edagr 03.11.06, 14:23 www.golub-dobrzyn.pl/?menu=rada&podmenu=skladrm 3 zdjecia na dole :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafas84 Re: Cichociemna Rada Miasta :D 03.11.06, 15:09 To są (a w zasadzie byli) przedstawiciele opozycji w Radzie Miasta. U nas nie wolno krytykować burmistrza i zarządu miasta, więc muszą działać w konspiracji i być zamaskowani niczym Zorro albo Batman:D A tak na poważnie, strona golub-dobrzyn.pl jest żałosna, zresztą już ktos chyba pisał o tym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
edagr Re: Cichociemna Rada Miasta :D 03.11.06, 15:28 A najbardziej podoba mi się Cezary - który jest <strong> zatępcą </strong> Ciekawe czy tagi działają? Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: Cichociemna Rada Miasta :D 03.11.06, 15:58 Hehe, rzezcywiscie fajnie wyszedł. A tak w ogole to jest spoko gość. Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Cichociemna Rada Miasta :D 03.11.06, 16:02 Cezary jest osobą kultową, niczym Lepper, albo i Giertych. Potrafi różne afery rozkręcić i wszystkich do prokuratury podać. Na burmistrza kandyduje. Zjęcia nie podał, bo w opozycji jest. Ostatnio biuletyny drukował na temat przekrętów burmistrza. Nie wiem czy miał rację czy nie. Wiem jedno, że nie miał dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Cichociemna Rada Miasta :D 03.11.06, 16:25 dajcie spokoj... mam nadzieje ze ten TYP nie zostanie burmistrzem.. biada nam wtedy.. dzis podrzucili mi do chalupy jego reklamowke wyborcza-co za bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Cichociemna Rada Miasta :D 02.12.06, 16:19 Kolejna kadencja, kolejni cichociemni:D Odpowiedz Link Zgłoś
edagr Re: Cichociemna Rada Miasta :D 02.12.06, 17:24 Czy Aleksandra Żuchowska to krewna jakaś Leszka??? Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: Cichociemna Rada Miasta :D 02.12.06, 19:07 Z tego co wiem, to nie są spokrewnieni. Odpowiedz Link Zgłoś