami w pamięci??? Widocznie temat dziur (nie tylko w serze) im śmierdzi... (?) ps. Czy lokalizacja wyżej podanej dziury to Maria Spólka Cywilna??? co za nazwa dla firmy boszsz pozdrovionka;) Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Skojarzenia, skojarzenia.... 17.03.03, 13:06 Gość portalu: beat_i_dziurkacz napisał(a): > telek_ napisał: > > > [...] dodałbym ubytki masy bitumicznej w nawierzchni ulicy > > Wschodniej (pomiędzy Marii S-C a Rydygiera) oraz Rydygiera (kilkanascie > metrów > > od strony wspomniane Wschodniej). > > ps. Czy lokalizacja wyżej podanej dziury to Maria Spólka Cywilna??? > co za nazwa dla firmy boszsz Nie dla firmy, lecz dla Szacownej Noblistki (która, jak Kopernik, była kobietą ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatwojującafemina Re: Skojarzenia, skojarzenia.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 14:31 telek_ napisał: > Gość portalu: beat_i_dziurkacz napisał(a): > > > telek_ napisał: > > > > > [...] dodałbym ubytki masy bitumicznej w nawierzchni ulicy > > > Wschodniej (pomiędzy Marii S-C a Rydygiera) oraz Rydygiera (kilkanasc > ie > > metrów > > > od strony wspomniane Wschodniej). > > > > ps. Czy lokalizacja wyżej podanej dziury to Maria Spólka Cywilna??? > > co za nazwa dla firmy boszsz > > Nie dla firmy, lecz dla Szacownej Noblistki (która, jak Kopernik, była > kobietą ;-) ) Ha! Jako wojująca femina odczytuję w poście Pana pierwiastek szowinistycznej szwyni... Szacowna Noblistka? Sugierujesz zatem Szacowny (sic!) Panie że ww była w nobliwym wieku? Ha demaskacja, demaskacja! Niestety muszę Pana wyprowadzić z błędu i zaznaczam że choć sama boleję nad tym faktem (jako wojująca femina) choć płeć można zmienić (jak to miało miejsce w przypadku naszej astronomki) reguły języka polskiego niestety się zmienić nie da i nasza Maryśka musi imię ślubnego wprzódy podawać (M C-S) Z całym Szacunkiem Pozostaję Beat_wojująca_femina lub jak woli Wiech Janina Dziura ;) ps. dla szukających sensacji polecam post Mister GWóźdź boszsz Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Skojarzenia, skojarzenia.... 18.03.03, 11:00 Gość portalu: beatwojującafemina napisał(a): > telek_ napisał: > > > Gość portalu: beat_i_dziurkacz napisał(a): > > > > > telek_ napisał: > > > > > > > [...] dodałbym ubytki masy bitumicznej w nawierzchni ulicy > > > > Wschodniej (pomiędzy Marii S-C a Rydygiera) oraz Rydygiera (kilk > anasc > > ie > > > metrów > > > > od strony wspomniane Wschodniej). > > > > > > ps. Czy lokalizacja wyżej podanej dziury to Maria Spólka Cywilna??? > > > co za nazwa dla firmy boszsz > > > > Nie dla firmy, lecz dla Szacownej Noblistki (która, jak Kopernik, była > > kobietą ;-) ) > Ha! > Jako wojująca femina odczytuję w poście Pana pierwiastek szowinistycznej > szwyni... > Szacowna Noblistka? Sugierujesz zatem Szacowny (sic!) Panie że ww była w > nobliwym wieku? > Ha demaskacja, demaskacja! > Niestety muszę Pana wyprowadzić z błędu i zaznaczam że choć sama boleję nad tym > > faktem (jako wojująca femina) choć płeć można zmienić (jak to miało miejsce w > przypadku naszej astronomki) reguły języka polskiego niestety się zmienić nie > da i nasza Maryśka musi imię ślubnego wprzódy podawać (M C-S) > Z całym Szacunkiem Pozostaję > Beat_wojująca_femina > lub jak woli Wiech > Janina Dziura > ;) Szacowna (?) BeatJanino, Wiem, że na ten przykład uniwersystet jest MC-S, jednak Pani Maria w dowodzie miała Skłodowska-Curie Maria. zainteresowanych odsyłam do: encyklopedia.pwn.pl/68201_1.htmlhttp://encyklopedia.interia.pl/haslo?hid=103279 wiem.onet.pl/wiem/00c142.html Poza tym, Noblistka napisałem z DUŻEJ lytery, właśnie celem oddania jej zasług! > > ps. dla szukających sensacji polecam post Mister GWóźdź > boszsz Nie o sensacje czy o skojarzenia (boszszszszszszsz) tu chodzi, lecz o SER! Ten z dziurami! pozdrawiam (przepraszając ewentualne zbyt delikatne czytelniczki i czytelników za nadużywanie dużych literek i znaków interpunkcyjnych) Szowinistyczna, Próżna Świna, potocznie Telekiem zwana! Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Skojarzenia, skojarzenia.... 18.03.03, 11:03 Poprawione odsyłacze: encyklopedia.pwn.pl/68201_1.html encyklopedia.interia.pl/haslo?hid=103279 wiem.onet.pl/wiem/00c142.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Skojarzenia, skojarzenia.... IP: 217.97.134.* 18.03.03, 11:05 przychylam się do zdania przedmówcy - w końcu w Lublinie mamy UMCS, a nie UMSC... śkoły pokończyła, a takie fąpa (i to jeszcze mentorskim tonem) uprawia.... boszzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat i miodek Re: Skojarzenia, skojarzenia.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 11:35 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > przychylam się do zdania przedmówcy - w końcu w Lublinie mamy UMCS, a nie > UMSC... > > śkoły pokończyła, a takie fąpa (i to jeszcze mentorskim tonem) uprawia.... > boszzzz No to się nam Wiechulek zapęęęętlił... Niniejszym ogłaszam iż mianuję was pretendentami do tronu Mistera GWoździa Teleczka za wytrwałość w propagowaniu dziur wszelkiej maści (w tym pisanych nawet przez ó) Wiechulka za zagwostki (choć nie ukrywam ze element przekupstwa w postaci piwnej też miał miejsce;) boszsz ja tu się oprzeć takim Mężcziznom.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Skojarzenia, skojarzenia.... IP: 217.97.134.* 18.03.03, 11:44 Gość portalu: beat i miodek napisał(a): > No to się nam Wiechulek zapęęęętlił... no troche mi nie poszło... :)) z drugiej strony nie ma chyba zatem żelaznej reguły, która kazałaby Marysce tak a nie inaczej sie podpisywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatwojującafemina Re: Skojarzenia, skojarzenia.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 11:59 Gość portalu: Wiech napisał(a): > Gość portalu: beat i miodek napisał(a): > > > No to się nam Wiechulek zapęęęętlił... > > no troche mi nie poszło... > :)) > > z drugiej strony nie ma chyba zatem żelaznej reguły, która kazałaby Marysce > tak a nie inaczej sie podpisywać to potwierdza ze męska solidarność jest ślepa ha! (ruchem Miss Piggie odwracam się na pięcie) boszsz;) Odpowiedz Link Zgłoś