Dodaj do ulubionych

dentyści w Toruniu

22.10.06, 20:06
witam wszystkich! marzy mi się piękny biały uśmiech ale to spory wydatek.
Proszę o pomoc kto robił już w Toruniu zabieg wybielania zębów? Który dentysta
jest najlepszy i ile bierze?
Obserwuj wątek
    • robilka Re: dentyści w Toruniu 23.10.06, 00:51
      w den - medzie za 900 zl , ale ja jeszcze nie probowalam.
      www.denmed.torun.pl/index1.php?strona=wybielanie
      • admirka Re: dentyści w Toruniu 14.04.13, 18:56
        A ja próbowałam i jestem zadowolona z DENmedu! Mam ten problem, że mam bardzo pożółkłą kość zębową i niestety nie mogłam wybielić zębów samodzielnie. Kupowałam różne preparaty, paski, żele stomatologiczne, całe zestawy do wybielania (biała perła itp) ale nic nie dawało widocznego efektu a już na pewno nie trwałego. W końcu trafiłam na panią doktor Ostrowską z denmedu właśnie, która wyjaśniła mi dlaczego takie preparaty nie działają i zaoferowała zabieg wybielania. jestem już pół roku po nim i zęby mam olśniewająco białe! Dodam, że od tego pory nie leczę się już nigdzie indziej :)
    • gabolex Re: dentyści w Toruniu 26.05.26, 19:49
      W Toruniu przyjmuje między innymi stomatolog estetyczny Maciej Drosd. Jego usługi nie są najtańsze, ale jak ktoś szuka spektakularnych efektów, to musi liczyć się z kosztami. Tutaj jest cennik: www.drosd.pl/cennik z którego wynika, że kosztuje 2000 zł, przy czym jest to proces rozłożony na cały rok (8 spotkań), więc de facto biorąc pod uwagę aktualną inflację, to prywatnie wydaje mi się, że nie są to jakieś szalone ceny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka