iskra_22 08.10.06, 23:25 czy ktos moglby mi udzielic jakiejs informacji na temat depilacji laserowej toruniu, na temat salonow wykonujacych ten zabeg, cenach i generalnie wrazeniach i doswiadczeniach??????? prosze!!!.-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewcia2121 Re: depilacja laserowa w toruniu 09.10.06, 21:28 Slyszalam ze dobrze, higienicznie i dosyc skutecznie mozna zrobic depilacje laserowa w Filmarze Co do ceny to zalezy o jaka czesc ciala Ci chodzi A najlepiej to jest isc tam osobiscie i poprosic o cennik... Odpowiedz Link Zgłoś
stalcia Re: depilacja laserowa w toruniu 11.10.06, 15:58 zajrzyj też do Ambasady Urody koło Arsenału Odpowiedz Link Zgłoś
iskra_22 Re: depilacja laserowa w toruniu 11.10.06, 18:39 dzieki.... dkladnie mi chodzi o depilacje strefy bikini, jako ze to szczegolna czesc ciala i wrazliwa chcialam wiedziec gdzie jest w miare dobrze, czysto higienicznie i milo.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iskra_22 Re: depilacja laserowa w toruniu 10.12.06, 17:37 witam, czy ktos jeszcze odwiedza to forum? bylabym wdzieczna za szczegolowe informacje odnosnie depilacji laserowej strefy bikini w Toruniu!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: depilacja laserowa w toruniu 10.12.06, 19:00 iskra_22 napisała: > dkladnie mi chodzi o depilacje strefy bikini, jako ze to szczegolna czesc >ciala i wrazliwa chcialam wiedziec gdzie jest w miare dobrze, czysto >higienicznie i milo.... Jestem do uslug, moge Tobie wykonac to bezplatnie Nie wiem czy bedzie dobrze czysto i higienicznie ale zapewniam ze bedzie milo :) Odpowiedz Link Zgłoś
iskra_22 Re: depilacja laserowa w toruniu 14.12.06, 00:49 jednak szlachcicowi podziekuje!!! pytalam powaznie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrilla Re: depilacja laserowa w toruniu 16.12.06, 15:50 robiłam sobie depilacje laserem w filmarze, ale szczerze jestem zawiedziona 7 zabiegów a włoski nadal są tam gdzie był mniejsze i rzadsze ale są ... wiem ze sa juz nowsze i silniejsze lasery ale czy w Toruniu nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś