kolorowa_kredka 10.11.06, 13:20 Witam! Gdzie można znaleźć najtańsze ksero w Toruniu? Najniższa cena jaką znalazłam to 11gr, ktoś zna może jakąś konkurencję? Z góry dzięki, Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kdesw Re: najtańsze ksero 10.11.06, 15:31 kolorowa_kredka napisała: > Witam! > > Gdzie można znaleźć najtańsze ksero w Toruniu? Najniższa cena jaką znalazłam > to 11gr, ktoś zna może jakąś konkurencję? > > Z góry dzięki, > Pozdrawiam :) Ponoć między akademikami przy Mickiewicza / studenckie/,koło klubu Kotłownia. Odpowiedz Link Zgłoś
esbeeek Re: najtańsze ksero 10.11.06, 18:06 a jaka to różnica czy 11 groszy czy 13? Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: najtańsze ksero 10.11.06, 19:40 esbeeek napisała: > a jaka to różnica czy 11 groszy czy 13? Kiedy kserujesz 1000 stron, to całkiem spora... Odpowiedz Link Zgłoś
joannaz37 Re: najtańsze ksero 10.11.06, 22:28 na ulicy Franciszkanskiej, tam gdzie jest Planetarium jest ksero Uniwerek bodajze. Ksero jednej strony kosztuje 10 gr, wydruk jednej kartki 15 gr. Mozna tez skorzystac z kafejki internetowej. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.k26 Re: najtańsze ksero 11.11.06, 21:55 10 gr. w bibliotece na Słowackiego ksero i drukowanie czarno białe. Odpowiedz Link Zgłoś
esbeeek Re: najtańsze ksero 11.11.06, 15:13 no spora, na 1000 stron różnica będzie 10 złotych przy założeniu, że cena jest o grosz niższa. A raz na ile czasu kserujesz 1000 stron? Ludzie, nie bądźcie dziadami i nie szukajcie oszczędności rzędu 1 grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: najtańsze ksero 11.11.06, 19:58 Moi studenci kserują i po kilkaset stron miesięcznie, zwłaszcza przed sesją, i ci, którzy nie chodzą na wykłady... Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_kredka Re: najtańsze ksero 11.11.06, 23:30 O dziękuję za odpowiedzi :) 10 groszy to o wiele bardziej zadowalająca suma niż 11 groszy, przynajmniej dla mnie i to między innymi dlatego, że na mieście wcale nie jest nie po drodzie. Ja lubię oszczędzić na wszystkim, byłoby tak jakbym sama zarabiała te pieniążki i jesyt tak również dlatego, że wydaję na studiach pieniązki rodziców i potrafię każdy grosz uszanować... i to nie na rzecz pifka ;) Także jak jest możlwość skorzystania z oszczędzania to zkorzystam. Jeszcze raz dzięki :) pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś